mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Mans dators nerādīs veco cieto disku

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 17, 2008, 09:41
Loceklis

Default Mans dators nerādīs veco cieto disku

Holy crap i koriģēta jumper uz slave bez luck. Tāpēc tagad, kad vergs ir iestatīts, lai neviens, kam nav varas, kas saistīti tā saka
"Disk Boot nespēja Ielikt sistēmas diska un nospiediet Enter"
Kāpēc ir tā darot, kad kapteinis vēl ir noteikts ar datoru sākotnējā disku.
Es atvieno molex un IDE kabelis un noteikt vergu uz rokas un tad saka
"Primārais slave cieto disku fail" un "Press F1 to continue"
Presēti F1 un tas bija diezgan, kamēr to boot, kas, kā es beidzot got šeit.
Vai jūs domājat, sistēmu atjaunot varētu izārstēt manu problēmu?
Old Aprīlis 18, 2008, 05:50
Loceklis

Faktu, ka tā man 10 min līdz boot tagad. Es tikai gribu iet atpakaļ uz parasto skrūvi veco disku, var kāds man pateikt, kā es varu atgriezties pie noklusējuma please?
Old Aprīlis 18, 2008, 08:18
Donors Group

Ja man bija uzminēt, - un tas ir savvaļas minējums - jūsu BIOS vai XP šobrīd domā jūsu 120GB disks ir 16-bit, nevis 32-bit, kam samazinājās reitings laikā veiktās izmaiņas un nav vēlme nodot to atpakaļ, kur tai vajadzēja būt.

Bija tas mans, es lūdzu izslēdziet un atvienojiet,

pārbaudīt 120GB nav bent pins ir MASTER un par primāro IDE kabeli,

pārbaudīt CD / DVD ir MASTER un sekundāro IDE kabeli,

noņemt pulksteni bateriju no mātesplates uz 60 sekundēm un aizstāt to (kas notīra CMOS atmiņā, kas tur BIOS uzstādījumi - ir citi veidi, kas saistīti ar diskešu boot programmas vai Jumper One faffing bet mēs izvairītos no šajos)

Plug in, boot uz BIOS (tas būs spēkā jūs tur, tas nav datums un laiks), nospiediet neatkarīgi funkciju taustiņu tā lūdz, lai jūs, noteikt datumu un laiku, atstāt visus AUTO diskus, nospiediet "slodze NEPILDĪŠANAS (vai SAFE) uzstàdïjumi funkciju taustiņu un saglabātu un izietu.

Vai tas jūs nokļūtu atpakaļ pie booting ar saprātīgu ātrumu? Ja tas mums var atjaunot jebkurā go-ātrāk atmiņas piekļuves ātrumu BIOS vēlāk, bet tie ir nenozīmīgi salīdzinājumā ar 16-bit noteikšanu, ja tas ir tas, kas tas bija.

Ja tas ko tā nebija, tad mēs varētu atrast uzstādīšanas Control Panel / System / Properties un izvēlieties Hardware tab. Noklikšķiniet uz Device Manager pogu. Izvērst ierakstu IDE / ATAPI kontrolieriem. Izvēlieties galvenais kanāls un noklikšķiniet uz Rekvizīti un pēc tam izvēlieties Advanced Settings tab. Katras ierīču sarakstā, mainīt pārsūtīšanas režīmu uz "DMA, ja iespējams." Atkārtojiet procesu sekundāro kanālu, noklikšķiniet uz Labi, lai saņemtu visu ceļu, un pēc tam reboot.

Ir viss, vaļā no desmit minūtes boot laikā?

Mana sistēma: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
RAM Operatīvā atmiņa:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (s):
nVidia GeForce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tastatūra
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s atbalstīt
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plakano
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Aprīlis 19, 2008, 08:06
Loceklis

CMOS baterija trick palīdzēja nedaudz, bet joprojām aizņem ilgāku laiku, tad pirms to boot un sistēmas darbība tiek alittle gausi.
Un kāda iemesla pēc amata ekrāna visu ekrānu teksts ir izplūdušas un neskaidra, taču, tiklīdz tas tiek garām, ka viss ir labi.
Old Aprīlis 19, 2008, 08:22
Donors Group

POST screen izplūšanai gredzeni nav ar mani zvani.

Es pieņemu, jums jāpārbauda "DMA, ja iespējams" iestatījumus.

Ja Jums http://belarc.com/free_download.html tas var jums pastāstīt sīkāk, kāda ir tava mātesplate un atmiņas ir. Mums jāzina, ka, lai varētu noteikt ātrāk latentuma iestatījumus BIOS nokļūt mašīna tā optimālo iestatījumus. Ja neesat pārliecināts, ko tas saka jums, copy / paste pirmajās rindās uz leju, lai kur tā kļūst apsēsts ar programmatūru.
Old Aprīlis 19, 2008, 09:13
Loceklis

Papildu uzstādījumi, lai mana primārā IDE ir "DMA, ja pieejama" 0 ierīce ar kārtējo pārvedumu veids "PIO.
Device 1 "DMA, ja availabble", kārtējo pārvedumu režīmu "Not applicable.
Papildu uzstādījumi sekundārās IDE for 0 Device ir "DMA, ja pieejams" kārtējo pārvedumu režīma "Ultra DMA mode 2", kas ir tieši pašas 1 Device.
Old Aprīlis 19, 2008, 09:20
Donors Group

Tur ir jūsu vaininieks tam. Kāds ir liekot kapteinis IDE PIO vietā DMA ir trashing Jūsu ātrums. Izmēģiniet pārnešana kabeļi, varbūt tas ir sapinušies ar pagātnē un tā nevar rīkoties ar nominālo pārsūtīšanas ātrumu. Es nevaru simulēt to, kas tavā priekšā, lai es neredzu, ko jūs varat pielāgot, lai pārslēgtos atpakaļ uz DMA, bet tas ir jūsu mērķis.

Ja kāds rakstīts pavediens, kam ir XP priekšā viņi var aiziet un uzzināt tiesības nolaižamajā sarakstā vai izvēles rūtiņu.
Old Aprīlis 19, 2008, 09:30
Loceklis

A7N8X2.0 REV2.
2.048 Megabaiti Installed Memory

Nišām DDR1 "ir 1024 MB
Slot "DDR2" ir 1024 MB
Slot "DDR3" ir tukša
Šie moduļi ir 1G 184 pin unbuff DIMM 128MX64 DDR PC3200 ja tas palīdz.
Old Aprīlis 19, 2008, 10:21
Loceklis

Aizstāja kabeļi ar nemainīgu darbību.
Old Aprīlis 19, 2008, 10:36
Donors Group

Ir labi zināms, vaina ir XP, kuru DMA, kurā atgriezīsies pie PIO, pēc vairāku neveiksmīgu lasīt mēģinājumi un tad paliks tur.

Mēģināt iet uz Device Mangler / IDE ATA ATAPI Controllers labo klikšķi Primary Channel un izvēlieties "Uninstall" apstipriniet savu izvēli un pēc tam pārstartējiet datoru.

Tagad pārbaudiet, vai Device 0 ir iestatīts uz DMA. Ja tā nav, tad var būt vainas ar savu IDE kabeli, kas uz vietas teica, vai tā var būt pazīme, ka jūsu diska iet slikti.

Ņemot sacīja, ka tas nevar palīdzēt ar lēnu boot up reizes, ja problēma ir pirms XP, jo šis iestatījums ir spēkā tikai XP ..... bet tas noteikti Paātriniet no vietas, kur XP. piekrauts.

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):