menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Můj počítač nerozpozná mého pevného disku

Reply

Thread Nástroje
Old 15. června 2009, 08:52
Nový člen skupiny

Default Můj počítač nerozpozná mého pevného disku

Mám starý počítač běží Win98 SE s 80 GB. Western Digital HD. Bylo to skvělé, ale běží se ho na to a neuzná mého HD. Během zaváděcí proces se testuje pro IDE zařízení. Mám následující:
Primární Master Žádné
Primární Slave Žádné
Sekundární Master dostanu číslo pro moje CD
Sekundární Slave Žádné

Mám jen jeden HD a jedné CD mechaniky připojené.

Vypukl náhradní HD a počítačových poznala ihned. Musel přeformátovat a dal Win98 SE a náhradní pevný disk funguje skvěle.

Co by mohlo způsobit, aby počítač náhle zastavit Uznávajíce původní (instalovaný 2001) HD ale uznávají zálohovat HD dal jsem na to.
Ne moc přepětí, že nevím. Počítač je zásuvný modul do přepěťová ochrana a všechno funguje, ale WD HD. Pokud jsem v záložním počítači HD a obuv se vždy a všechno funguje, disketa, CD-ROM, programy, které se stalo s Win98 SE.

Jedná se o záložní hrát na PC, ale chtěl bych vědět, co může být problém.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Počítačové doesnt Rozpoznávat disketová mechanika deryck mladé Drives & Removable Media 1 31. května 2009 05:28
CD mechanika čte CD, ale můj počítač doesnt uznávají CD v zásobníku anthony361 Drives & Removable Media 8 8. listopadu 2008 04:20
CD / DVD mechaniky nerozpozná nic elicia Drives & Removable Media 3 30. srpna 2008 06:30
Drive nerozpozná prázdné CD / DVD Airescape Drives & Removable Media 1 21. února 2008 01:25
Pevný disk Problém - Proč nemůže můj počítač všechny mé pevné disky? Počítačové Spec Obecné Hardware Chat 8 15. Září 2006 03:14
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.