μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Ο υπολογιστής μου δεν θα εμφανίζεται ένα παλιό σκληρό δίσκο

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 17 Απρ. 2008, 09:41
Μέλος Ομάδα

Default Ο υπολογιστής μου δεν θα εμφανίζεται ένα παλιό σκληρό δίσκο

Ιερά χάλια θ προσαρμοστεί το jumper για το σκλάβος που δεν τύχη. Μέχρι τώρα, όταν σκλάβος δεν έχει οριστεί για την ενέργεια που δεν συνδέονται λέει
"Boot Disk αποτυχία Εισάγεται σύστημα δίσκο και πατήστε enter"
Γιατί είναι να γίνει αυτό, όταν ο πλοίαρχος που εξακολουθεί να είναι με τον υπολογιστή μου η αρχική μονάδα δίσκου.
I αποσυμπλεγμένο το molex και IDE καλώδιο και να ρυθμίσετε το εγχειρίδιο δούλος και στη συνέχεια λέει
"Πρωτοβάθμια σκλάβος σκληρό δίσκο αποτύχει" και "Press F1 για να συνεχίσει"
Πεπιεσμένης F1 και πήρε πολύ λίγο για την εκκίνηση η οποία είναι πώς θ τελικά βρέθηκα εδώ.
Νομίζετε ότι το σύστημα θα αποκατασταθεί η θεραπεία μου προβλήματα;
Old 18 του Απρίλη 2008, 05:50
Μέλος Ομάδα

Η λήψη μου 10 λεπτά για την εκκίνηση τώρα. Θέλω μόνο να πάω πίσω στην κανονική βίδα το παλιό δίσκο, μπορεί κανείς να μου πει πώς μπορεί να πάει πίσω στην προεπιλογή παρακαλώ;
Old 18 του Απρίλη 2008, 08:18
Ομάδα Δωρητών

Αν έπρεπε να μαντέψω - και πρόκειται για μια άγρια μαντέψετε - BIOS ή XP σήμερα πιστεύει σας δίσκο 120GB είναι 16-bit αντί για 32-bit, έχουν μειωθεί κατά τη διάρκεια της βαθμολόγησης και οι αλλαγές σας δεν είναι διατεθειμένη να θέσει πίσω εκεί όπου θα έπρεπε είμαι.

Αν είναι δική μου, να θέσω εκτός λειτουργίας και αποσυνδέστε εξουσία,

ελέγχει την 120GB δεν έχει κυρτωμένο καρφίτσες, είναι MASTER και στην πρωτογενή καλώδιο IDE,

ελέγχει το CD / DVD είναι MASTER και στην δευτερογενή IDE καλώδιο,

αφαιρέσετε την μπαταρία του ρολογιού από τη μητρική πλακέτα για 60 δευτερόλεπτα και η αντικατάστασή της (που ανοίγει το CMOS μνήμης η οποία κατέχει τις ρυθμίσεις του BIOS - υπάρχουν και άλλοι τρόποι που συνεπάγονται δισκέττα εκκίνησης προγράμματα ή jumper Ένα faffing αλλά θα αποφευχθούν αυτές)

Συνδέστε, στην εκκίνηση του BIOS (αυτό θα ισχύει σας εκεί, δεν έχει ημερομηνία και ώρα), πατήστε το πλήκτρο λειτουργίας είναι ό, τι σας ζητά να, ορίστε την ημερομηνία και την ώρα, άδεια για όλες τις μονάδες δίσκου AUTO, πατήστε το "φορτώσει το DEFAULT (ή SAFE) ρυθμίσεις "πλήκτρο λειτουργίας και την εξοικονόμηση και την έξοδο.

Μήπως αυτό σας πίσω στην εκκίνηση σε λογική ταχύτητα; Αν συμβεί αυτό μπορούμε να επαναφέρετε οποιαδήποτε επανακύκλωση ταχύτερη μνήμη ταχύτητες πρόσβασης στο BIOS, αλλά αργότερα τους είναι ασήμαντα σε σύγκριση με το 16-bit ρύθμιση, αν αυτό είναι ό, τι ήταν.

