manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Moj računalo neće prepoznati moj hard disk

Reply

Thread Tools
Old 15. lipnja 2009, 08:52
Novi član grupe

Default Moj računalo neće prepoznati moj hard disk

Imam starog računala prikazuju Win98 SE sa 80gb Western Digital HD. To je bio velik, ali se izvodi okrenuo ga i ona neće prepoznati moje HD. Tijekom procesa on boot up skenira za IDE uređaje. JA dobiti slijedeće:
Primary Master None
Primary Slave None
Secondary Master dobijem broj za moju CD pogon
Secondary Slave None

Imam samo jedan HD i jedan CD pogon priključen.

Izbio rezervni HD i računalo ga odmah prepoznali. Morali reformatizovati i stavite na Win98 SE i rezervni hard disk radi odlično.

Što bi moglo imati prouzročio računala za prepoznavanje iznenada prestati originalne (instalirano 2001) HD ali će prepoznati kopiju HD li staviti na njega.
Nema snage da udara Znam. Računalo se uključiti u val zaštitnik i sve radi ali WD HD. Ako sam stavio u rezervnu HD i pancerice se računalo svaki put i sve radi, disketu, CD, programe koje ste dobili s Win98 SE.

It's a backup igrati na PC, ali bih voleo da znam šta je problem svibanj biti.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Računalo se Prepoznajte Floppy Drive deryck mlade Drives & Izmjenjivi mediji 1 31. svibanj 2009 05:28
CD čitanje CD-a, ali se moj računalo prepozna CD u ladicu anthony361 Drives & Izmjenjivi mediji 8 8. studeni 2008 04:20
CD / DVD pogon ne prepoznaje ništa elicia Drives & Izmjenjivi mediji 3 30. kolovoz 2008 06:30
Pogon ne prepoznaje prazni CD-a / DVD-a Airescape Drives & Izmjenjivi mediji 1 21. veljača 2008 01:25
Hard disk problem - Zašto moj računalo ne može prihvatiti sve moje tvrdih diskova? Computer Izvanred General Hardware Chat 8 15. Sep 2006 03:14
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.