![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Kutsal bok yok şans ile köle üzerindeki anahtar ayarlanır. Yani artık köle gücüne bağlı hiçbiri ayarlanmışsa bunu söylüyor "Diskten Boot hatası ekle Sistem diski ve" girin Neden bu ana hala benim bilgisayar orijinal sürücü olarak ayarlanmışsa yapıyor. Ben molex ve IDE kablosu kesilir ve manuel için köle ayarlayın ve sonra da diyor "İlköğretim Slavey sabit disk" ve başarısız "F1 tuşuna basın devam etmek için" F1 Basılı ve nasıl sonunda burada var oldukça bir süre için Boot aldı. Bir sistem benim sorunların tedavisi de yeniden düşünüyor musunuz? |
|
| |||
| |||
| Bu yaz boot 10 dakika alır. Sadece geri Normal vida eski sürücü gitmek için, herkes nasıl geri lütfen varsayılan gidip bana söyleyebilir misin? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer sanırım gerekiyordu - ve bir tahmin's - BIOS veya XP şu anda 120GB sürücü 16-32 bit yerine bit düşünüyorsa, sahip değişiklikleri sırasında ve reytingi düştü geri burada hiç söylemek için eğimli olmak değil olmak.
Bu benim olduğu için, kapatma gücü ediyorum ve çıkarın, , ve 120GB yok bükük pinler sahip olduğu MASTER ve birincil IDE kablosu kontrol CD kontrol / DVD MASTER ve ikincil IDE kablosu üzerinde, 60 saniye için anakart gelen saat pil kaldırmak ve yerine (bu da BIOS ayarlarını tutar CMOS hafızayı temizler - hangi disket önyükleme programları veya Jumper Bir faffing dahil ancak bu kaçınmak edeceğiz başka yolu vardır) In BIOS boot Eklentisi (orada size güç olacak, bu), ne olursa olsun her tuş, tarih ve saat, OTO tüm sürücüler bırakmak için, bir "yük basın DEFAULT size sorar işlevi basın hiçbir tarih ve zamanı var (veya SAFE) ayarları "tuşuna fonksiyon ve kaydedin ve çıkın. Geri önyükleme için makul bir hızda elde mi? Eğer herhangi bir git-hızlı bellek erişim hızları BIOS'unda sonra ancak kıyasla önemsiz olduğunuzu sıfırlayabilirsiniz bunu yapmaz 16 bitlik bir ayar, eğer ne olduğunu's. Eğer bu değil sonra Denetim Masası'ndaki ayarı bulmak için olabilir ne olduğunu / Sistem / Özellikleri ve Donanım sekmesini seçin. Tıklayın Aygıt Yöneticisi düğmesini tıklayın. IDE için giriş / ATAPI denetleyicileri genişletin. Seçin ana kanal ve Özellikler'i tıklatın, ve sonra Gelişmiş Ayarlar sekmesini seçin. Için "DMA mümkünse her aygıt listelenen aktarım modunu değiştirmek için." İkinci kanal tıklayın tüm yol almak için Tamam'ı ve sonra yeniden başlatma için tekrarlayın. Tüm bu var on kurtulmak dakikalık zaman açılış? Benim Sistemi: Tim
|
|
| |||
| |||
| CMOS batarya hile biraz yardım etti ama hala daha sonra önyükleme ve sistem performansı için önce halsiz alittle başlar. Ve bütün ekran metin bulanık ve bulanık ama hemen sonrası ekranında bir nedenle gibi olur her şey gayet iyi geçmiş. |
|
| |||
| |||
| POST ekranı yüzük bana hiç çan bulanıklık. Sana kontrol tahmin "DMA eğer" ayarları mümkün. Eğer almak http://belarc.com/free_download.html bu detay için anakart ve bellek ne söylemek olabilir. Bu BIOS ile optimal ayarları makine almak için daha hızlı bir gecikme ayarlarını olmak için bilmeniz gerekir. Eğer sen, kopyalama ne söylüyorum's / eden ilk satırları aşağıya yapıştırın emin değilseniz burada yazılım takıntı haline geliyor. |
|
| |||
| |||
| Benim birincil IDE için gelişmiş ayarları "DMA eğer" aygıt 0 için geçerli bir aktarım modunu "PİO ile verilmiştir. Cihaz 1 "DMA eğer", mevcut aktarım modunu "Uygulanamaz availabble. Aygıt 0 İkincil IDE için gelişmiş ayarları "DMA eğer" Geçerli aktarım modunu "tam olarak aynı Aygıt 1 için Ultra DMA modu 2" kullanılabilir. |
|
| |||
| |||
| Ancak suçlu sonra's. Ne PİO için DMA yerine hız harman olduğu ana IDE zorlamadan's. Kabloların swapping deneyin, belki bu kinked en son ve en beğenilenler aktarım hızı idare edemiyorlar. Ben ne önünde ben geri DMA geçmek için ne ayarlayabilirsiniz göremezsiniz ama bu sizin objektif taklit edebilirsiniz. Birisi onlara önünde giderler olabilir ve doğru açılan liste veya onay aşağı bulmak XP olan iplik okur. |
|
| |||
| |||
| A7N8X2.0 Rev2. 2048 Megabyte Yüklü Bellek Slot 'DDR1' 1024 Mb Slot 'DDR2' 1024 Mb Slot 'DDR3' boş Eğer yardımcı olur Bu modüller 1G 184 pinli unbuff DIMM 128MX64 DDR PC3200 vardır. |
|
| |||
| |||
| Performansında herhangi bir değişiklik ile takas kabloları. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Birkaç başarısız denemeden sonra okumak XP yılında gerektiğinin DMA ayarı PİO dönmek bir iyi bilinen hata ve sonra da orada kalacaktır.
Cihaza Mangler / IDE ATA ATAPI Denetleyiciler sağ tıklayıp İlköğretim Kanal ve giderek "Kaldır", ve sonra seçiminizi onaylamak PC yeniden başlatma deneyin. Şimdi eğer Aygıt 0 kontrol edin DMA olarak ayarlanır. Olarak yer söyledi veya bu işareti sürücüye kötü gidiyor olabilir Eğer değilse o zaman sizin IDE kablosu ile bir hatan olabilir. Olması bu dedi, bu defa yavaş önyükleme yardımcı olabilir sorunun XP öncesine sadece XP ..... geçerlidir bu ayarı olarak ama kesinlikle noktası XP yüklenir. şeyleri hızlı olacaktır. Benim Sistemi: Ev Yapı
|
![]() |
|
| Bookmarks |