![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я Святої дерьмо скоригована перемичку на слов'янський, не пощастило. Так що тепер, коли слов'янський має значення Ні, не сила пов'язана вона говорить "Диск Boot Failure Вставте системний диск і натисніть Enter" Чому це роблять це, коли майстер, як і раніше встановлений в оригінальних дисків мій ПК. Я відключив і роз'єми кабелю IDE і встановити Слов'янський вручну, а потім він говорить "Primary Slave жорсткого диска Fail" і "натисніть F1, щоб продовжити" Натисканні клавіш F1, і вона займає достатньо часу для завантаження якого, як я, нарешті, отримав тут. Як ви думаєте, відновлення системи буде вилікувати мої проблеми? |
|
| |||
| |||
| Її взяв мене 10 хв до завантаження зараз. Я просто хочу, щоб повернутися до нормального гвинта старого диска, може хто-небудь сказати мені, як я можу повернутися до замовчуванням, будь ласка? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якби я мав вгадати - і це дикі вгадати - ваш BIOS або XP в даний час думає ваш 120GB диска 16-бітових, а не 32-Bit, що мають рейтинг впав під час зміни, і не схильні, щоб повернути його туди, де вона повинна бути.
Якби моє, я б влада і вимкніть, перевірити 120GB НЕ Бент шпильки, є господарем і на основний кабель IDE, перевірити CD / DVD є господарем і на вторинному кабелю IDE, Видалити годин акумулятор з плати за 60 секунд, і замінити його (який очищає пам'ять CMOS який містить налаштування BIOS - є й інші способи, які пов'язані дискети завантаження програм або Jumper Один faffing але ми будемо уникати цих) Підключіть, для завантаження BIOS (це змусити вас туди, вона не має дати і часу), преса всі ключові функції воно попросить вас встановити дату і час, залишити всі диски на автомобільній виставці "навантаження за замовчуванням (або безпечним) налаштування функції "ключ і зберегти і вийти. Чи означає це поверне вас до завантаження на розумної швидкості? Якщо це можна скинути будь-Go-більш високу швидкість доступу до пам'яті в BIOS пізніше, але вони незначні в порівнянні з 16-бітним кольором, якщо саме це було. Якщо це те, що вона не була тоді ми могли б знайти настройку в Панель керування / Система / Властивості і виберіть вкладку Обладнання. Натисніть кнопку "Диспетчер пристроїв". Розгорнути запис для IDE / ATAPI контролери. Виберіть основний канал і натисніть кнопку Властивості, а потім перейдіть на вкладку Додаткові параметри. Для кожного пристрою у списку, змініть режим передачі "DMA, якщо можливо". Повторіть цей процес для вторинного каналу натисніть ОК, щоб пройти весь шлях, і потім виконати перезавантаження. Має все, що позбулася від десяти хвилин часу завантаження? Моя система: Тім
|
|
| |||
| |||
| CMOS трюк батареї трохи допомогло, але все ще потребує більше часу, ніж раніше завантаження і продуктивність системи alittle мляво. І чомусь на посаді екрані весь текст екрані нечітке і розмите, але як тільки вона отримує минулого, що все добре. |
|
| |||
| |||
| На екрані POST розмивання кільцях немає дзвонів зі мною. Я думаю, ви перевірили "DMA, якщо можливо" Настройки ". Якщо ви отримуєте http://belarc.com/free_download.html він може докладно розповісти Вам, що ваша материнська плата і пам'ять. Ми повинні знати, що щоб мати можливість швидко встановити затримку в настройках BIOS, щоб отримати машину своєї оптимальної настройки. Якщо ви не впевнені, що це кажу вам, що Copy / Paste перших рядків вниз, де вона стає одержима з програмним забезпеченням. |
|
| |||
| |||
| Додаткові налаштування для моєї Primary IDE є "DMA, якщо доступно" для пристрою з 0 поточний режим передачі "ПІО". Пристрій 1 "DMA, якщо availabble", поточний режим передачі "Не підтримується. Додаткові налаштування для Secondary IDE для влаштування 0 "DMA, якщо є" поточний режим передачі "Ultra DMA Mode 2", яка так само для влаштування 1. |
|
| |||
| |||
| Там ваш винуватця тоді. Whatever's примус до Master IDE PIO замість DMA є знищення вашої швидкості. Спробуйте Заміна кабелів, може бути, це зламів в минулому, і вона не може працювати з номінальної швидкості передачі. Я не можу імітувати що перед вами я не бачу, що ви можете налаштувати, щоб повернутися до DMA, але це ваша мета. Якщо хтось читає потоку, який має XP перед ними вони могли б піти і знайти правильний список, що випадає або прапорець. |
|
| |||
| |||
| A7N8X2.0 Rev2. 2048 мегабайт встановленої пам'яті DDR1 слот 'має 1024 МБ Слота DDR2 'має 1024 МБ Slot 'DDR3' порожній Ці модулі є 1G 184 Pin unbuff DIMM 128MX64 DDR PC3200, чи допоможе це. |
|
| |||
| |||
| Місцями кабелів з ніяких змін у продуктивності. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Існує добре відома провини в XP, причому налаштування DMA повернеться до PIO, після кількох невдалих спроб, і читати то залишиться там назавжди.
Спробуйте збирається Пристрій Давилка / IDE ATA ATAPI контролери, клацніть правою кнопкою на основний канал і виберіть пункт "Видалити", підтвердіть свій вибір і перезавантажте комп'ютер. Зараз перевіримо, якщо пристрій 0 встановлений на DMA. Якщо це не так то може бути несправність у кабелі IDE, як сказав місце, чи це може бути ознакою того, що ваш привід буде погано. Сказавши все це, це не може допомогти при повільній завантаженні рази, якщо проблема до XP, як цей параметр застосовується тільки в XP ..... але воно, поза сумнівом, прискорити процес з точки, де є. завантаженої XP. Моя система: Головна Build
|