mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Mans dators neatpazīst manu cieto disku

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 15, 2009, 08:52
New Member Group

Man ir vecs dators darbojas Win98 SE ar 80GB Western Digital HD. Tā skrēja liels, bet radīja to un tas neatpazīst manu HD. Laikā boot procesu tā meklē IDE ierīces. Man šādi:
Primary Master Nav
Primary Slave Nav
Secondary Master man numuru manā CD disku
Secondary Slave Nav

Man ir tikai viens HD un viens CD disks pievienots.

Izcēlās rezerves HD un datora atzītas tā uzreiz. Bija pārformatēt un nodot Win98 SE un rezerves cietais disks darbojas lieliski.

Kas varētu būt izraisījuši datora pēkšņi pārtraukt atzīstot oriģināls (uzstādīts 2001) HD, bet tas atzīst atpakaļ uz augšu HD man par to.
Nav pilnvaru kāpuma, ko es zinu. Dators ir plug stājas pārsprieguma aizsargs un viss strādā, bet DD HD. Ja man ir rezerves HD un datora zābaki līdz katru reizi, un viss strādā, disketes, CD disku, programmas, kas nāca ar Win98 SE.

Tas rezerves PC spēlēt uz, bet es gribētu zināt, kāda problēma var būt.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.