menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Potřebujete pomoc s instalací disku, moc otázek

Reply

Thread Nástroje
Old 7.ledna 2008, 16:20
Nový člen skupiny

Default Potřebujete pomoc s instalací disku, moc otázek

Ahoj všichni, díky za pomoc s předstihem. Všichni tady se zdá být docela znalý, takže doufejme, že někdo může pomoci.

Moje babička má pět let eMachines ploše. Tento disk šel špatně, tak jsem si zakoupil v interní průkopníkem jednotku jako náhrada za Best Buy. I Unplugged moc, krakované otevřený případ, Unplugged IDA a napájecí kabel ze starého disku, a poté se umístí nové jednotky palce Vše porovnaných nahoru, včetně specifikace napětí na napájecí kabel.

Bohužel, i přes tyto, co se zdálo být dobrým směrem, počítač nebude moci tak. Základní deska má světle zelené, která jde, když se připojíte k moci, ale počítač nebude moci dne. Říkal jsem si:

-jsem zmeškal krok do instalace?
-Mohla by problém pramení z master / slave / cs nastavení? Starý disk byl nastaven na cs, ale když jsem původně instalované mechaniky zapomněl jsem to změnit, a to bylo stanoveno na 'pána'. Dokonce i když se nový pionýr je nastaven na cs, je stále ještě nebudou moci dále.

Děkujeme vám!
Old 7.ledna 2008, 16:23
Administrátor Skupina

Je to o moc s novou mechaniku odstranit?

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 7.ledna 2008, 17:05
Nový člen skupiny

Měl jsem se pokusil to. Bohužel jsem se nebudou moci vrátit zpět do zítřka zkontrolovat. Udělal jsem si to vyzkoušet podle starého disku zpět, a to stále není o moc. Existuje nějaký reset, switch, nebo něco, co by mohlo být nutné změnit v případě, že případ je otevřený nebo disku je odstranit?
Old 8 ledna 2008, 10:51
Nový člen skupiny

Ok, jsem disconnecting nového a spuštění nového počítače bez jakýchkoliv disk. Je stále ještě nebude zapnout. Zelené světlo na desce stále ještě existuje, ale jiné, než že neexistuje žádná činnost, když jsem na tiskové vypínače. jakékoliv nápady?
Old 8. ledna 2008, 11:25
Dárce Skupina

Zní to jako PSU zemřela.

e-stroje byly proslulé pro napájení počítače s sotva dostatečnou PSUs, jeho úžasné bylo stále pracuje po 5 letech. Pravděpodobně montáž a ne řídit se ukázalo jako deathnail.

Jedete po paměti, jsem přesvědčen, e-stroje PSUs nejsou standardní velikosti a může mít různé mobo konektor ..... Možná, že někdo jiný může potvrdit to.

Nesnáším dešti na váš průvod, ale e-stroje mají hroznou pověst, že jsou levné & nasty .... pokud si google e strojů stížnosti, uvidíte přesně to, co jsem s odkazem na.

Kam směřují? ..... i v případě, že má PSU foukané, může to vzali další části se s ním (známý na e-stroje), takže se musíme rozhodnout, zda je to dobré vydávat peníze, nebo zda dojde ke snížení vaší ztráty, a zamyslet se nad novým PC .

Pokud je to 5 let, IMO je to čas, aby se nové investice

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 8 ledna 2008, 11:50
Nový člen skupiny

Díky opravdu ocení radu! Myslel jsem, že to byl PSU, ale opravdu doufal, že někdo bude reagovat a řekl mi, že tam byl nějaký šprým s tímto PC a ne o skutečný problém. Vypadá to, že to je určitě čas na nový počítač.

Nemůžu věřit, že by vybudování počítačové takhle. Vypadá to, že jste přilepená kdysi jedna věc přestane fungovat, protože když jej nahradit něčím aftermarket se PSU zhasne a PSU je zřejmě bizarní velikosti a nejsou snadno vyměnitelné.

Ach tak, díky za pomoc!
Old 8 ledna 2008, 14:18
Dárce Skupina

Zkuste uvedení do slušné micro-ATX PSU. eMachines, Compaq, Dell, všechna použití tohoto funky ATX / BTX PSU hybridního typu. Nicméně můžete si linky dvě nebo tři šrouby, které je snadno dost zakotvit ji bezpečně na svém místě. Drapák jeden aftermarket micro PSU dimenzováno na slušný výkon, a zkuste to, že - nebo, jak jsi říkal, jen si pořídit nový počítač.

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Grafika Problémy po čistou instalaci hull2000 Graphics Cards & Monitory 1 28. května 2009 10:48
Power otázky pfoster23681 Obecné Hardware Chat 17 6. června 2008 05:42
Grafickou kartu s moc otázek? marsay001 Graphics Cards & Monitory 11 15. ledna 2008 19:17
Malé PC. moc otázek merton123 Případy & Napájecí zdroje 2 8. Prosinec 2007 05:58
Pevný disk a disk v serise? Curly_tom Drives & Removable Media 3 12 června 2007 10:40
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.