kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

A számítógép nem ismeri fel az én merevlemezként

Reply

Téma eszközök
Old Június 15 2009, 08:52
Új tag Csoport

Default A számítógép nem ismeri fel az én merevlemezként

Van egy régi számítógépen futó Win98 SE egy 80GB Western Digital HD. Úgy működik, de nagy Bekapcsolta, és nem ismeri az én HD. A boot folyamat ellenőrzi, hogy az IDE eszközök. ÉN kap a következő:
Primary Master Nincs
Primary Slave None
Másodlagos Master I get a számot a saját CD-meghajtó
Secondary Slave None

Én csak egy HD és egy CD-meghajtó csatlakoztatva.

Kitört a tartalék HD és a számítógép felismerte rögtön. Ha az újra, és a Win98 SE és a tartalék merevlemezt munkák nagy.

Mi lehet ez okozta, hogy a számítógép hirtelen abbahagyja felismerve az eredeti (telepítve 2001) HD ugyanakkor elismerik a vissza HD tettem rá.
Nincs hatásköre, hogy a hullámzás tudom. Számítógép dugó van a túlfeszültség-védő, és minden jól működik, de a WD HD. Ha én kerül a mentés és a számítógép HD csizma minden időben és minden jól működik, floppy, CD-meghajtó, a programokat, hogy eljött a Win98 SE.

It's a backup PC játszani, de szeretném tudni, hogy mi lehet a probléma.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.