![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт У мене є старий Comp, Athlon XP 3000 112GB 2G RAM і т.д., і навіть дорослі 20GB жорстким диском, який я хочу додати до системи, щоб я міг retrive старих файлів. Але "Мій комп'ютер" не будуть навіть показувати свій диск. Маю владу і кабелю IDE підключені до мережі і встановити перемичку на раба, але він просто звичай з'являтися. Це тому, що старий диск Win 98 і струму XP? Can U хлопці запропонувати нічого, що може мені допомогти? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Перший дістати показані в BIOS то присвоїти йому букву диска.
| |||
| |||
| Спасибо UI тепер можуть читати диски. Просто хотілося б знати, чи можу я перенести ці файли на поточному диску або буде, що створює проблеми з файловою системою FAT32 бути виведений на диску NTFS? Ще раз спасибі Mate |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Там ніяких проблем типу розділу, після файлів мабуть, вони просто файли.
| |||
| |||
| Cool, ласкаво просимо. |
|
| |||
| |||
| Вітаю ще раз хлопці У мене нова проблема я є вірус відскановані мої старі і дисків було щось на кшталт 22 віруси на ньому, з тих пір я вилучив ці (я думаю). Крім того, я видалив деякі установки Windows файлу, щоб звільнити місце. Проблема У мене тепер мій комп'ютер не буде завантаження, коли старий диск підключений дюйма Вона буде проходити через первинне сканування ОЗУ для виявлення erors IDE диски, але вона ніколи не добереться до XP синій екран з логотипом. Вона буде просто повісити на порожній чорний екран. BIOS все ще налаштований на автоматичне виявлення первинного диска раб. Що-небудь, що я зробив для дисків пояснити, чому це сталося? Ще раз спасибі |
|
| |||
| |||
| Не те щоб я можу розробити, немає. Іноді ви повинні поставити диск назад, щоб мати можливість потрапити в BIOS, щоб встановити диск в "Ні диска", а потім влада аж до його видалення, але ви робите це в інший бік о. Ти кажеш, що зі старого диска з завантаженні системи, але з ним він отримує останнім BIOS, а потім зависає? Якщо це так, то я можу запропонувати це почати з диска і потім подивитися під "Керування дисками", щоб побачити якщо щось з'являється, що не слід робити. В крайньому разі ви могли б зробити в Панель керування / Система і видалити контролер жорсткого диска, хай заново встановити при перезавантаженні зі старого диска на місце. Що відбудеться, якщо ви використовуєте BIOS "сканування дисків" і прийняти, в старому диску? Чи має його правильно встановити в якості основного раба? Я впевнений, що не має ніякого значення, хоча в XP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте стежить його на вторинний канал і подивитися, що відбувається.
| |||
| |||
| Просто для оновлення, навіть коли я налаштувати Primary Slave на "ні" ПК не буде завантажуватися, якщо до старого диска ще підключаються за допомогою MOLEX роз'єм живлення. Чи означає це, комп'ютер намагається завантажитися зі старого жорсткого диска, коли MOLEX підключений до неї, хоча BIOS встановлений на жорсткий диск оригінальний, що додається до комп'ютера. Я просто не можу зрозуміти, чому він працює трохи більше днів тому і зараз вона зазвичай. Спасибо |
|
| |||
| |||
| Може бути, ви випадково переплутав перемички і вони не Master / Slave більше, і ви не помітили. Можливо, ваш блок живлення закінчується, хоча я не люблю збігів. Можливо, ви роздавив шпильку в одному з дисків за допомогою кабелю IDE, можна косити тісні і переконайтеся, що вони все прямо. Один означало, відсутня така перевірка кабелю щоб подивитися, які вона є. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мій комп'ютер не розпізнає мій жорсткий диск | joreel | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 0 | 15 червня 2009 08:52 |
| Зовнішній жорсткий диск не визнаний "Мій комп'ютер" | kenreidy | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 8 | 16 квітня 2009 07:52 |
| Запуск жорсткого диска з одного комп'ютера на інший | zenit84 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 2 січня 2008 06:54 |
| Instal XP з комп'ютера резервну копію на новому жорсткому диску | Омер | Операційні системи Windows | 9 | 2 серпня 2007 02:35 |
| Жорсткий диск проблема - Чому я не можу "Мій комп'ютер" прийняти всі мої диски? | Комп'ютерні Spec | Генеральний обладнання чат | 8 | 15 вересня 2006 03:14 |
| Різьба Інструменти | |
| |