![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт чи проблему продуктивності відтворення Привіт Def фільмів з зовнішнього жорсткого диска. Як я розумію внутрішніх жорстких дисків швидко потім зовнішні. спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви підключені до порту USB 1.1, то вам не вдається відтворити Привіт Def фільми через нього. Якщо ви підключені до USB2 або FireWire портом, то ви можете. Немає ніякої різниці, який диск ви маєте на зовнішнього Caddy.
| |||
| |||
| Чи означає це справедливо для Blu-ray і HD DVD фільми, які сильно закодований? |
|
| |||
| |||
| Як же Ви пропонуєте здійснення будь-якої з цих форматів на зовнішній жорсткий диск? |
|
| |||
| |||
| Гіпотетично кажучи, якщо це може бути зроблено чи проблему продуктивності? |
|
| |||
| |||
| HD DVD-диск одношаровий ємністю 15 ГБ і двошарових об'ємом 30 ГБ. Припускаючи, двошарові і припускаючи, що є мінімум 2 години матеріал на DVD диску, який дає швидкість передачі 4.1MB/sec або 33 Мбіт / сек. У гіршому випадку XP скорочує можливості передачі USB2 до 200Mbit/sec тому ви цілком укладається в межі там. Я згоден, є стиск, але це ще не оброблені до Datastream потрапляє в пам'яті. Dual Layer Blu-ray можуть зберігати 50 Гб, майже в шість разів перевищує потужність Dual Layer DVD. Так що ті цифри до помножити на 5 / 3, і ви в середньому 55 Мбіт / сек. Це ще тільки чверть з ваших Microsoft-USB2 обмеженою пропускною здатністю. Firewire вище, ніж по нарощуванню USB2. |
|
| |||
| |||
| Ну ви не знаєте ваш матеріал Спасибі за швидку відповідь Юр. Думаю, це, як додати на 360 може програвати HD DVD. ИТАК, продуктивність буде тільки питанням стало до того часу, потрапляє в графічних апаратних або декодування. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ідея: жорсткий диск підключений з ESATA також буде працювати - отримаєте адаптер, підключіть його до внутрішньої слоти SATA і роз'єм SATA Power і ви будете мати 3,0 Гбіт / с, що повинно бути більш ніж достатньо. Як зазначалося раніше, за інших будуть працювати, але якщо ви дійсно турбуються про неї як раз перевірити, якщо у вас є слот SATA зручно.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| У мене є старий я думаю, материнська плата має SATA зв'язку на борту, але я впевнений Не маєте ESATA слот. Could U пост сума посиланнями Вид SATA suggestin U Wer диски? спасибо |
|
| |||
| |||
| Я знаю ВЕЛИКОБРИТАНІЯ будь-які сайти, але ви повинні бути в змозі знайти ESATA диски майже в будь-якому місці поруч традиційні USB. Ви також можете скористатися диском із загороди тимчасово видалити адаптер а на укладання кабелю з ESATA замість того, AFAIK більшість з них фактично SATA дисків підключений до адаптера USB.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Формат зовнішнього жорсткого диска | Shig | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 5 жовтня 2009 07:08 |
| Передача даних з жорстких дисків на зовнішньому жорсткому диску. | XPC465 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 3 березня 2009 06:46 |
| Зовнішній жорсткий диск | thwapy | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 27 грудня 2007 11:42 |
| Де я можу купити зовнішній жорсткий диск | ken979 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 13 серпня 2007 17:11 |
| Кращі Зовнішній жорсткий диск | thwapy | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 19 червня 2007 11:39 |
| Різьба Інструменти | |
| |