az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Sürücüler ve Taşınabilir Medya

Register

Benim bilgisayar benim sabit disk tanımıyoruz olacak

Reply

Konu Araçları
Old 15 Haziran 2009, 08:52
Yeni Üye Grubu

Ben eski bir bilgisayar 80GB Western Digital HD ile Win98 SE çalıştırıyorum. Harika çalışıyor ama açık ve bu benim HD tanıyamayacaktır. Işlemi bu IDE cihazları tarar açılış sırasında. I get the following:
İlköğretim Yüksek Lisans Yok
İlköğretim Slavey Yok
İkincil Ana Ben CD sürücü için numara almak
Ortaöğretim Slavey Yok

Ben sadece bir HD ve bir CD takılı sürücü var.

Yedek bir HD çıktı ve bilgisayar hemen onu tanıdı. Yeniden biçimlendirmek ve yedek sabit disk ve Win98 SE had put harika çalışıyor.

Ne aniden orijinal (2001 yüklü tanıma işlemini durdurmak için) HD bilgisayar neden olabilir ancak HD Bunu yapmak kadar arka tanıyacak.
Hayır güç Benim bildiğim dalgalanmalara. Bilgisayar dalgalanma koruyucusu ve her şey çalışıyor ama WD HD bir eklenti olduğunu. Eğer yedek HD ve bilgisayar botlar her zaman ve her işlerini koymak, disket, CD sürücüsü, bu Win98 SE ile birlikte gelen programları.

Üzerinde oynamak için ama sorun ne olabilir öğrenmek istiyorum yedek PC.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından