менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Мій комп'ютер не розпізнає мій жорсткий диск

Reply

Різьба Інструменти
Old 15 червня 2009, 08:52
Нові члени групи

Default Мій комп'ютер не розпізнає мій жорсткий диск

У мене є старий комп'ютер під керуванням Win98 SE з 80gb Western Digital HD. Він працював більше, але повернув її і вона не буде визнавати мої HD. Під час завантаження до процесу він сканує для пристроїв IDE. Я отримую наступне:
Ні Primary Master
Ні Primary Slave
Secondary Master я отримати номер для моїх компакт-дисків
Ні Secondary Slave

У мене тільки один жорсткий диск і один компакт-диск додається.

Спалахнуло запасні HD і комп'ютерних визнав його відразу ж. Якщо б, щоб переформатувати і поклав на Win98 SE і запасних свій диск чудово працює.

Що могло стати причиною комп'ютер раптово зупинитися, визнаючи Original (встановлена 2001) HD але не визнає резервні копії HD Я дав його.
Ні стрибків напруги, що я знаю. Комп'ютер підключається до протектора від сплесків напруги і все працює, але WD HD. Якщо я ставлю в резервному HD і комп'ютер завантажується кожен раз, і все працює; дискета, компакт-дисків, програм, які прийшли з Win98 SE.

Це резервний комп'ютер для відтворення на але я хотів би знати, які проблеми можуть бути.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Комп'ютерні Doesn't Визнати Floppy Drive Дерік молоді Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 31 травня 2009 05:28
CD привід читає CD, але мій комп'ютер doesn't визнати компакт-диска в лотку anthony361 Знімні накопичувачі І ЗМІ 8 8 листопада 2008 04:20
CD / DVD привід не визнають нічого elicia Знімні накопичувачі І ЗМІ 3 30 серпня 2008 06:30
Пристрій не розпізнає порожній CD / DVD's Airescape Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 21 лютого 2008 01:25
Жорсткий диск проблема - Чому я не можу "Мій комп'ютер" прийняти всі мої диски? Комп'ютерні Spec Генеральний обладнання чат 8 15 вересня 2006 03:14
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.