![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Holy crap i igazítani a jumper a szolga nem szerencse. Na most, amikor Szlevi meg nincs és nem kapcsolódik ez mond "Disk Boot hiba Beszúr rendszer lemezt és nyomja meg az Enter" Miért csinálja ezt, amikor a parancsnok még beállítva a PC eredeti meghajtót. Én megszakad a molex és IDE kábel és a rabszolga kézi és akkor azt mondja, "Elsődleges slave merevlemez nem" és a "Nyomja meg az F1 billentyűt a folytatáshoz" Préselt F1 és azt igen, hogy míg a csomagtartó, ami végül, hogyan került ide. Gondolod, hogy a rendszer-visszaállítás nem gyógyítja my problems? |
|
| |||
| |||
| A vesz nekem 10 perc a boot most. Csak azt akarom, hogy térjen vissza a rendes csavaros a régi meghajtót, Ki tudja megmondani, hogyan tudok visszamenni az alapértelmezett kérem? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha én is hiszem - és ez egy vad sejtem - a BIOS vagy XP jelenleg úgy gondolja, a 120GB meghajtó 16-bit helyett a 32-bites, miután leesett az értékelés során a változtatásokat, és nem hajlandó tedd vissza, ha kell hogy.
Ha ez az enyém, én kikapcsolás, és húzza ki, ellenőrizze a 120GB nem hajlított csap, a MASTER, és az elsődleges IDE kábel, ellenőrizze a CD / DVD MASTER, valamint a másodlagos IDE kábel, távolítsa el az akkumulátort óra az alaplap 60 másodperc, és a helyébe (ami törli a CMOS memóriával rendelkezik, amelyet a BIOS-beállítások - Vannak más módok, amelyek a floppy-boot program, vagy egy Jumper faffing de akkor ezek elkerülésére) Csatlakoztassa, csomagtartó, hogy a BIOS (it'll erő ott, nincs dátum és idő), nyomjuk meg a gombot, bármilyen funkció azt kéri, hogy állítsa be a dátumot és az időt, szabadság minden meghajtó AUTO, nyomja meg a "betölteni a DEFAULT (vagy BIZTONSÁGOS) beállítások "funkció gombot, és mentsd el és lépj ki. Ez azt vissza indítást áron sebesség? Ha ez nem tudunk minden go-reset gyorsabb memória-hozzáférést sebességgel a BIOS később azonban már nem jelentős az, hogy a 16 bites beállítást, ha nem, mi volt az. Ha ez az, ami nem volt akkor lehet, hogy a beállítást a Vezérlőpult / System / Ingatlan és válasszuk a Hardver fülön. Kattintson az Eszközkezelő gombra. Expand vételéről IDE / ATAPI vezérlők. Válasszuk ki az elsődleges csatornán, és kattintson a Tulajdonságok, majd válassza a Speciális beállítások fülre. Minden egyes készülék felsorolt, a változás a módot, hogy "DMA, ha lehetséges." Ismételjük meg a folyamatot a másodlagos csatornát, kattintson az OK gombra, hogy a kiutat és újraindít. Úgy, hogy megszabadultak a tíz perces boot idő? My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| A CMOS elem trükk segített egy kicsit, de még hosszabb időt vesz igénybe, akkor az indítás előtt, és a rendszer teljesítménye alittle lassú. És valamilyen okból a post képernyő teljes képernyős szöveg zavaros és homályos, de amint lesz múlt, hogy minden rendben. |
|
| |||
| |||
| A POST képernyőn elmossa gyűrűk nem harang velem. Feltételezem, ha ellenőrizték a "DMA, ha lehetséges" beállításokat. Ha http://belarc.com/free_download.html talán mondanom részletesen, milyen alaplapot és a memóriát is. Tudnunk kell, hogy legyen, hogy a gyorsabb lappangási beállításokat a BIOS, hogy a gép az optimális beállításokat. Ha nem biztos benne, hogy mi ez mondom, copy / paste az első sorok le, ha kap megszállottja szoftver. |
|
| |||
| |||
| Speciális beállítások az elsődleges IDE a "DMA, ha rendelkezésre áll" a készüléket 0 a jelenlegi átviteli mód a "PIO". Device 1 "DMA, ha availabble", az aktuális átviteli módot "nem alkalmazható. Speciális beállítások a másodlagos IDE a Device 0 "DMA, ha rendelkezésre áll" a jelenlegi átviteli módot "Ultra DMA Mode 2", amely pontosan ugyanazt a Device 1. |
|
| |||
| |||
| Itt van a bűnös is. Bármi legyen is a kényszer, hogy a mester IDE PIO helyett DMA trashing a sebességet. Próbálja swapping a kábeleket, talán ez kinked a múltban, és nem tudja kezelni a névleges átviteli sebesség. Nem lehet szimulálni, mi előtt annyira nem látom, hogy mit lehet beállítani, hogy kapcsolja vissza a DMA-t, de ez a cél. Ha valaki elolvassa a téma, aki XP elé nekik, hogy menjenek, és megtalálják a megfelelő legördülő listából, vagy jelölőnégyzetet. |
|
| |||
| |||
| A7N8X2.0 REV2. 2048 megabájt memória telepítve Slot "DDR1" már 1024 MB Slot "DDR2" már 1024 MB Résidők DDR3 "üres Ezek a modulok 1G 184 tűs unbuff DIMM 128MX64 DDR PC3200, ha ez segít. |
|
| |||
| |||
| Cserélték kábeleket nem változik teljesítményét. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van egy ismert hibája XP, amellyel a DMA beállítás visszaháramlik PIO, miután több sikertelen próbálkozás olvassa majd marad ott.
Próbálja ki fog Mangler Eszközkezelő / IDE ATA-ATAPI vezérlők, jobb klikk az elsődleges csatornája és válassza a "Uninstall", erősítse meg a választást, majd újraindítani a számítógépet. Most nézze meg, ha a készülék be van 0 DMA. Ha nem, akkor előfordulhat, hogy a hiba az Ön IDE kábel, a helyszínen azt mondta, vagy ez lehet a jele, hogy a meghajtó lesz rossz. Miután azt mondta, hogy ez nem segít a lassú boot up alkalommal, ha a probléma előtt, XP, mivel ez a beállítás csak akkor érvényesül, XP ..... de ez minden bizonnyal gyorsítsák fel a dolgokat az a pont, ahol XP van. betölteni. My System: Home Testfelépítés
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A számítógép nem ismeri fel az én merevlemezként | joreel | Drives & Removable Media | 0 | 15. június 2009 08:52 |
| A külső merevlemezt nem ismeri el a számítógépet | kenreidy | Drives & Removable Media | 8 | 16. április 2009 07:52 |
| Futás a merevlemez egy másik számítógépre | zenit84 | Drives & Removable Media | 1 | 2. Jan 2008 06:54 |
| XP telepítő a számítógép vissza az új merevlemezt | Omer | A Windows operációs rendszerek | 9 | 2. augusztus 2007 02:35 |
| Merevlemez probléma - miért nem fogadja el a számítógépet minden merevlemezek? | Számítógép-Spec | Általános fémáru Chat | 8 | 15. Szeptember 2006 03:14 |
| Téma eszközök | |
| |