по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Дискове & сменяемите носители

Register

Нуждаете се от помощ за инсталиране на диск, мощност въпроси

Reply

Нишка Инструменти
Old 7-ми януари, 2008, 16:20
Новите държави Група

Default Нуждаете се от помощ за инсталиране на диск, мощност въпроси

Здрасти всички, благодаря за всяка помощ в аванс. Всеки тук изглежда да е доста познания, така че се надяваме, някой може да помогне.

Моята баба е пет годишен компютри eMachines. В диск отиде лошо, така че, закупени във вътрешните пионер единица като заместител Най-добър Купувам. Аз извадили мощност, напукани отворен случай, извадили власт и IDA кабел от стария диск и след това се поставя новото устройство инча Всичко съвпадащи действия, включително напрежение спецификациите на захранващия кабел.

За съжаление, въпреки след това, което изглежда да бъдат добри посоки, на компютъра, няма сила на сега. Дъното има предвид, че отива зелено, когато включа във властта, но на компютъра, няма включване. Чудех се:

-Пропуснах ли стъпка с моя инсталирате?
-Може ли въпрос произтича от капитана / роб / CS настройки? Старата карам бе определен за CS, но когато първоначално инсталирали карам аз забравих да го променя и той е определен на "господаря си. Дори когато е определен нов пионер на CS, тя все още да не се включва.

Благодаря!
Old 7-ми януари, 2008, 16:23
Администратор Група

Има ли сила на новото устройство с премахнати?

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 7-ми януари, 2008, 17:05
Новите държави Група

Трябва да са се опитвали това. За съжаление аз няма да може да се върне до утре, за да проверите. Направих го опитате със стария карам обратно в, и би все още не се включва. Има ли някаква нулиране, Switch, или нещо, което може да е необходимо да бъде променена, ако случаят е отворен или дисково устройство е отстранен?
Old 8-ми януари, 2008, 10:51
Новите държави Група

Добре, аз се опитах изключвате нова и започване на нов компютър, без диск. Тя все още не се включва. Зелена светлина върху дънната платка все още е там, но освен, че няма дейност, при натискане на бутона за захранване. някакви идеи?
Old 8 януари 2008, 11:25
Номер на групата

Прилича ми на захранване е починал.

д-машини са били известни за доставка на компютри с едва достатъчно захранване, неговото невероятно тя е все още работи след 5 години. Вероятно монтаж а не карам се оказа на deathnail.

Going от паметта, аз вярвам, д-машини захранванията не са стандартни размери и може да има различни конектора дъното ..... Може би някой друг може да потвърди това.

Аз мразя да вали дъжд на вашия парад, но д-машини ужасна репутация на евтини & гаден .... Ако Google за машини за оплаквания, ще видите точно това, което съм, отнасящи се до.

Къде да отидем от тук? ..... и ако е PSU продухани, може да са предприели други части се с него (добре познат на д-машини), така че вие трябва да решите дали си струва парите на разходите или дали е време да намалят загубите и да помислим за нов компютър .

Ако това е 5-годишна възраст, ИМО, че е време да направи нови инвестиции

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 8-ми януари, 2008, 11:50
Новите държави Група

Благодаря Аз наистина оценявам съветите! Аз мислех, че е PSU, но наистина надявам някой да реагира и да ми кажеш, че е имало някакъв каприз с този компютър, а не като реален проблем. Изглежда, че тя определено е време за нов компютър.

Аз не мога да повярвам, че те ще изгради компютъра по този начин. Тя изглежда като веднъж сте остана едно нещо спира да работи, защото ако го замени с нещо, резервни части, на PSU излиза, и е очевидно PSU странен размер и не е лесно заменяеми.

О добре, благодаря за помощта!
Old 8-ми януари, 2008, 14:18
Номер на групата

Опитайте се поставят в достойни условия на микро-ATX PSU. eMachines, Compaq, Dell, всички използват този страхлив ATX / Тази категория хибрид тип захранване. Въпреки това, можете да линия до две или три от винтове, което е достатъчно лесно да го котва здраво на мястото си. Вземете си резервни части микро PSU класиран на достойни условия на мощност и да се опитаме това - или, както ти каза, просто се нов компютър.

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Графика Проблеми След чиста Инсталирайте hull2000 Графика на карти & Монитори 1 28 май 2009 г. 10:48
Power въпроси pfoster23681 Общи Хардуер Чат 17 6 юни 2008 05:42
Графична карта с мощност въпроси? marsay001 Графика на карти & Монитори 11 15 Jan 2008 19:17
Малки бр. мощност въпроси merton123 Случаи & Power Доставки 2 8 Декември 2007 05:58
Твърд диск и диск в serise? Curly_tom Дискове & сменяемите носители 3 12 Юни 2007 10:40
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc