![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi bi tu biti problema s performansama reproducirati Hi def filmovi iz eksternog hard diska. Kao JA shvatiti internih tvrdih diskova su brži od one vanjske. hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako ste priključen na USB1.1 port onda ne može reproducirati Hi def filmova kroz nju. Ako ste priključen na USB2 ili FireWire port onda možete. To ne predstavlja nikakvu razliku disk koji imate u vanjskom kutija za čaj.
| |||
| |||
| Da li to vrijedi i za čekanje Bluray i HD DVD filmovi koji se teško kodirani? |
|
| |||
| |||
| Kako Vam predložiti bilo stavljanjem tih formata na vanjski hard disk? |
|
| |||
| |||
| Hipotetično gledano, ako bi to moglo biti učinjeno da se pitanje izvedbe? |
|
| |||
| |||
| HD DVD-ROM je single-layer kapaciteta 15 GB, a dual-layer kapaciteta 30 GB. Pretpostavljiv dual-layer i uz pretpostavku da ima minimum 2 sata DVD materijala na disk koji pruža transfer rate of 4.1MB/sec ili 33 Mbit / sec. Na svojoj najgore XP cuts prijenos sposobnost USB2 to 200Mbit/sec pa si dobro unutar granica tamo. Slažem postoji kompresija, ali da nije obrađena do datastream dobiva u memoriju. A dual layer Blu-ray Disc može pohraniti 50 GB, gotovo šest puta kapacitet od dual layer DVD-a. tako da one brojke mnošenja do 5 / 3 i vi prosjeku 55 Mbit / sec. To je još samo četvrtina vaše Microsoft-restricted USB2 bandwith. Firewire je veći kapacitet od USB2. |
|
| |||
| |||
| Pa vi stvarno znate što imate hvala za yur brzi odgovor. Valjda je to kako dodati na 360 je u stanju reproducirati HD DVD-a. Ok pa performanse će postati samo pitanje koje je vrijeme da ga dobije grafičkog hardvera ili dekodiranja. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Idea: A hard disk zakačen sa eSATA će također raditi - dobiti adaptera, priključite ga u interni SATA utora i SATA power konektor i imat ćete 3.0gb / s koji bi trebali biti više nego dovoljno. Kao što je navedeno prije, druge stvari će se raditi, ali ako ste zaista zabrinuti o tome provjeriti i vidjeti samo ako imate SATA utor za baratanje.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Imam staru matičnu ploču mislim ima SATA priključak na ploči, ali ljepušan siguran ja dont imati esata utor. Mogao linkove u post zbroj od vrste SATA diskovi u Wer suggestin? hvala |
|
| |||
| |||
| I dunno Velika Britanija bilo koje stranice, ali trebali biste biti u mogućnosti pronaći eSATA diskove ljepušan velik dio bilo gdje pored tradicionalnog USB one. Također možete uzeti disk iz kućišta privremeno i uklonite adaptor stringing dok jedan eSATA kabel van umjesto, afaik većina njih su zapravo SATA diskovi zakačen na USB adaptera.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |