פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כוננים & נשלפת

Register

המחשב שלי לא יציג ישן הכונן הקשיח

Reply

שרשרת כלים
Old 17 אפריל 2008, 09:41
חבר קבוצת

Default המחשב שלי לא יציג ישן הכונן הקשיח

אני מותאם הקודש שטויות את המגשרים על עבדים ללא הצלחה. אז עכשיו כאשר שפחה מוגדר אף אחד עם כוח לא מחובר זה אומר
"הכנס דיסק אתחול של כשל מערכת הדיסק והקש ENTER"
למה הוא עושה את זה כאשר יחידת עדיין כדי לקבוע את הכונן המקורי של המחשב.
אני מנותק את molex כבל IDE ו ולהגדיר את שפחה כדי ידני ואז זה אומר
"דיסק קשיח משני ראשי להיכשל" ו "הקש F1 כדי להמשיך"
ממועך F1 וזה לקח די הרבה זמן עד האתחול שנמצא איך אני סוף סוף יש כאן.
האם אתה חושב על שחזור המערכת היה לרפא את הבעיות?
Old 18 אפריל 2008, 05:50
חבר קבוצת

את לוקחת לי 10 דקות כדי אתחול עכשיו. אני רק רוצה לחזור רגיל לדפוק את הכונן הישן, האם מישהו יכול לומר לי איך אני יכול לחזור לברירת מחדל בבקשה?
Old 18 אפריל 2008, 08:18
קבוצת תורמים

אם הייתי צריך לנחש - וזה ניחוש פרוע - XP או את ה-BIOS שלך חושב כרגע כונן 120GB הוא 16 סיביות במקום 32 סיביות, שיש את דירוג ירד במהלך את השינויים לא נוטה לשים אותו בחזרה למקום שבו צריכים אותו להיות.

זה היה שלי, אני רוצה להוציא את התקע כוח מפעם לפעם,

בדוק את 120GB מכופף אין מספרי זיהוי אישיים, היא יחידת ועל העיקרי כבל IDE,

בדוק את תקליטור DVD / היא יחידת ועל כבל IDE משני,

הסר את הסוללה של השעון עבור לוח האם ו 60 שניות להחליף אותו (זה מנקה את הזיכרון CMOS אשר מחזיקה את ה-BIOS - ישנן דרכים אחרות אשר כרוכים-תקליטון אתחול תוכניות או דלגן אחד faffing אבל יהיה למנוע אותם)

לתקוע תקע, אתחול ל-BIOS (זה יהיה כוח לך שם, אין לה תאריך ושעה), הקש על מקש פונקציה מה זה שואל אותך, בחר את התאריך ואת השעה, לעזוב את כל הכוננים על אוטומטי, לחצו על "טען את ברירת המחדל (או בטוח) הגדרות "פונקציית המפתח ולשמור ויציאה.

האם אתה מקבל את זה לראש באתחול בשעה סבירה מהירות? אם כן אנו יכולים לאפס עבור כל-זיכרון גישה מהירה יותר במהירויות ב-BIOS, אך מאוחר יותר הם לא משמעותי לעומת 16 סיביות כי ההגדרה, אם זה מה שזה היה.

אם זה מה שזה לא היה אז אולי אנחנו צריכים למצוא את ההגדרה של לוח הבקרה / מערכת / נכסים ובחר את הכרטיסייה חומרה. לחץ על הלחצן מנהל ההתקנים. הרחב את הערך עבור IDE / ATAPI Controllers. בחר את הערוץ העיקרי ולחץ על מאפיינים ולאחר מכן בחר את הכרטיסייה הגדרות מתקדמות. עבור כל התקן מופיע, לשנות את מצב ההעברה כדי "DMA אם ניתן." חזור על התהליך עבור ערוץ משנית, לחץ על אישור כדי לקבל את כל הדרך החוצה ואז אתחול מחדש.

האם יש להסיר את כל זה של עשר דקות זמן אתחול?

המערכת שלי: טים

מעבד (ים):
Athlon 64 3500 +
לוח האם:
ASUS A8N-VM CSM
זיכרון RAM:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
כרטיס מסך (S):
nvidia Geforce 6600 512MB
כרטיס קול:
דובדבן RS 6000 ז מקלדת
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s לתמוך
כונן אופטי (S):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake סופרן
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
Telewest 2x20Mb/sec
צג (S):
SXGA לוח שטוח
מערכת הפעלה (S):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 19 אפריל 2008, 08:06
חבר קבוצת

Cmos מכשילה את הסוללה עזר קצת אבל עדיין נמשך זמן רב לאחר מכן, לפני אתחול המערכת ואת הביצועים הוא alittle אדיש.
ומסיבה כלשהי לכתוב על המסך את כל המסך ואת הטקסט Fuzzy blurred אבל ברגע שהיא תקבל העבר שהכל בסדר.
Old 19 אפריל 2008, 08:22
קבוצת תורמים

לאחר המסך טשטוש טבעות לא bells איתי.

