![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי מפעיל את המחשב הישן עם Win98 SE 80gb Western Digital HD. זה היה פועל מצוין, אבל הפך את זה, וזה לא מזהה את HD. במהלך תהליך האתחול היא סורקת עבור התקני IDE. אני מקבל את הדברים הבאים: ראשי יחידת ללא ללא ראשי Slave יחידת משני אני מקבל את המספר שלי כונן תקליטורים אף לא אחד משני סלאבית יש לי רק HD אחד ואחד התקליטורים המצורפת. פרצה של חילוף HD והמחשב מוכרת את זה מיד. היה צריך לאתחל מחדש ולשים Win98 SE ו לחוס על הכונן הקשיח פועל היטב. מה יכול היה שנגרמו על המחשב פתאום להפסיק לזהות את המקור (מותקן 2001) HD אבל זה יהיה לזהות את הגיבוי HD שמתי על זה. אין כוח surges שאני מכיר. המחשב הוא תקע לתוך להתנחשל מגן והכל עובד אבל WD HD. אם שמתי את הגיבוי HD והמחשב המגפיים כל הזמן והכל פועל; דיסקט, כונן תקליטורים, התוכניות שהגיעו עם Win98 SE. זה גיבוי למחשב כדי לשחק אבל אני רוצה לדעת מה הבעיה עלולה להיות. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Doesn't המחשב מזהה את כונן תקליטונים | deryck צעירים | כוננים & נשלפת | 1 | 31 מאי 2009 05:28 |
| כונן תקליטורים קורא דיסקים אבל המחשב מזהה את התקליטור doesn't בתוך מגש | anthony361 | כוננים & נשלפת | 8 | 8 נובמבר 2008 04:20 |
| CD / DVD הכונן לא מזהה כלום | elicia | כוננים & נשלפת | 3 | ה -30 לאוגוסט 2008 06:30 |
| כונן לא מזהה דיסקים ריקים / DVD's | Airescape | כוננים & נשלפת | 1 | 21st פברואר 2008 01:25 |
| כונן קשיח הבעיה - מדוע לא ניתן לקבל את כל המחשב שלי, כוננים קשיחים שלי? | מחשב Spec | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 15 ספטמבר 2006 03:14 |
| שרשרת כלים | |
| |