![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Svaté hovno i upravila jumper na slave bez štěstí. Takže nyní, když je nastaven na slave nemá s žádnou pravomoc spojen se říká "Disk Zavádecí selhání systému Vložte disk a stiskněte klávesu Enter" Proč to děláš, když velitel je stále nastavena na mém PC původní disk. Jsem odpojen na MOLEX a IDE kabel a nastavit slave na ruční a potom to říká "Primární slave pevný disk nedaří" a "Tisk f1, aby i nadále" Lisovaný F1 a trvalo dost dlouho, aby boot, který je, jak jsem nakonec dostal zde. Myslíte si, že obnovení systému by vyléčit mé problémy? |
|
| |||
| |||
| Jeho užívání mi 10 minut pro start dnes. Jen jsem se chtěla vrátit zpět do normálního šroub starého disku, může mi někdo říct, jak můžu se vrátit do výchozího stavu, prosím? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kdybych měl hádat - a je to divoká hádat - BIOS ani XP v současné době myslí vaše 120gigabajt disku je 16-bitová, 32-bit, s poklesl rating během své změny a nejsou nakloněny, aby ji vrátil zpět na místo, kde by mělo být.
Byly to moje, já bych vypněte a odpojte, zkontrolovat 120gigabajt nemá ohnuté vývody, je hlavní a na primárním IDE kabel, zkontrolovat CD / DVD je a MASTER na sekundárním IDE kabel, vyjměte baterie z hodiny desce po dobu 60 vteřin a nahradí ji (to vymaže CMOS paměti, která drží nastavení BIOSu - tam jsou i jiné způsoby, které zahrnují diskety boot-programy nebo Jumper Jeden faffing ale budeme vyhnout ty) Zapojte, boot do BIOSu (to bude platnost jste tam, že nemá žádné datum a čas), stiskněte funkční klávesu cokoliv zeptá se vás to, nastavit datum a čas, opustit všechny disky na AUTO, stiskněte tlačítko "nahrát DEFAULT (nebo BEZPEČNÉMU) nastavení "funkční klávesu a uložte a ukončete editor. Je to vrátíte se zavádení na rozumnou rychlost? Pokud tomu tak je můžeme vynulujete žádné go-rychlejší přístup k paměti rychlostí v BIOSu, ale později jsou zanedbatelná ve srovnání s 16-bit nastavení, pokud je to, co to bylo. Jestli je to, co nebylo pak budete muset najít nastavení v Ovládacích panelech / System / Vlastnosti a zvolte kartu Hardware. Klepněte na tlačítko Správce zařízení. Rozbalte položku pro IDE / ATAPI. Vyberte primární kanál a klikněte na Vlastnosti a poté zvolte záložku Upřesnit nastavení. Pro každé zařízení na seznamu, změnit režim přenosu na "DMA, pokud je to možné." Opakujte tento proces pro střední kanál, klikněte na tlačítko OK se dostat celou cestu ven a restartuje počítač. Má všechno, co mám zbavit deseti-minutové boot čas? Můj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| CMOS baterie trik trochu pomohl, ale je stále trvá déle, než pak na boot a výkon systému je alittle pomalu. A z nějakého důvodu se na obrazovce po celou obrazovku text je nejasný a rozmazané, ale jakmile se dostane v minulosti, že je vše v pořádku. |
|
| |||
| |||
| POST obrazovka smazává kroužky žádné zvony se mnou. Předpokládám, že byste zkontrolovat "DMA, pokud je to možné" nastavení. Pokud máte http://belarc.com/free_download.html mohlo by vám podrobně, jaké jsou vaše základní deska a paměti jsou. Potřebujeme vědět, že má-li být schopni nastavit rychlejší latence nastavení v BIOSu dostat stroj na jeho optimální nastavení. Pokud si nejste jisti, co je ti, kopírovat / vložit do první linie, kde se dostane posedlý software. |
|
| |||
| |||
| Rozšířené nastavení pro můj primární IDE jsou "DMA je-li k dispozici" pro přístroje s 0 běžný režim přenosu "PIO". Zařízení 1 "DMA, pokud availabble", stávající transfer mode "Irelevantní. Rozšířené nastavení pro sekundární IDE pro zařízení 0 je "DMA je-li k dispozici" current transfer mode "Ultra DMA Mode 2", který je stejný pro zařízení 1. |
|
| |||
| |||
| Nejsou to vaše viníka potom. Ať už to nutí velitele IDE na PIO místo DMA je trashing vaší rychlosti. Zkuste prohozením kabelů, možná je to zalomená v minulosti a to nemohou zvládnout jmenovité přenosové rychlosti. I nemůže simulovat to, co je před vámi takže nevidím, co se dá nastavit na přepnutí zpět na DMA, ale to je váš cíl. Pokud někdo čte vlákno XP, který má v přední z nich by mohli jít a najít správnou vytáhněte-dolů nebo zaškrtávací seznam. |
|
| |||
| |||
| A7N8X2.0 REV2. 2048 megabytech Instalovaná paměť Slot 'DDR1' má 1024 MB Slot 'DDR2' má 1024 MB Slot 'DDR3' je prázdná Tyto moduly jsou 1G 184 pin unbuff DIMM 128MX64 DDR PC3200, zda to pomohlo. |
|
| |||
| |||
| Přeměnily kabely bez změny ve výkonnosti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je dobře známo, chyba v XP, kdy DMA nastavení vrátit do PIO, po několika neúspěšných pokusech přečíst a pak zůstane tam.
Zkuste jít do zařízení ničitel / IDE ATA ATAPI Řadiče, klikněte pravým tlačítkem myši na primární kanál a zvolte možnost "Odinstalovat", potvrdil své volby a poté restartujte počítač. Nyní zkontrolujte, zda zařízení je nastavena na 0 DMA. Pokud není potom může být chyba u svého IDE kabel, jak je na místě říci, nebo to může být znamením, že váš disk je to špatné. To vše se, že to nemusí pomoci s pomalým naběhnout krát v případě, že problém je u XP, jak toto nastavení platí pouze v XP ..... ale bude to určitě rychlost až od místa, kde je XP. nahraje. Můj systém: Domů Kompiluje
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Můj počítač nerozpozná mého pevného disku | joreel | Drives & Removable Media | 0 | 15. červen 2009 08:52 |
| Externí pevný disk není uznána mého počítače | kenreidy | Drives & Removable Media | 8 | 16. dubna 2009 07:52 |
| Provozování Pevný disk z jednoho počítače na jiný | zenit84 | Drives & Removable Media | 1 | 2. ledna 2008 06:54 |
| Instalace XP z počítače zálohujte na nový pevný disk | Omer | Operační systémy Windows | 9 | 2. srpna 2007 02:35 |
| Pevný disk Problém - Proč nemůže můj počítač všechny mé pevné disky? | Počítačové Spec | Obecné Hardware Chat | 8 | 15. Září 2006 03:14 |
| Thread Nástroje | |
| |