![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy régi számítógépen futó Win98 SE egy 80GB Western Digital HD. Úgy működik, de nagy Bekapcsolta, és nem ismeri az én HD. A boot folyamat ellenőrzi, hogy az IDE eszközök. ÉN kap a következő: Primary Master Nincs Primary Slave None Másodlagos Master I get a számot a saját CD-meghajtó Secondary Slave None Én csak egy HD és egy CD-meghajtó csatlakoztatva. Kitört a tartalék HD és a számítógép felismerte rögtön. Ha az újra, és a Win98 SE és a tartalék merevlemezt munkák nagy. Mi lehet ez okozta, hogy a számítógép hirtelen abbahagyja felismerve az eredeti (telepítve 2001) HD ugyanakkor elismerik a vissza HD tettem rá. Nincs hatásköre, hogy a hullámzás tudom. Számítógép dugó van a túlfeszültség-védő, és minden jól működik, de a WD HD. Ha én kerül a mentés és a számítógép HD csizma minden időben és minden jól működik, floppy, CD-meghajtó, a programokat, hogy eljött a Win98 SE. It's a backup PC játszani, de szeretném tudni, hogy mi lehet a probléma. |