![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Свети срање и прилагођен је јумпер на робовско без среће. Али сада, када је постављен на робовско ништа без напајања повезан пише "Диск Боот фаилуре Инсерт сыстем диск и притисните ЕНТЕР" Зашто је то кад је мајстор још увек постављен на мој ПЦ оригиналне погон. ЈА искључен на молекс и ИДЕ кабл и поставите роб на ручно и потом га, каже "Примарна роб хард диск фаил" и "Пресс Ф1 то наставити" Прешаном Ф1 и узео доста док то чизма која је како ја напокон је добио овде. Мислите да би се систем вратити излечити моје проблеме? |
|
| |||
| |||
| Његов водећи ме 10 минс то чизма сада. ЈА праведан тражен за ићи леђа за нормалан сношај старог погона, моћи било ко реците ми како ја могу вратити на подразумеване молим те? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако сам морао ударити - и то је дивља ударити - ваш БИОС или КСП тренутно мисли ваше 120ГБ диск је 16-битни, уместо 32-битни, након што је пао ратинг време промене и нису склоне да га врати се тамо где је требало бити.
Су га мени, ја бих и искључити поуер офф, проверити 120ГБ нема упокорити игле, је мајстор и на примарном ИДЕ кабл, проверите ЦД / ДВД је мајстор и на секундарном ИДЕ кабл, извадите батерију из такта матичне плоче за 60 секунди и замените га (да брише ЦМОС меморији који држи подешавања БИОС-а - постоје и друге начине који укључују-боот дискету програма или јумпер Један фаффинг али ћемо избегавати оне) Плуг у БИОС-у боот (она ће вам снагу тамо, он је без датума и времена), притисните тастер функције без обзира на то, пита вас да подесите датум и време, оставите све дискове на АУТО, притисните "отпремите ДЕФАУЛТ (или сафе) подешавања "функције тастера и чување и излаз. Да ли да добијете назад на боотинг у разумном брзином? Ако то не можемо вратити било који го-бржи приступ меморији брзине у БИОС касније но то малку у поређењу са 16-битним да поставка, ако то је оно што је било. Ако то је оно што није било тада ћемо можда морати пронаћи поставку у Цонтрол Панел / Сыстем / Особине и изаберите картицу Хардуаре. Кликните дугме Девице Манагер. Повећај унос за ИДЕ / АТАПИ контролера. Изаберите примарни канал и клик на Пропертиес, а затим изаберите Адванцед Сеттингс таб. За сваки уређај на листи, променим мод на "ДМА, ако је могуће." Поновите процес за средње канала, кликните ОК да бисте добили ван сви пут и онда поново подизање система. Има све што је добио ослободити од десет минута чизма време? Мы Сыстем: Тим
|
|
| |||
| |||
| ЦМОС батерија лукавштина помогла мало, али је још увек траје дуже од пре и то чизма систем извођење алиттле је инертан. И из неког разлога на пост сцреен екран цео текст је нејасан и замаглили али чим га добије прошлости да је све у реду. |
|
| |||
| |||
| ПОСТ сцреен блурринг зазвони звоно не са мном. ЈА претпоставити ли проверили у "ДМА, ако је могуће" подешавања. Ако добијете хттп://беларц.цом/фрее_доунлоад.хтмл се може рећи те детаљно што су матичне плоче и меморије. Ми морамо знати да ће бити у могућности поставити брже латентност поставки у БИОС-у добијете машина својим оптималним подешавањима. Ако нисте сигурни шта то говорим вама, цопы / пасте прва линија доле где се добија опседнут софтвера. |
|
| |||
| |||
| Напредне поставке за мој примарни ИДЕ су "ДМА ако је доступна" за уређај 0 са тренутним преносом начин "ПИО". Девице 1 "ДМА ако аваилаббле", тренутни мод "Није примењиво. Напредне поставке за секундарни ИДЕ за Уређај је 0 ", ако је доступна ДМА" тренутни мод "Ултра ДМА Моде 2", који је тачно једнак за Девице 1. |
|
| |||
| |||
| Ту је ваш кривца онда. Ухатевер'с присиљавајући мастер ИДЕ ПИО да уместо ДМА је трасхинг ваше брзине. Покушајте трампљење каблове, можда је кинкед у прошлости и не може руковати оцијењено преноса брзине. Не могу се симулиран што је пред вама, тако да могу да виде оно што не можете подесити да се пребаците назад у ДМА, али да то ваш циљ. Ако неко чита нити КСП који је испред њих су могли ићи и пронаћи праву падајућег списка или квадратић. |
|
| |||
| |||
| А7Н8Кс2.0 Рев2. 2048 мегабајта Инсталлед Меморы Слот 'ДДР1' има 1024 МБ Слот 'ДДР2' има 1024 МБ Слот 'ДДР3' је празна Ови модули су 1Г 184 пин унбуфф ДИММ ПЦ3200 ДДР 128МКС64 ако то помаже. |
|
| |||
| |||
| Суаппед каблови без промене у ефикасности. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ту је и позната мана у КСП, па је ДМА поставка ће се вратити на ПИО, након неколико неуспешних покушаја, а затим прочитајте ће остати тамо.
Покушај одласка на Девице Манглер / АТАПИ Цонтроллерс ИДЕ АТА, право кликните на Примары Цханнел и изаберите "Унинсталл", потврдите ваш избор, а затим поново покренути рачунар. Затим проверите да ли Уређај је постављен на 0 ДМА. Ако није онда мај бити грешка са вашим ИДЕ кабла, рекао је како је спот, или га мај бити знак да је ваш диск иде лоше. Имајући све то рекао, то није помогло мај полаган чизма горе са пута, ако је проблем пре него што КСП, као ова поставка се односи само на КСП ..... али ће се сигурно брзо ствари од тачке на којој је КСП. учита. Мы Сыстем: Почетна Буилд
|