![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Max acolo ar fi o problemă de performanţă cu redarea înapoi Max Def filme de pe un hard disc extern. Aşa cum am înţeles interne sunt hard disk-uri externe, cele mai repede atunci. mulţumesc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă sunteţi conectat la un port USB1.1, atunci nu puteţi reda Max Def filme prin ea. Dacă sunteţi conectat la o USB2 sau un port firewire atunci puteţi. Ea nu face nici o diferenţă pe care disc pe care o aveţi în cutie pentru ceai externe.
| |||
| |||
| Este adevărat acest lucru ţine de Bluray şi HD DVD filme, care sunt puternic codificat? |
|
| |||
| |||
| Cum vă propune punerea fie de cele formate pe un hard disc extern? |
|
| |||
| |||
| Ipotetic vorbind, dacă aceasta s-ar putea face ar fi o problemă de performanţă? |
|
| |||
| |||
| HD DVD-ROM-ul are un singur strat de capacitate de 15 GB, precum şi o capacitate de dual-layer de 30 GB. Presupunând dublu-strat şi în ipoteza în care nu există un minim 2 oră DVD material de pe disc, care ofera o rata de transfer de 4.1MB/sec sau 33 Mbit / sec. La cel mai rău XP tăieri de capacitatea de transfer de USB2 la 200Mbit/sec esti asa de bine, în limitele acolo. Sunt de acord există comprimare, dar că nu prelucrate până la datastream devine în memorie. Un dublu strat Blu-ray Disc se pot stoca 50 GB, de aproape şase ori capacitatea de un dublu strat DVD. astfel încât aceste cifre se înmulţeşte cu 5 / 3 şi ai medie 55 Mbit / sec. Asta e tot numai un sfert din Microsoft-restricted USB2 lăţime de bandă. Firewire este mai mare decât capacitatea de USB2. |
|
| |||
| |||
| Păi tu ştii cu adevărat lucrurile tale multumesc pentru yur rapid răspuns. Cred că acesta este modul în care se adaugă la 360 este capabil să joace HD DVD-uri. Ok deci performanţa va deveni doar o problemă de timp, pentru a se grafică hardware sau de decodificare. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ideea: Un hard-disk cuplat cu eSATA, de asemenea, locul de muncă - a lua un adaptor, plug-o într-un slot intern SATA şi un conector SATA putere şi veţi avea 3.0Gb / s, care ar trebui să fie mai mult decât suficient. După cum sa afirmat anterior, altele vor lucra, dar dacă sunteţi cu adevărat griji doar verifica şi a vedea dacă aveţi un slot SATA la îndemână.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Am o placa de bază vechi Cred că are o conexiune de sata de pe bord, dar destul de sigur că i dont au un slot eSATA. U putea posta suma legături de fel de sata drive-u wer suggestin? mulţumesc |
|
| |||
| |||
| Nu stiu nici Regatul Unit de site-uri, dar tu ar trebui să aibă posibilitatea de a găsi eSATA conduce destul de mult oriunde, alături de cele tradiţionale USB. Puteţi, de asemenea, să ia de disc din camera de măsurare, temporar şi scoateţi adaptorul în timp ce o înşirare eSATA cablu în loc, afaik cele mai multe dintre ele sunt de fapt SATA drive cuplat la un adaptor USB.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |