mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

Mano kompiuteris nebus rodomas senas kietasis diskas

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 17, 2008, 09:41
Narys

Default Mano kompiuteris nebus rodomas senas kietasis diskas

Holy crap I pakoreguotas dėl jokių sėkmės vergas Jumper. Taigi dabar, kai vergas yra nustatyta nė vieno neturi galios prijungti ji sako
"Disk boot nepakankamumas Įterpti sistemos disko ir paspauskite" Enter "
Kodėl jis tai daro, kai meistras dar nustatyti, kad mano PC originalaus disko.
Aš atjungtas Molex ir IDE kabelis ir nustatyti vergas vadovą ir tada jis sako
"Pirminis vergas disko Fail" ir "Press F1 to continue"
Presuoti F1 ir užtruko gana ilgai krautis, kuri, kaip aš pagaliau čia.
Ar manote, kad sistema būtų atkurti išgydyti mano problemos?
Old Balandis 18, 2008, 05:50
Narys

Jo atsižvelgiant man 10 min įkelti dabar. Aš tik noriu grįžti prie normalaus varžtas senas vairuoti, can anyone tell me how I gali grįžti į numatytuosius prašome?
Old Balandis 18, 2008, 08:18
Donorų grupės

Jei aš turėjau spėti - o tai laukinių spėlioti - BIOS arba XP dabar galvoja jūsų 120GB diskas yra 16-bit o ne 32-bit, atsižvelgdama sumažėjo reitingas per savo pakeitimus ir nėra linkęs padėkite jį atgal į vietą, kurioje jis turėjo būti.

Ar ji mano, aš power off ir ištraukite,

Patikrinti 120GB neturi smilga smeigtukai, yra MASTER ir pirminės IDE kabelis,

Patikrinti CD / DVD, MASTER ir antrinio IDE kabelis,

panaikinti laikrodžio bateriją 60 sekundžių plokštės ir jį pakeisti (kuris išvalo CMOS atmintyje, turinti BIOS nustatymus - ten yra ir kitų būdų, kurie įtraukti diskelių įkrovos programas ar Jumper Vienas faffing bet mes išvengti tų)

Prijungti, paleisti į BIOS (jis bus privers jus ten, ji neturi data ir laikas), paspauskite bet funkcinis klavišas ji prašo tavęs, nustatykite datą ir laiką, palikti visus AUTO diskai, spauskite "Load Default (arba SAFE) parametrai "funkcijos klavišą ir Save and Exit.

Ar tai jums atgal atsisiuntimas priimtiną greitis? Jei ji mums gali keisti bet kuriuo eiti, greičiau priėjimas prie atminties greitis BIOS vėliau, bet jie nereikšmingi palyginus su 16 bitų nustatymo, jei tai, ką jis buvo.

Jei tai, ką ji nebuvo tada mes galėjo rasti "Control Panel nustatymas / Sistemos / Nekilnojamasis turtas ir pasirinkite skirtuką Aparatūra. Spauskite Device Manager "mygtuką. Išplėsti IDE įrašas / ATAPI kontroleriai. Pasirinkite pagrindinis kanalas ir spustelėkite Ypatybės, tada pasirinkite "Advanced Settings tab. Kiekvienam įrenginiui, kuris listinguojamas, pakeisti perdavimo būdas į "DMA, jei įmanoma." Pakartotinis ir vidurinio kanalo, spustelėkite Gerai, kad gausite visas išeitis ir tada perkraukite procesas.

Turi viską, atsikratė dešimties minučių įkrovos metu?

Mano sistema: Timas

Procesorius (-iai):
Athlon 64 3500 +
Pagrindinė plokštė:
Asus A8N-VM CSM
RAM atmintis:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Garso plokštė:
Vyšnių RS 6000 m klaviatūra
Kietasis diskas (-ai):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s palaikyti
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitorius (-ai):
SXGA plokščiasis
Operacinė sistema (-os):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Balandis 19, 2008, 08:06
Narys

CMOS baterija apgauti padėjo šiek tiek, bet vis dar trunka ilgiau tada iki to boot ir sistemos savybės yra alittle vangiai.
Ir kai bent po ekraną visą ekraną tekstas yra neaiškus ir miglotas, bet greičiau todėl, kaip ji pasireiškia anksčiau, kad viskas yra gerai.
Old Balandis 19, 2008, 08:22
Donorų grupės

POST screen nyksta žiedai ne su manimi varpai.

Manau, jūs pažymėjote "DMA, jei įmanoma" parametrus.

Jei Jums http://belarc.com/free_download.html jis gali papasakoti detaliai kas jūsų plokštės ir atminties yra. Mums reikia žinoti, kad būtų galima nustatyti greičiau latentinis parametrus BIOS gauti mašiną optimalų parametrai. Jei nesate tikras, ką tai sako jums, kopijuoti / įklijuoti pirmosios eilutės žemyn, kai jis pasireiškia manijos su programine įranga.
Old Balandis 19, 2008, 09:13
Narys

Papildomi nustatymai mano pagrindinis IDE yra "DMA, jei prieinama" prietaiso su 0 dabartinis perdavimo būdas "PIO".
Įrenginių 1 "DMA, jei availabble", šiuo metu perdavimo režimą "Netaikoma.
Papildomi nustatymai antrinio IDE Device 0 yra "DMA, jei galima" dabartinės perdavimo režimą "Ultra DMA mode 2", kuris yra lygiai toks pat įrenginys 1.
Old Balandis 19, 2008, 09:20
Donorų grupės

Yra jūsų kaltininkas tada. Visada kas verčia master IDE į PIO vietoj DMA yra patalpos į krepšelį jūsų greitis. Gauta Swapping kabeliai, Maybe it's užsilenkę praeityje ir ji negali valdyti vertinta perdavimo greitis. Negaliu imituoti tai, kas prieš jus, kad aš nematau, ką galima pritaikyti, norėdami grįžti į DMA, bet tai jūsų tikslas.

Jei kas nors skaito sriegis, kuris XP priekyje jų, jie gali eiti ir rasti teisę pull-down list ar langelį.
Old Balandis 19, 2008, 09:30
Narys

A7N8X2.0 REV2.
2.048 Megabaitai Installed Memory

Tarpsnių DDR1 "yra 1024 MB
Lizdas "DDR2" turi 1024 MB
Lizdas "DDR3" yra tuščias
Šie moduliai yra 1G 184 pin unbuff DIMM 128MX64 DDR PC3200 jei tai padeda.
Old Balandis 19, 2008, 10:21
Narys

Sukeistais kabeliai be jokių pokyčių.
Old Balandis 19, 2008, 10:36
Donorų grupės

Yra gerai žinoma kaltės XP, kai DMA, kuriame bus grąžintos į PIO, po kelių nesėkmingų bandymų skaityti ir tada bus ten.

Gauta ketinate Įrenginių Mangler / IDE ATA ATAPI kontroleriai, dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite Pirminis kanalas ir pasirinkite "Pašalinti", patvirtinti savo pasirinkimą ir tada perkraukite kompiuterį.

Dabar patikrinkite, ar Device 0 nustatyta DMA. Jei tai ne tada gali būti su jūsų IDE kabelio gedimas, kaip vietoje sako, ar tai gali būti ženklas, kad jūsų įrenginys yra vyksta blogi.

Atsižvelgdama pasakė visiems, kad tai gali padėti su lėtai įkrauti kartus, jei problema yra prieš XP, nes šis parametras taikomas tik, XP ..... bet tikrai pagreitinti procesą nuo to momento, kai XP yra. pakrauti.

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Mano kompiuteris bus neatpažintas mano kietąjį diską joreel Drives & Removable Media 0 Birželis 15, 2009 08:52
Išorinis standusis diskas nebus pripažintos mano kompiuteris kenreidy Drives & Removable Media 8 Balandis 16, 2009 07:52
Veikia Kietasis diskas iš vieno kompiuterio į kitą zenit84 Drives & Removable Media 1 2 sausis 2008 06:54
INSTAL XP iš kompiuterio atgal į viršų į naują kietąjį diską Omer Windows "operacinės sistemos 9 2 rugpjūtis 2007 02:35
Kietasis diskas Problema - Kodėl negaliu Mano kompiuteris priimti visus savo kietuosius diskus? Kompiuterių Spec General Hardware Chat 8 15 rugsėjis 2006 03:14
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.