![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи би ту бити проблема са перформансама репродуковати Хи деф филмови из екстерног хард диска. Као ЈА схватити интерних тврдих дискова су бржи од оне спољне. хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако сте прикључен на УСБ1.1 порт онда не може репродуковати Хи деф филмова кроз њу. Ако сте прикључен на УСБ2 или ФиреУире порт онда можете. То не представља никакву разлику диск који имате у спољном кутија за чај.
| |||
| |||
| Да ли то важи и за чекање Блураы и ХД ДВД филмова који се тешко кодирани? |
|
| |||
| |||
| Како Вам предложити било стављањем тих формата на спољни хард диск? |
|
| |||
| |||
| Хипотетично гледано, ако би то могло бити учињено да се питање изведбе? |
|
| |||
| |||
| ХД ДВД-РОМ је сингле-лаыер капацитета 15 ГБ, а дуал-лаыер капацитета 30 ГБ. Претпостављив дуал-лаыер и уз претпоставку да има минимум 2 сата ДВД материјала на диск који пружа трансфер рате оф 4.1МБ/сец или 33 Мбит / сец. На својој најгоре КСП цутс пренос способност УСБ2 то 200Мбит/сец па си добро унутар граница тамо. Слажем постоји компресија, али да није обрађена до датастреам добија у меморију. А дуал лаыер Блу-раы Дисц може похранити 50 ГБ, готово шест пута капацитет од дуал лаыер ДВД-а. тако да оне бројке мношења до 5 / 3 и ви просјеку 55 Мбит / сец. То је још само четвртина ваше Мицрософт-рестрицтед УСБ2 бандуитх. ФиреУире је већи капацитет од УСБ2. |
|
| |||
| |||
| Па ви стварно знате шта имате захвалност за ыур брзи одговор. Ваљда је то како да додате на 360 је у стању репродуковати ХД ДВД-а. Ок па перформансе ће постати само питање које је време да га добије графичког хардвера или декодирања. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Идеа: А хард диск закачен са еСАТА ће такође радити - добити адаптера, прикључите га у интерни САТА слот и САТА поуер конектор и имат ћете 3.0гб / с који би требало да буде више него довољно. Као што је наведено пре, друге ствари ће се радити, али ако сте заиста забринути о томе проверити и видети само ако имате САТА слот за баратање.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Имам стару матичну плочу мислим има САТА порт на табли, али згодан сигуран ја донт имати есата слот. Могао линкове у пост збир од врсте САТА дискови у Уер суггестин? хвала |
|
| |||
| |||
| И дунно Велика Британија било које странице, али требало би да буде у могућности за наћи еСАТА дискове згодан велик део било где поред традиционалног УСБ оне. Такође можете узети диск из кућишта привремено и уклоните Адаптор стрингинг док један еСАТА кабл ван уместо, афаик већина њих су заправо САТА дискови закачен на УСБ адаптера.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |