menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Potrebujete poradiť, na externý pevný disk

Reply

Thread Tools
Old 5. apríla 2008, 04:10
Člen Skupina

Default Potrebujete poradiť, na externý pevný disk

Ahoj by tam byť problém s výkonom Ahoj Def prehrávanie filmov z externého pevného disku. Jak já to chápu interné pevné disky sú rýchlejšie potom vonkajšie.
vďaka
Old 5. apríla 2008, 09:11
Darcu Skupina

Ak ste zapojený do USB1.1 portu potom nemôžete prehrávať Ahoj Def filmov jeho prostredníctvom. Ak ste zapojený do USB2 alebo FireWire portu potom môžete. Nie je v tom rozdiel, ktorý disk budete mať v okolitom Caddy.

Môj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základná doska:
Asus A8N-VM CSM
Pamäť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržanie
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operačný systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 6. apríla 2008, 14:47
Člen Skupina

Znamená to platiť pre BluRay a HD DVD filmov, ktoré sú silne zakódovaného?
Old 6. apríla 2008, 14:56
Darcu Skupina

Ako sa Vám navrhne uvedenia niektorého z týchto formátov, na externý pevný disk?
Old 7. apríla 2008, 02:15
Člen Skupina

Hypoteticky vzato, ak by to mohlo byť vykonané, by tam byť výkon tému?
Old 7. apríla 2008, 02:24
Darcu Skupina

HD DVD-ROM má jediné-vrstva kapacitou 15 GB, a dvojité-vrstva kapacitou 30 GB.

Predpokladajme, dvojité-vrstva, a za predpokladu, že existuje minimálne 2 hodiny materiál na DVD disk, ktorý prináša prenosovou rýchlosťou 4.1MB/sec alebo 33 Mbit / sec. Na svojom najhoršom XP kusy prevod schopnosť USB2 na 200Mbit/sec tak ste dobre v medziach tam. Súhlasím, že to kompresie, ale to nie je spracovaná do Datastream dostane do pamäte.

A dvojvrstvový Blu-ray Disc môžete uložiť 50 GB, takmer šesť krát kapacitu duální DVD. aby tieto údaje vynásobiť až do 5 / 3 a priemer 55 Mbit / sec. To je zatiaľ iba štvrtiny svojho Microsoft-restricted USB2 pásma.

Firewire je vyššiu kapacitu ako USB2.
Old 7. apríla 2008, 02:36
Člen Skupina

Takže si naozaj vedieť, tak vďaka za vaše yur rýchlu odpoveď.
Myslím, že to je, ako sa pridať na 360 je schopné prehrávať HD DVD.
Ok takže výkon bude iba štát problémom v čase, kedy sa dostane na grafika hardware alebo dekódovania.
Old 7. apríla 2008, 23:44
Darcu Skupina

Idea: A pevný disk hákovitý s ESATA bude pracovať aj - dostanu adaptér, zapojte ho do internej SATA slot a SATA napájací konektor a budete mať 3.0Gb / s, ktorý by mal byť viac než dosť. Ako bolo uvedené vyššie, iné bude fungovať, ale ak máte naozaj strach o to len skontrolovať a zistiť, či máte SATA slot handy.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 8. apríla 2008, 03:23
Člen Skupina

Mám starú dosku Myslím má SATA pripojenie na palube, ale docela určite i dont mať ESATA slot. By mohli u post súčet odkazy na druhu SATA disky u Wer suggestin?
vďaka
Old 8. apríla 2008, 06:20
Darcu Skupina

Neviem žiadne UK miestach, ale mali by ste byť schopní nájsť ESATA pohonov prakticky kdekoľvek vedľa tradičných USB kolegovia. Môžete tiež mať disk von z kabíny a dočasne odstrániť adaptér kým zavěšování jeden ESATA kábel mimo miesta, AFAIK väčšina z nich sú skutočne SATA disky hákovitý na USB adaptér.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.