![]() |
|
| |||
| |||
| Selam bir performans sorunu harici bir sabit sürücüdeki Hi Def filmleri oynatırken ile olur. Gibi dahili sabit sürücüler anlamak hızlı sonra harici kullanılır. teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer bu kadar Hi Def filmleri oynatmak değil bir USB1.1 liman sonra takılı duyuyoruz. Bir USB2 veya bir firewire portu sonra içine yapabilirsiniz bağlı demektir. Hiçbir fark dış Caddy sahip olan diske yapar.
| |||
| |||
| Bu Bluray ve HD DVD filmleri için geçerli olan ağır kodlanmış sahip? |
|
| |||
| |||
| Ne ya bu biçimlerinin bir harici sabit disk üzerine koyarak önerir misiniz? |
|
| |||
| |||
| Eğer bir performans sorunu olur yapılabilir Hypothetically konuşma? |
|
| |||
| |||
| HD DVD-ROM ve 30 GB çift katmanlı kapasite 15 GB tek katman kapasitesine sahiptir. Çift katman devralan ve orada en az 2 saat's farzederek 4.1MB/sec veya 33 Mbit bir aktarım hızı / sn verir diskteki malzemenin DVD. İyi sınırları içinde var 200Mbit/sec için USB2 ve aktarma yeteneği çok olduğunuz en kötü XP kesintileri At. Orada sıkıştırma ama kabul kadar datastream belleğe alır bu işleme değil. Bir çift katman Blu-ray Disk, çift katman yaklaşık altı kez kapasite 50 GB saklayabilirsiniz DVD. o rakamlar 5 ile çarpmak / 3 ve ortalama 55 Mbit / sn. Bu hala Microsoft yalnızca bir çeyrek hakkınız yoktur USB2 bant genişliği's. USB2 Firewire daha yüksek kapasiteli. |
|
| |||
| |||
| Peki gerçekten yur hızlı cevap için teşekkür şeyler biliyorum. Bu nasıl 360 ekleyecek tahmin HD DVD oynatmak edebiliyor. Tamam bu kadar performans sadece bir konu için aldığı zaman olacak grafik donanım veya çözümlenmesi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fikir: Bir sabit disk ESATA ile de aynı işi görür bağladım - Bir iç SATA yuvası ve bir SATA güç konektörüne takın ve 3.0Gb olur / s bir adaptör almak da gerekir fazlasıyla. Daha önce de belirtildiği gibi eğer hakkında sadece kontrol ve görmek eğer bir SATA yuvası kullanışlı olması endişe ediyorsanız, başka şeyler, ama çalışacak.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ben eski bir anakart sanırım ama Board üzerinde bir SATA bağlantı oldukça emin I dont bir ESATA yuvası var. U SATA sürücüleri U Wer suggestin türüne toplamı link sonrası misiniz? teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Herhangi bir İngiliz siteleri dunno, ancak ESATA sürücüleri bulmak için oldukça fazla geleneksel USB olanları yere birlikte yapabilirsiniz. Ayrıca, muhafaza ve geçici disk almak ve adaptör kaldırmak ise yerine bir ESATA kablo stringing, afaik çoğu aslında SATA USB adaptörü için kanca sürücüleri.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
![]() |
|
| Bookmarks |