![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj by tam být problém s výkonem Ahoj Def přehrávání filmů z externího pevného disku. Jak já to chápu interní pevné disky jsou rychlejší pak vnější. díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud jste zapojen do USB1.1 portu pak nemůžete přehrávat Ahoj Def filmů jeho prostřednictvím. Pokud jste zapojen do USB2 nebo FireWire portu pak můžete. Není v tom rozdíl, který disk budete mít ve vnějším Caddy.
| |||
| |||
| Znamená to platit pro Bluray a HD DVD filmů, které jsou silně zakódované? |
|
| |||
| |||
| Jak se Vám navrhne uvedení některého z těchto formátů, na externí pevný disk? |
|
| |||
| |||
| Hypoteticky vzato, pokud by to mohlo být provedeno, by tam být výkon téma? |
|
| |||
| |||
| HD DVD-ROM má jediné-vrstva kapacitou 15 GB, a dvojí-vrstva kapacitou 30 GB. Předpokládejme, dvojí-vrstva, a za předpokladu, že existuje minimálně 2 hodiny materiál na DVD disk, který přináší přenosovou rychlostí 4.1MB/sec nebo 33 Mbit / sec. Na svém nejhorším XP kusy převod schopnost USB2 na 200Mbit/sec tak jste dobře v mezích tam. Souhlasím, že to komprese, ale to není zpracována do datastream dostane do paměti. A dvouvrstvý Blu-ray Disc můžete uložit 50 GB, téměř šest krát kapacitu duální DVD. aby tyto údaje vynásobit až do 5 / 3 a průměr 55 Mbit / sec. To je zatím pouze čtvrtiny svého Microsoft-restricted USB2 pásma. Firewire je vyšší kapacitu než USB2. |
|
| |||
| |||
| Takže si opravdu vědět, tak díky za vaše yur rychlou odpověď. Myslím, že to je, jak se přidat na 360 je schopné přehrávat HD DVD. Ok takže výkon bude pouze stát problémem v době, kdy se dostane na grafika hardware nebo dekódování. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Idea: A pevný disk hákovitý s ESATA bude také pracovat - dostanu adaptér, připojte jej do interní SATA slot a SATA napájecí konektor a budete mít 3.0Gb / s, který by měl být víc než dost. Jak bylo uvedeno výše, jiné bude fungovat, ale pokud máte opravdu strach o to jen zkontrolovat a zjistit, jestli máte SATA slot handy.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Mám starou desku Myslím má SATA připojení na palubě, ale docela určitě i dont mít ESATA slot. By mohly u post součet odkazy na druhu SATA disky u Wer suggestin? díky |
|
| |||
| |||
| Nevím žádné UK místech, ale měli byste být schopni najít ESATA pohonů prakticky kdekoliv vedle tradičních USB kolegové. Můžete také mít disk ven z kabiny a dočasně odebrat adaptér zatímco zavěšování jeden ESATA kabel mimo místo, afaik většina z nich jsou skutečně SATA disky hákovitý na USB adaptér.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Formát Externí pevný disk | shig | Drives & Removable Media | 3 | 5.října 2009 07:08 |
| Přenos dat z interní pevný disk do externího pevného disku. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. března 2009 06:46 |
| Externí pevný disk | thwapy | Drives & Removable Media | 1 | 27. prosinec 2007 11:42 |
| Kde mohu koupit externí pevný disk | ken979 | Drives & Removable Media | 1 | 13. srpen 2007 17:11 |
| Nejlepší Externí pevný disk | thwapy | Drives & Removable Media | 3 | 19. června 2007 11:39 |
| Thread Nástroje | |
| |