mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

Need Pasitarkite su išorinio kietojo disko

Reply

Temos įrankiai
Old 5 balandis 2008, 04:10
Narys

Default Need Pasitarkite su išorinio kietojo disko

Hi iškiltų problema, susijusi su vykdymo odtwarzał Hi Def filmus iš išorinio kietojo disko. Kaip suprantu vidaus kietieji diskai yra greitesni tada išorinės.
ačiū
Old 5 balandis 2008, 09:11
Donorų grupės

Jei esate prijungiamas prie USB 1.1 port to negalima atkurti Hi Def filmus per ją. Jei esate prijungiamas prie USB2 arba FireWire port tada galite. Nėra jokio skirtumo kurioje disko turite išorinį Caddy.

Mano sistema: Timas

Procesorius (-iai):
Athlon 64 3500 +
Pagrindinė plokštė:
Asus A8N-VM CSM
RAM atmintis:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Garso plokštė:
Vyšnių RS 6000 m klaviatūra
Kietasis diskas (-ai):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s palaikyti
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitorius (-ai):
SXGA plokščiasis
Operacinė sistema (-os):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Balandis 6, 2008, 14:47
Narys

Ar tai laikyti tinka Bluray ir HD DVD filmus, kurie yra stipriai užkoduota?
Old Balandis 6, 2008, 14:56
Donorų grupės

Kaip siūlote pradėti vieną iš šių formatų į išorinį kietąjį diską?
Old Balandis 7, 2008, 02:15
Narys

Hipotetiškai kalbant, jeigu tai būtų galima padaryti taip ten bus atlikti problema?
Old Balandis 7, 2008, 02:24
Donorų grupės

HD DVD-ROM vieno sluoksnio talpa 15 GB, o dviejų sluoksnių talpa 30 GB.

Darant prielaidą, kad dvigubo sluoksnio ir darant prielaidą, kad yra mažiausiai 2 valandas medžiaga DVD diske, kuri leidžia perdavimo greitį 4.1MB/sec arba 33 Mbit / sek. Savo blogiausias XP gabalai perdavimo pajėgumus USB2 į 200Mbit/sec taigi jūs gerai ribų nėra. Sutinku, there's suspaudimo, bet tai nėra tvarkomi iki Datastream gauna į atmintį.

Dual layer Blu-ray diskas gali saugoti 50 GB, beveik šešis kartus dual layer DVD talpa. todėl šie skaičiai daugintis iki 5 / 3, o jus vidutiniškai 55 Mbit / sek. Tai dar tik savo "Microsoft" ketvirčio apribota USB2 pralaidumo.

FireWire yra didesnės talpos nei USB2.
Old Balandis 7, 2008, 02:36
Narys

Na tikrai žinote savo Daiktai Jūra ačiū už greitą atsakymą.
Manau, tai, kaip 360 Įdėti apie sugeba žaisti HD DVD.
Gerai, kad veiklos taps tik problemą, kai ji pasireiškia grafikos aparatinė ir dekodavimo.
Old Balandis 7, 2008, 23:44
Donorų grupės

Idėja: kietąjį diską užsikabinęs su eSATA, taip pat darbas - gauti adapteriu, prijunkite jį prie vidaus SATA lizdą ir SATA maitinimo jungtis ir turėsite 3.0GB / s, kurios turi daugiau nei pakankamai. Kaip jau minėta, kitų dalykų, bus darbo, bet jeigu jūs tikrai jaudina tai tik patikrinti ir pamatyti, jei turite SATA lizdą patogus.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Balandis 8, 2008, 03:23
Narys

Turiu sena plokštė manau, turi SATA ryšį laive, tačiau tikime, kad man nereikės eSATA lizdas. Ar u post suma ryšius su SATA u Wer suggestin natūra?
ačiū
Old Balandis 8, 2008, 06:20
Donorų grupės

I dunno bet JK vietose, bet turėtumėte sugebėti rasti eSATA diskai gana daug kur šalia tradicinių USB tie. Taip pat galite diską iš gaubto laikinai pašalinti adapterio, o apjuostame eSATA kabeliu iš vietoj afaik dauguma jų yra iš tikrųjų SATA užsikabinęs su USB adapteriu.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Formatas External Hard Drive SHIG Drives & Removable Media 3 5 spalis 2009 07:08
Duomenų perdavimą iš vidaus kietojo disko į išorinį kietąjį diską. XPC465 Drives & Removable Media 1 3 kovas 2009 06:46
External Hard Drive thwapy Drives & Removable Media 1 27 gruodis 2007 11:42
Kur galėčiau nusipirkti išorinį kietąjį diską ken979 Drives & Removable Media 1 Rugpjūtis 13, 2007 17:11
Geriausi External Hard Drive thwapy Drives & Removable Media 3 Birželis 19, 2007 11:39
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.