мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

Мој рачунар неће препознати мој хард диск

Reply

Тхреад Тоолс
Old 15. јуни 2009, 08:52
Нови члан групе

Default Мој рачунар неће препознати мој хард диск

Имам старог рачунара приказују Уин98 СЕ са 80гб Уестерн Дигитал ХД. То је био велик, али се изводи окренуо га и она неће препознати моје ХД. Током процеса он боот уп скенира за ИДЕ уређаје. ЈА добити следеће:
Примары Мастер Ноне
Примары Славе Ноне
Сецондары Мастер добијем број за моју ЦД погон
Сецондары Славе Ноне

Имам само један ХД и један ЦД јединица.

Избио резервни ХД и рачунар га одмах препознали. Морали реформатизовати и ставите на Уин98 СЕ и резервни хард диск ради одлично.

Шта би могло да има проузроковао рачунара за препознавање изненада престати оригиналне (инсталирана 2001) ХД али ће препознати копију ХД ли ставити на њега.
Нема снаге да удара Знам. Рачунар се укључити у талас заштитник и све ради али УД ХД. Ако сам ставио у резервну ХД и панцерице се рачунар сваки пут и све ради, дискете, ЦД, програме које сте добили са Уин98 СЕ.

Ит'с а бацкуп играти на ПЦ, али бих волео да знам шта је проблем мај бити.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Рачунар се Препознајте Флоппы Дриве дерыцк младе Дривес & Измјењиви медији 1 31 мај 2009 05:28
ЦД читање ЦД-а, али се мој рачунар препозна ЦД у фиоке антхоны361 Дривес & Измјењиви медији 8 8 новембар 2008 04:20
ЦД / ДВД погон не препознаје ништа елициа Дривес & Измјењиви медији 3 30 аугуст 2008 06:30
Погон не препознаје празни ЦД-а / ДВД-а Аиресцапе Дривес & Измјењиви медији 1 21 фебруар 2008 01:25
Хард диск проблем - Зашто мој рачунар не може прихватити све моје тврдих дискова? Цомпутер Изванред Генерал Хардуаре Цхат 8 15. Сеп 2006 03:14
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц