![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, θα υπάρχει μια παράσταση με θέμα την αναπαραγωγή Hi Def ταινίες από έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Όπως το εσωτερικό σκληρούς δίσκους είναι ταχύτερη τότε εξωτερικά. ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν συνδέεται σε θύρα USB1.1 τότε δεν μπορείτε να αναπαραγάγετε Hi Def ταινίες μέσω αυτού. Εάν έχετε πρόσβαση σε ένα USB2 ή FireWire θύρα τότε μπορείς. Δεν έχει σημασία δίσκο που έχετε στο εξωτερικό κουτί.
| |||
| |||
| Μήπως αυτό ισχύει και για Bluray και HD DVD ταινίες που είναι σε μεγάλο βαθμό κωδικοποιηθεί; |
|
| |||
| |||
| Πώς σας προτείνουν ένα από τα έντυπα αυτά σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο; |
|
| |||
| |||
| Υποθετικά μιλώντας, αν θα μπορούσε να γίνει θα υπάρχει μια άσκηση ζήτημα; |
|
| |||
| |||
| HD DVD-ROM έχει ένα μόνο στρώμα, χωρητικότητας 15 GB, και ένα διπλής στρώσης χωρητικότητας 30 GB. Υποθέτοντας διπλής στρώσης και αν υποτεθεί ότι υπάρχει μια τουλάχιστον 2 ώρες DVD υλικό του δίσκου που να δίνει μια ταχύτητα μεταφοράς των 4.1MB/sec ή 33 Mbit / sec. Στη χειρότερη XP περικοπές της δυνατότητας μεταβίβασης των USB2 να 200Mbit/sec είστε καλά τόσο εντός των ορίων εκεί. Συμφωνώ υπάρχει συμπίεση αλλά κάτι τέτοιο δεν γίνεται επεξεργασία μέχρις ότου το datastream γίνεται στη μνήμη. Μια διπλής στρώσης Blu-ray μπορεί να αποθηκεύσει 50 GB, σχεδόν έξι φορές την ικανότητα ενός DVD διπλής στρώσης. ώστε τα στοιχεία αυτά να πολλαπλασιάζονται από 5 / 3 και μπορείτε μέση 55 Mbit / sec. Αυτό είναι ακόμη μόνο το ένα τέταρτο της Microsoft-USB2 περιορίζεται το εύρος ζώνης. Firewire της υψηλότερης δυναμικότητας από USB2. |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, πραγματικά, γνωρίζουμε τα πράγματά σας ευχαριστώ για yur γρήγορη απάντηση. Φαντάζομαι πως αυτό είναι το 360 προσθήκη για να είναι σε θέση να παίξει το HD DVD. Ok, ώστε απόδοση θα γίνει ένα θέμα με το χρόνο που γίνεται για την επιτάχυνση υλικού γραφικών ή αποκωδικοποίηση. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ιδέα: Ένα σκληρό δίσκο αγκύλος με eSATA θα εργαστεί επίσης - αποκτήσετε έναν προσαρμογέα, συνδέστε το σε ένα εσωτερικό και ένα slot SATA SATA βύσμα και θα έχετε 3.0gb / s που θα πρέπει να είναι περισσότερο από αρκετό. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, άλλα πράγματα θα λειτουργήσει, αλλά αν είσαι πραγματικά ανησυχούν για το ακριβώς ελέγξετε και να δείτε αν έχετε ένα SATA slot handy.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Έχω μια παλιά μητρική πλακέτα Νομίζω έχει sata σύνδεση στο διοικητικό συμβούλιο αλλά σίγουρος i dont έχει esata υποδοχή. Θα μπορούσε και μετά ποσό δεσμών του είδους των sata drives u wer suggestin; ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| I dunno κάθε UK τόπων, αλλά θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε eSATA οδηγεί πουθενά σχεδόν παράλληλα με την παραδοσιακή USB αυτά. Μπορείτε επίσης να λάβουν το δίσκο έξω από το περίβλημα και την προσωρινή αφαίρεση του προσαρμογέα ενώ stringing ένα καλώδιο eSATA αναφέρονται αντί, afaik οι περισσότεροι από αυτούς είναι πράγματι SATA κάπνισμα οδηγεί σε ένα USB adapter.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μορφή έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο | shig | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 5 Οκτωβρίου 2009 07:08 |
| Μεταφορά δεδομένων από ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ να EXTERNAL Hard Drive Hard Drive. | XPC465 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 3η Μαρ 2009 06:46 |
| Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος | thwapy | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 27 Δεκ. 2007 11:42 |
| Πού μπορώ να αγοράσω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο | ken979 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 13 Αυγ 2007 17:11 |
| Best Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος | thwapy | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 19 Ιουν 2007 11:39 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |