![]() |
|
| |||
| |||
| שלום היה שם להיות בעיה עם הביצועים ששיחק חזור היי Def סרטים מתוך כונן קשיח חיצוני. כפי שאני מבין פנימיים כוננים קשיחים חיצוניים אז הם אלו במהירות. תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אתה פקוק לתוך יציאת USB1.1 אז אתה לא יכול לנגן סרטים היי Def דרכו. אם אתה פקוק לתוך USB2 יציאת FireWire או אז אתה יכול. זה לא משנה, אשר יש לך דיסק חיצוני של caddy.
| |||
| |||
| האם זה נכון להחזיק עבור HD-DVD ו Bluray סרטים אשר מוצפן בכבדות? |
|
| |||
| |||
| איך אתה מציע לשים אחד משני הפורמטים הללו על גבי כונן קשיח חיצוני? |
|
| |||
| |||
| Hypothetically לדבר אם אפשר לעשות שם היה להיות ביצועים בעיה? |
|
| |||
| |||
| HD-DVD-ROM יש יכולת שכבה אחת של 15 GB ו-שכבה כפולה של קיבולת של 30 GB. בהנחה דו שכבתיים ובהנחה שיש מינימום 2 שעות DVD חומר על הדיסק כי נותן להעביר שיעור 4.1MB/sec או 33 Mbit / sec. הגרוע ביותר העומדים XP חתכים את יכולת ההעברה של USB2 כדי 200Mbit/sec כך אתה גם במגבלות שם. אני מסכים יש דחיסה אבל זה לא מעובד עד datastream מקבל לזיכרון. א שכבה כפולה דיסק Blu-Ray ניתן לאחסן 50 GB, כמעט שש פעמים את יכולתה של שכבת ה-DVD הכפול. נתונים אלה כדי להתרבות על ידי 5 / 3 ואתה ממוצע 55 Mbit / sec. זה עדיין רק רבע את מיקרוסופט-USB2 מוגבלת ברוחב פס. FireWire של קיבולת גבוהה יותר מ USB2. |
|
| |||
| |||
| טוב אתה באמת יודע את החומר תודה yur תגובה מהירה. אני מניח שזה איך מוסיפים ב 360 יכול לנגן תקליטורי DVD HD. בסדר, כך הביצועים יהיו רק להיות בעיה של זמן עד שהיא תקבל גרפיקה חומרה או פענוח. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הרעיון: כונן קשיח עם מכור eSATA גם לעבוד - לקבל מתאם, תקע אותו לתוך משבצת פנימי SATA ו SATA כוח מחבר ואתה תהיה 3.0gb / s שאמור להיות יותר ממספיק. כפי שצוין קודם לכן, דברים אחרים יעבדו, אבל אם אתה באמת מודאג בקשר לזה פשוט לבדוק ולראות אם יש לך SATA לחרץ נוח.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| יש לי ישן של לוח האם אני חושב יש חיבור SATA על לוח אבל אני די בטוח dont יש esata משבצת. U יכול לפרסם קישורים בסכום של כוננים מסוג SATA U wer suggestin? תודה |
|
| |||
| |||
| אני dunno כל האתרים בבריטניה, אבל אתה אמור להיות מסוגל למצוא כונני eSATA די הרבה מקום לצד אלו המסורתיים USB. אתה יכול גם לקחת את הדיסק של גדר זמנית ולהסיר את המתאם בעת stringing א eSATA כבל החוצה במקום, afaik רובם למעשה SATA כונני לכוד על מתאם USB.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עיצוב חיצוני כונן קשיח | shig | כוננים & נשלפת | 3 | 5 אוקטובר 2009 07:08 |
| העברת נתונים מ פנימית קשה לנסוע כונן קשיח חיצוני. | XPC465 | כוננים & נשלפת | 1 | 3rd מרץ 2009 06:46 |
| כונן קשיח חיצוני | thwapy | כוננים & נשלפת | 1 | -27 דצמבר 2007 11:42 |
| איפה אני יכול לקנות כונן קשיח חיצוני | ken979 | כוננים & נשלפת | 1 | 13 אוגוסט 2007 17:11 |
| Best כונן קשיח חיצוני | thwapy | כוננים & נשלפת | 3 | 19th יוני 2007 11:39 |
| שרשרת כלים | |
| |