![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравей би там да има проблем с изпълнението прослушване Здравей Def филми от външен твърд диск. Както разбирам вътрешни твърди дискове са бързо след това външни такива. благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако сте включен в USB1.1 порт тогава не можете да възпроизвеждате Здравей Def филми през нея. Ако сте включен в USB2 или FireWire порт тогава можеш. Той не прави разлика, която диск сте във външната Caddy.
| |||
| |||
| Това важи за Bluray и HD DVD филми, които са силно кодирана? |
|
| |||
| |||
| Как да ви предложи въвеждането на една от тези формати върху външен твърд диск? |
|
| |||
| |||
| Хипотетично казано, ако тя може да бъде направено ще има представление въпрос? |
|
| |||
| |||
| HD DVD-ROM е с един слой капацитет от 15 GB, а двупластова капацитет от 30 GB. Ако приемем, двупластова и ако се приеме, че има най-малко 2 часа материал на DVD диска, която дава възможност за прехвърляне ставка на 4.1MB/sec или 33 Mbit / сек. На най-лошото XP разфасовки прехвърлянето способност на USB2 да 200Mbit/sec така сте и в рамките на лимитите там. Съгласен съм, има компресия, но това не е преработен, докато datastream стане в паметта. Двоен слой, Blu-Ray диск може да съхранява 50 GB, почти шест пъти капацитета на двоен пласт DVD. това тези цифри се размножават с 5 / 3 и средно 55 Mbit / сек. Това е все още само една четвърт от своя Microsoft-USB2 ограничена честотна лента. FireWire на висок капацитет от USB2. |
|
| |||
| |||
| Ами ти наистина ли си нещата благодаря за yur бърз отговор. Явно това е начина за добавяне на 360 е в състояние да играе HD DVD. Добре, така изпълнението само ще се превърне в проблем от време тя да стане графики хардуер или декодиране. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Идея: А на хард диска си уредила с eSATA ще работи също и - да се адаптер, поставете я в вътрешни SATA слот и мощност SATA конектора и вие ще имате 3.0gb / и който трябва да бъде повече от достатъчно. Както заяви преди, други неща, ще работи, но ако сте много притеснен за нея просто проверете и вижте дали имаш SATA слот удобен.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Имам един стар дънната Мисля има SATA връзката на дъската, но доста сигурен АЗ DONT имат esata слот. Може и след сума връзките от вида на SATA дискове U wer suggestin? благодарности |
|
| |||
| |||
| Не знам някоя Великобритания сайтове, но ти трябва да е в състояние да намери eSATA кара хубав много навсякъде наред с традиционните USB такива. Можете също така да вземе диска на заграждение временно и отстранете адаптера, докато stringing един eSATA кабел се вместо това, afaik по-голямата част от тях са действително SATA дискове пристрастен към USB адаптер.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Формат на външен твърд диск | shig | Дискове & сменяемите носители | 3 | 5-ти октомври 2009 година 07:08 |
| Прехвърляне на данни от твърдия диск, за да ВЪТРЕШЕН външен твърд диск. | XPC465 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 3 Март 2009 06:46 |
| Външен твърд диск | thwapy | Дискове & сменяемите носители | 1 | 27 Дек 2007 11:42 |
| Къде мога да купя външен твърд диск | ken979 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 13 Авг 2007 17:11 |
| Най-добър външен твърд диск | thwapy | Дискове & сменяемите носители | 3 | 19 Юни 2007 11:39 |
| Нишка Инструменти | |
| |