по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Дискове & сменяемите носители

Register

Имате нужда от съвети за външен твърд диск

Reply

Нишка Инструменти
Old 5 април 2008, 04:10
Член Група

Default Имате нужда от съвети за външен твърд диск

Здравей би там да има проблем с изпълнението прослушване Здравей Def филми от външен твърд диск. Както разбирам вътрешни твърди дискове са бързо след това външни такива.
благодарности
Old 5 април 2008, 09:11
Номер на групата

Ако сте включен в USB1.1 порт тогава не можете да възпроизвеждате Здравей Def филми през нея. Ако сте включен в USB2 или FireWire порт тогава можеш. Той не прави разлика, която диск сте във външната Caddy.

Моята система: Тим

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Дънната платка:
Asus A8N-VM CSM
RAM памет:
Корсар PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Графична карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Череша RS 6000 M клавиатура
Hard Drive (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / и поддържане на
Оптично устройство (а):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Дело / PSU:
Thermaltake сопрано
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монитор (и):
SXGA плосък панел
Операционна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 6 април 2008, 14:47
Член Група

Това важи за Bluray и HD DVD филми, които са силно кодирана?
Old 6 април 2008, 14:56
Номер на групата

Как да ви предложи въвеждането на една от тези формати върху външен твърд диск?
Old 7 април 2008, 02:15
Член Група

Хипотетично казано, ако тя може да бъде направено ще има представление въпрос?
Old 7 април 2008, 02:24
Номер на групата

HD DVD-ROM е с един слой капацитет от 15 GB, а двупластова капацитет от 30 GB.

Ако приемем, двупластова и ако се приеме, че има най-малко 2 часа материал на DVD диска, която дава възможност за прехвърляне ставка на 4.1MB/sec или 33 Mbit / сек. На най-лошото XP разфасовки прехвърлянето способност на USB2 да 200Mbit/sec така сте и в рамките на лимитите там. Съгласен съм, има компресия, но това не е преработен, докато datastream стане в паметта.

Двоен слой, Blu-Ray диск може да съхранява 50 GB, почти шест пъти капацитета на двоен пласт DVD. това тези цифри се размножават с 5 / 3 и средно 55 Mbit / сек. Това е все още само една четвърт от своя Microsoft-USB2 ограничена честотна лента.

FireWire на висок капацитет от USB2.
Old 7 април 2008, 02:36
Член Група

Ами ти наистина ли си нещата благодаря за yur бърз отговор.
Явно това е начина за добавяне на 360 е в състояние да играе HD DVD.
Добре, така изпълнението само ще се превърне в проблем от време тя да стане графики хардуер или декодиране.
Old 7 април 2008, 23:44
Номер на групата

Идея: А на хард диска си уредила с eSATA ще работи също и - да се адаптер, поставете я в вътрешни SATA слот и мощност SATA конектора и вие ще имате 3.0gb / и който трябва да бъде повече от достатъчно. Както заяви преди, други неща, ще работи, но ако сте много притеснен за нея просто проверете и вижте дали имаш SATA слот удобен.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 8 април 2008, 03:23
Член Група

Имам един стар дънната Мисля има SATA връзката на дъската, но доста сигурен АЗ DONT имат esata слот. Може и след сума връзките от вида на SATA дискове U wer suggestin?
благодарности
Old 8 април 2008, 06:20
Номер на групата

Не знам някоя Великобритания сайтове, но ти трябва да е в състояние да намери eSATA кара хубав много навсякъде наред с традиционните USB такива. Можете също така да вземе диска на заграждение временно и отстранете адаптера, докато stringing един eSATA кабел се вместо това, afaik по-голямата част от тях са действително SATA дискове пристрастен към USB адаптер.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Формат на външен твърд диск shig Дискове & сменяемите носители 3 5-ти октомври 2009 година 07:08
Прехвърляне на данни от твърдия диск, за да ВЪТРЕШЕН външен твърд диск. XPC465 Дискове & сменяемите носители 1 3 Март 2009 06:46
Външен твърд диск thwapy Дискове & сменяемите носители 1 27 Дек 2007 11:42
Къде мога да купя външен твърд диск ken979 Дискове & сменяемите носители 1 13 Авг 2007 17:11
Най-добър външен твърд диск thwapy Дискове & сменяемите носители 3 19 Юни 2007 11:39
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc