![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi to nie jest problem z wydajnością z odtwarzanie filmów Hi Def z zewnętrznego dysku twardego. Jak rozumiem wewnętrzne dyski twarde są szybsze następnie zewnętrzne. dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli jesteś podłączony do portu USB1.1 potem nie można odtwarzać filmów Hi Def przez nią. Jeśli jesteś podłączony do USB2 lub portu FireWire, to możesz. Nie ma znaczenia, które masz na dysku zewnętrznego caddy.
| |||
| |||
| Czy to prawda, trzymaj na Bluray i HD DVD, które są mocno zakodowane? |
|
| |||
| |||
| Jak Pan proponuje wprowadzenie jednego z tych formatów na zewnętrzny dysk twardy? |
|
| |||
| |||
| Hipotetycznie rzecz ujmując, jeśli można zrobić, to pojawi się problem z wydajnością? |
|
| |||
| |||
| HD DVD-ROM ma pojedynczej warstwy pojemności 15 GB, a dual-layer pojemności 30 GB. Zakładając, dual-layer i zakładając, że to minimum 2 godziny materiału DVD na dysku, który pozwala na przeniesienie stopy 4.1MB/sec lub 33 Mbit / sek. W najgorszym XP kawałki transfer zdolności USB2 do 200Mbit/sec tak you're well w granicach istnieje. Zgadzam istnieje kompresji ale nie przetwarzane do Datastream zostanie w pamięci. A dwuwarstwowych Blu-ray można zapisać 50 GB, czyli prawie sześć razy będącej dwuwarstwowych DVD. tak pomnożyć te dane przez 5 / 3, a średnia 55 Mbit / sek. To jeszcze tylko jedna czwarta z Microsoft ograniczeniem USB2 pasma. Firewire's większej pojemności niż USB2. |
|
| |||
| |||
| Well you really know your stuff thanks for yur szybką odpowiedź. Chyba w ten sposób na dodanie 360 jest w stanie grać HD DVD. Ok więc wydajność dopiero problem do czasu staje do sprzętu graficznego lub dekodowania. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Idea: dysk twardy z hooked eSATA również pracy - uzyskać kartę, podłącz go do gniazda SATA wewnętrznego i wtyczki SATA i musisz 3.0Gb / s, które powinny być bardziej niż wystarczający. Jak stwierdzono wcześniej, innymi będą pracować, ale jeśli naprawdę martwi to po prostu sprawdzić czy masz gniazda SATA poręczne.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Mam starą płytę główną Myślę ma związku SATA na pokładzie, ale ładny pewny i dont mieć gniazda eSATA. Czy i po suma więzi rodzaju dysków SATA i wer suggestin? dzięki |
|
| |||
| |||
| I dunno wszelkich miejscach Wielkiej Brytanii, ale można znaleźć dyski eSATA bardzo dowolnym miejscu obok tradycyjnych USB nich. Można także wziąć dysk z obudowy i tymczasowo usunąć karty podczas sznurka jeden kabel eSATA obecnie zamiast AFAIK większość z nich jest faktycznie uzależniony dysków SATA do USB.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
![]() |
|
| Zakładki |