Εάν αυτό είναι που δεν ήταν τότε μπορεί να έχουμε για να βρείτε τη ρύθμιση στο Control Panel / System / Ακίνητα και επιλέξτε την καρτέλα Hardware. Κάντε κλικ στο κουμπί Διαχείριση Συσκευών. Αναπτύξτε την καταχώρηση για IDE / ATAPI controllers. Επιλέξτε την πρωταρχική κανάλι και κάντε κλικ στις Ιδιότητες, και στη συνέχεια επιλέξτε την καρτέλα Ρυθμίσεις για προχωρημένους. Για κάθε συσκευή που αναφέρονται, η αλλαγή του τρόπου μεταφοράς σε "DMA εάν είναι δυνατό." Επαναλάβετε τη διαδικασία για τη δευτεροβάθμια κανάλι, κάντε κλικ στο OK για να πάρετε όλα τα διέξοδος και έπειτα θα επανεκκινήσει.

Έχει όλα όσα έχεις απαλλαγεί από τα δέκα λεπτά χρόνο εκκίνησης;

Το σύστημά μου: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
Μνήμες:
Cl2 Corsair PC3200 DDR-400 2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia Geforce 6600 512MB
Κάρτα Ήχου:
Cherry RS 6000 m πληκτρολόγιο
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s διατηρήσει
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ες):
SXGA επίπεδης οθόνης
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 19 του Απρίλη 2008, 08:06
Μέλος Ομάδα

Οι ΚΟΑ μπαταρία κόλπο βοήθησε κάπως αλλά εξακολουθεί να απαιτεί μεγαλύτερο χρονικό διάστημα πριν από τότε για την εκκίνηση και την απόδοση του συστήματος είναι alittle υποτονική.
Και για κάποιο λόγο μετά την οθόνη σε όλη την οθόνη κείμενο είναι ασαφής και θολή, αλλά μόλις θα γίνεται παρελθόν ότι όλα είναι καλά.
Old 19 του Απρίλη 2008, 08:22
Ομάδα Δωρητών

Η οθόνη POST σύγχυση δακτυλίους δεν καμπάνες μαζί μου.

Υποθέτω θα ελέγχεται η "DMA εάν είναι δυνατόν" ρυθμίσεις.

Εάν έχετε http://belarc.com/free_download.html θα μπορούσε να σας πω με λεπτομέρειες τι σας μητρική πλακέτα και μνήμη. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι για να είναι σε θέση να καθορίσει το ταχύτερο λανθάνουσα ρυθμίσεις στο BIOS για να πάρετε τη μηχανή για να τη βέλτιστη ρυθμίσεις. Αν δεν είστε σίγουροι τι είναι που σας ενημερώνει, να αντιγράψετε / επικολλήσετε τις πρώτες γραμμές, όπου προβλέπεται να γίνει έμμονη ιδέα με το λογισμικό.
Old 19 του Απρίλη 2008, 09:13
Μέλος Ομάδα

Σύνθετες ρυθμίσεις μου πρωτογενή IDE είναι "DMA εάν είναι διαθέσιμο" για συσκευή με 0 τρέχουσα μεταβίβαση της λειτουργίας "ΠΙΟ".
Συσκευή 1 "DMA εάν availabble", η τρέχουσα λειτουργία μεταφοράς "Δεν ισχύει.
Σύνθετες ρυθμίσεις για τη δευτεροβάθμια IDE για Device 0 είναι "DMA εάν είναι διαθέσιμο" τρέχουσα λειτουργία μεταφοράς "Ultra DMA mode 2" που είναι ακριβώς η ίδια για Device 1.
Old 19 του Απρίλη 2008, 09:20
Ομάδα Δωρητών

