menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Môj počítač nerozpozná môjho pevného disku

Reply

Thread Tools
Old 15. júna 2009, 08:52
Nový člen skupiny

Default Môj počítač nerozpozná môjho pevného disku

Mám starý počítač beží Win98 SE s 80 GB. Western Digital HD. Bolo to skvelé, ale beží sa ho na to a neuzná môjho HD. Počas zavádzací proces sa testuje pre IDE zariadenia. Mám nasledujúce:
Primárne Master Žiadne
Primárne Slave Žiadne
Sekundárny Master dostanem číslo pre moje CD
Sekundárny Slave Žiadne

Mám len jeden HD a jednej CD mechaniky pripojené.

Vypukl náhradné HD a počítačových poznala ihneď. Musel preformátovať a dal Win98 SE a náhradné pevný disk funguje skvele.

Čo by mohlo spôsobiť, aby počítač náhle zastaviť Uznávajúc pôvodné (inštalovaný 2001) HD ale uznávajú zálohovať HD dal som na to.
Nie moc prepätiu, že nevím. Počítač je zásuvný modul do prepäťová ochrana a všetko funguje, ale WD HD. Ak som v záložnom počítači HD a obuv sa vždy a všetko funguje, na diskete, CD-ROM, programy, ktoré sa stalo s Win98 SE.

Jedná sa o záložný hrať na PC, ale chcel by som vedieť, čo môže byť problém.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Počítačové doesnt Rozpoznávať disketová mechanika Derycke mladých Drives & Removable Media 1 31. mája 2009 05:28
CD mechanika číta CD, ale môj počítač doesnt uznávajú CD v zásobníku anthony361 Drives & Removable Media 8 8. novembra 2008 04:20
CD / DVD mechaniky nerozpozná nič elicia Drives & Removable Media 3 30. augusta 2008 06:30
Drive nerozpoznáva prázdne CD / DVD Airescape Drives & Removable Media 1 21. februára 2008 01:25
Pevný disk Problém - Prečo nemôže môj počítač všetky moje pevné disky? Počítačové Spec Všeobecné Hardware Chat 8 15. September 2006 03:14
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.