mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

Mano kompiuteris bus neatpažintas mano kietąjį diską

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 15, 2009, 08:52
Naujas Narys

Default Mano kompiuteris bus neatpažintas mano kietąjį diską

Turiu seną kompiuterį su Win98 SE su 80GB Western Digital HD. Jis bėgo didelis, bet pasuko ją ir ji neatpažįsta mano HD. Per procesą boot nuskaito IDE įrenginiai. Pasirodo taip:
Primary Master Nieko
Primary slave None
Vidurinis Meistras gaunu už savo CD-ROM numeris
Vidurinis Slave Nėra

Turiu tik vieną HD ir vieno kompaktinio disko pridedamas.

Kilo atsarginių HD ir kompiuteris pripažintas it right away. Turėjo performatuoti ir įdėti Win98 SE ir atsarginės kietojo disko puikiai.

Kas galėjo sukelti kompiuteris staiga sustoti atpažinti originalo (įdiegta 2001) HD, bet jis turės pripažinti iki HD įdėti ją atgal.
Galios šuolių, kad aš žinau. Kompiuteris yra jungiami į SURGE PROTECTOR ir viskas veikia, bet WD HD. Jeigu aš įdėti į atsarginį HD ir kompiuteris batai iki kiekvieną kartą, ir viskas veikia, diskeliai, CD, programų, kurios atėjo su Win98 SE.

Tai atsarginės kompiuterį žaisti, tačiau aš norėčiau žinoti, kokios problemos gali būti.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kompiuterių doesnt Pripažįstame Floppy Drive Deryck jauniems Drives & Removable Media 1 Gegužė 31, 2009 05:28
CD-ROM skaito CD, bet mano kompiuteris doesnt atpažinti ir CD dėklas anthony361 Drives & Removable Media 8 Lapkritis 8, 2008 04:20
CD / DVD diską atpažįsta ne nieko elicia Drives & Removable Media 3 Rugpjūtis 30, 2008 06:30
Drive neatpažįsta tuščią CD / DVD Airescape Drives & Removable Media 1 21 vasaris 2008 01:25
Kietasis diskas Problema - Kodėl negaliu Mano kompiuteris priimti visus savo kietuosius diskus? Kompiuterių Spec General Hardware Chat 8 15 rugsėjis 2006 03:14
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.