Υπάρχει ο ένοχος τότε. Ό, τι του αναγκάζοντας τον πλοίαρχο IDE σε PIO αντί της DMA είναι trashing σας ταχύτητα. Προσπαθήστε να αλλάζουν τα καλώδια, ίσως είναι kinked στο παρελθόν και δεν μπορεί να χειριστεί την ονομαστική ταχύτητα μεταφοράς. Δεν μπορώ να προσομοιώνουν τι μπροστά σας γι 'αυτό δεν μπορείτε να δείτε τι μπορείτε να ρυθμίσετε για να μεταβείτε πίσω στο DMA αλλά αυτό είναι ο στόχος σας.

Εάν κάποιος διαβάσει το νήμα που έχει XP μπροστά τους θα μπορούσαν να πάνε και να βρούμε τη σωστή pull-down λίστα ή κουτάκι.
Old 19 του Απρίλη 2008, 09:30
Μέλος Ομάδα

A7N8X2.0 REV2.
2048 μεγαμπάιτ Installed Memory

Κουλοχέρηδες "DDR1" έχει 1024 MB
Κουλοχέρηδες "DDR2" έχει 1024 MB
Κουλοχέρηδες "DDR3" είναι άδειο
Οι μονάδες αυτές αποτελούν 1G 184 pin unbuff DIMM PC3200 DDR 128MX64 αν αυτό βοηθάει.
Old 19 του Απρίλη 2008, 10:21
Μέλος Ομάδα

Ανταλλαχθούν με καλώδια δεν επηρεάζει τις επιδόσεις.
Old 19 του Απρίλη 2008, 10:36
Ομάδα Δωρητών

Υπάρχει ένα γνωστό σφάλμα XP, σύμφωνα με την οποία η DMA η ρύθμιση θα επανέλθει στο ΠΙΟ, μετά από αρκετές ανεπιτυχείς προσπάθειες να διαβάσετε και στη συνέχεια θα παραμείνει εκεί.

Δοκιμάστε θα Device σπαράσσων / IDE ATA ATAPI Controllers, κάντε δεξί κλικ την Πρωτοβάθμια Channel και επιλέξτε "Απεγκατάσταση", επιβεβαιώνει την επιλογή σας και στη συνέχεια επανεκκινήστε τον υπολογιστή.

Τώρα ελέγξτε αν η συσκευή είναι ρυθμισμένη στο 0 DMA. Αν δεν είναι τότε ενδέχεται να υπάρχει σφάλμα με το καλώδιο IDE, όπως είπε επιτόπου, ή μπορεί να είναι το σημάδι ότι ο δίσκος είναι κακή εξέλιξη.

Έχοντας πει όλα αυτά, αυτό δεν μπορεί να βοηθήσει με την αργή εκκίνηση μέχρι φορές και αν το πρόβλημα είναι πριν από XP, όπως η ρύθμιση αυτή ισχύει μόνο στα XP ..... αλλά σίγουρα θα επιταχυνθούν τα πράγματα από το σημείο όπου είναι XP. φορτωμένο.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ο υπολογιστής μου δεν θα αναγνωρίσει σκληρό δίσκο μου joreel Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 0 15 Ιουν 2009 08:52
Εξωτερική μονάδα σκληρού δίσκου δεν αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή μου kenreidy Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 8 16 Απρ 2009 07:52
Εκτέλεση μιας Hard Drive από έναν υπολογιστή σε άλλο zenit84 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 2η Ιαν 2008 06:54
Εγκαταστάσεις XP από υπολογιστή πίσω σε σχέση με το νέο σκληρό δίσκο Omer Λειτουργικά συστήματα Windows 9 2 Αυγ 2007 02:35
Πρόβλημα σκληρού δίσκου - Γιατί ο υπολογιστής μου δεν μπορεί να αποδεχθεί όλες μου οι σκληροί δίσκοι; Computer Spec Γενική Συζήτηση Hardware 8 15η Σεπ 2006 03:14
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.