אני presume לך בדק את "DMA אם ניתן" הגדרות.

אם אתה מקבל http://belarc.com/free_download.html זה יכול להגיד לך בפירוט מה את לוח האם והזיכרון הם. אנחנו צריכים לדעת את זה כדי להיות מסוגל להגדיר את מהירות כמיסות הגדרות ה-BIOS כדי לקבל את המחשב שלו אופטימום הגדרות. אם אתה לא בטוח מה זה אומר לך, העתק / הדבק הראשון שורות למטה למקום שבו היא מקבלת אובססיבי עם התוכנה.
Old 19 אפריל 2008, 09:13
חבר קבוצת

הגדרות מתקדמות עבור העיקרי שלי הם IDE "DMA אם זמין" עבור מכשיר עם 0 מצב ההעברה הנוכחי של "PIO".
התקן 1 "DMA אם availabble", מצב ההעברה הנוכחי "לא ישים.
הגדרות מתקדמות עבור IDE משני עבור ההתקנים 0 הוא "DMA אם זמין" מצב ההעברה הנוכחי "Ultra DMA למצב 2" בו הוא בדיוק אותו הדבר עבור התקנים 1.
Old 19 אפריל 2008, 09:20
קבוצת תורמים

יש את עברין אז. לא משנה מה לאלץ את האב של IDE על PIO במקום DMA הוא trashing את המהירות. נסה להחליף את הכבלים, אולי זה kinked בעבר והוא לא יכול לטפל מדורגים מהירות ההעברה. אני לא יכול לחקות מה לפניך אז אני לא יכול לראות מה אתה יכול להתאים לעבור לראש DMA אבל זה המטרה שלך.

אם מישהו קורא את פתיל שיש לו XP לפניהם שהם עלולים ללכת ולמצוא את הזכות הנפתח הרשימה או התיבה.
Old 19 אפריל 2008, 09:30
חבר קבוצת

A7N8X2.0 Rev2.
2048 מגה בייט זיכרון מותקן

המשבצת 'DDR1' יש 1024 MB
המשבצת 'DDR2' יש 1024 MB
המשבצת 'DDR3' ריקה
אלו הם מודולים 1G 184 PIN unbuff DIMM 128MX64 DDR PC3200 אם זה עוזר.
Old 19 אפריל 2008, 10:21
חבר קבוצת

Swapped כבלים ללא שינוי בביצועים.
Old 19 אפריל 2008, 10:36
קבוצת תורמים

קיים פגם ידועה ב XP, לפיה הגדרת DMA יהיה לשחזר את PIO, לאחר כמה ניסיונות נכשל לקרוא ואז תישאר שם.

נסה ללכת ההתקנים Mangler / ATAPI IDE ATA שפקדי, מימין לחץ על ראשי הערוץ ובחר "הסר התקנה", לאשר את הבחירה ולאחר מכן לאתחל את המחשב.

כעת, בדוק אם ההתקן 0 מוגדר כ DMA. אם לא אז ייתכנו תקלות עם IDE כבל, כמו כתם אמר, או שהוא עשוי להיות סימן לכך את הכונן הולך רע.

לאחר כל זה, אמר, זה עלול לא לעזור עם אתחול איטי של פעמים אם הבעיה לפני XP, שכן הגדרה זו חלה רק ב XP ..... אבל היא בהחלט מהירות דברים למעלה מ לנקודה שבה היא XP. נטענים.

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
המחשב שלי לא מזהה את הדיסק הקשיח joreel כוננים & נשלפת 0 ה -15 בחודש יוני 2009 08:52
כונן קשיח חיצוני לא הכירו על ידי המחשב שלי kenreidy כוננים & נשלפת 8 16th אפריל 2009 07:52
הפעלת כונן קשיח ממחשב אחד אחר zenit84 כוננים & נשלפת 1 2nd ינואר 2008 06:54
להתקין XP מ מחשב הגיבוי על הכונן הקשיח החדש עומר מערכות ההפעלה Windows 9 2nd אוגוסט 2007 02:35
כונן קשיח הבעיה - מדוע לא ניתן לקבל את כל המחשב שלי, כוננים קשיחים שלי? מחשב Spec כללי חומרה צ 'אט 8 15 ספטמבר 2006 03:14
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.