kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

Need tanácsot ad External Hard drive

Reply

Téma eszközök
Old Április 5 2008, 04:10
Csoport tagja

Default Need tanácsot ad External Hard drive

Hi lenne-e a teljesítményét kérdés lejátszáshoz Hi Def filmek egy külső merevlemezt. Ahogy én értem belső merevlemezek a gyorsabb, akkor a külső is.
köszönöm
Old Április 5 2008, 09:11
Donor Group

Ha csatlakoztatva egy USB1.1 port, akkor nem tudja lejátszani Hi Def filmeket rajta. Ha csatlakoztatva egy USB2 vagy FireWire porton akkor. Ez nem tesz különbséget, amely lemez van a külső Caddy.

My System: Tim

Processzor (ok):
Athlon 64 3500 +
Alaplap:
Asus A8N-VM CSM
RAM memória:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafikus kártya (k):
nVidia GeForce 6600 512MB
Hangkártya:
Cherry RS 6000 M billentyű
Merevlemez (ek):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s fenntartása
Optikai meghajtó (k):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ok):
SXGA panel
Operációs rendszer (ek):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Április 6 2008, 14:47
Csoport tagja

Vajon ez igaz a BluRay és a HD DVD-filmeket, amelyek erősen kódolt?
Old Április 6 2008, 14:56
Donor Group

Mit javasol ami akár ezen formátumok át egy külső merevlemezt?
Old Április 7. 2008, 02:15
Csoport tagja

Hipotetikusan szólva, ha meg lehetne tenni fog-e a teljesítményét a kérdésben?
Old Április 7. 2008, 02:24
Donor Group

HD DVD-ROM egy-réteg kapacitása 15 GB, és egy kettős réteg kapacitása 30 GB.

Feltételezve, hogy a dual-layer, azt feltételezve, hogy van egy minimum 2 órás DVD anyag a lemezen, amely egy átviteli sebesség 4.1MB/sec vagy 33 Mbit / sec. Az a legrosszabb XP cuts átadásának képessége USB2 a 200Mbit/sec szóval jól belül van. Egyetértek van tömörítés, de ez nem dolgozott, amíg a Datastream kap a memóriába.

A kétrétegű Blu-ray Disc tárolhat 50 GB-os, csaknem hat alkalommal képes a kétrétegű DVD-t. így ezeket a számokat szorozzuk fel 5 / 3, és átlagosan 55 Mbit / sec. Ez még csak a negyedét a Microsoft-USB2 korlátozott sávszélesség.

Firewire a nagyobb kapacitású, mint USB2.
Old Április 7. 2008, 02:36
Csoport tagja

Hát te tényleg ismeri a dolgot thanks for yur gyors választ.
Azt hiszem ez az, hogy a 360 hozzátoldjunk képes lejátszani HD DVD-ket.
Ok így teljesítményt csak akkor válik egy kérdés az idő nem lesz a grafikus hardver vagy dekódolás.
Old Április 7. 2008, 23:44
Donor Group

Ötlet: A merevlemezhez Bekapcsoltattam az eSATA is Munka - kap egy adapter kábel másik végét pedig egy belső SATA slot és egy SATA csatlakozó és hatalma lesz 3.0Gb / s, ami több mint elegendő. Ahogy korábban is, más dolgok fognak dolgozni, de ha te tényleg aggaszt, hogy csak ellenőrizni, és ha van egy SATA slot praktikus.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Április 8. 2008, 03:23
Csoport tagja

Van egy régi alaplap azt hiszem, van egy SATA-csatlakozó a fórumon, de elég biztos én dont volna egy eSATA nyílásba. Could u post összeget kapcsolatok milyen SATA meghajtókat u wer suggestin?
köszönöm
Old Április 8. 2008, 06:20
Donor Group

Nem tudom a brit helyszíneken, de képesnek kell lennie arra, hogy eSATA meghajtót nagyjából bárhol mellett hagyományos USB is. Azt is vegye ki a lemezt a kamra ideiglenesen, és távolítsa el az adaptert, míg stringing egy eSATA kábel ki ehelyett AFAIK legtöbbjük valóban SATA meghajtókat hajlott, hogy az USB adapter.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Formázása Külső merevlemez shig Drives & Removable Media 3 Október 5, 2009 07:08
Az adatátvitel a belső merevlemezt, amely External Hard Drive. XPC465 Drives & Removable Media 1 3. március 2009 06:46
External Hard Drive thwapy Drives & Removable Media 1 27. december 2007 11:42
Hol tudok egy külső merevlemezt ken979 Drives & Removable Media 1 13. augusztus 2007 17:11
Best External Hard Drive thwapy Drives & Removable Media 3 19. június 2007 11:39
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.