![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σε όλους, ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια εκ των προτέρων. Όλοι εδώ είναι αρκετά ενημερωμένος, οπότε ελπίζω κάποιος μπορεί να βοηθήσει. Γιαγιά μου έχει μια περίοδο πέντε ετών eMachines desktop. Ο δίσκος πήγε άσχημα, γι 'αυτό που αγοράζονται στην εσωτερική πρωτοπόρος μονάδας σε αντικατάσταση στο Best Buy. I UNPLUGGED την εξουσία, πυρολυμένου ανοιχτή την περίπτωση, την εξουσία και UNPLUGGED IDA καλώδιο από τον παλιό δίσκο, και να τοποθετηθεί το νέο δίσκο μέχρι in. Everything αντιστοιχισμένης, συμπεριλαμβανομένης και της τάσης specs για το καλώδιο τροφοδοσίας. Δυστυχώς, παρά μετά ό, τι φαίνεται να είναι καλή τις κατευθύνσεις, ο υπολογιστής δεν θα εξουσία για τώρα. Η μητρική πλακέτα έχει ένα πράσινο φως που πηγαίνει στην πρίζα όταν την εξουσία, αλλά ο υπολογιστής δεν θα εξουσία για. Αναρωτιέμαι: -Σου λείπει ένα βήμα στην εγκατάστασή μου; -Θα μπορούσε το θέμα προέρχονται από master / slave / cs ρυθμίσεις; Η παλαιά μονάδα είχε οριστεί σε cs, αλλά όταν αρχικά εγκατασταθεί η μονάδα Ξέχασα να το αλλάξετε και αυτό είχε καθοριστεί στο "master." Ακόμα και όταν η νέα πρωτοπόρος έχει οριστεί για cs, ακόμη δεν θα εξουσία για. Σε ευχαριστώ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μήπως με δύναμη για το νέο δίσκο αφαιρεθεί;
| |||
| |||
| Έπρεπε να το είχα δοκιμάσει αυτό. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να επιστρέψω μέχρι αύριο για να ελέγξετε. Το έκανα το δοκιμάσετε με την επιστροφή στο παλιό δίσκο, και θα εξακολουθεί να μην είναι σε ισχύ. Υπάρχει κάποιο είδος επαναφοράς, διακόπτη, ή κάτι που θα μπορούσε να χρειαστεί να αλλάξει, εάν η υπόθεση είναι ανοικτή ή μια μονάδα δίσκου έχει αφαιρεθεί; |
|
| |||
| |||
| Ok, προσπάθησα αποσυνδέσει το νέο και την έναρξη του υπολογιστή, χωρίς καμία νέα μονάδα δίσκου. Ακόμη δεν θα ανάψει. Το πράσινο φως για τη μητρική πλακέτα είναι ακόμα εκεί, αλλά εκτός από ότι δεν υπάρχει καμία δραστηριότητα όταν Τύπο σχετικά με το κουμπί. καμιά ιδέα; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ακούγεται σαν το PSU έχει πεθάνει.
e-μηχανές ήταν διάσημη για την προμήθεια Η / Υ με μόλις επαρκή PSUs, το εκπληκτικό ήταν ακόμη εργασίας μετά από 5 χρόνια. Μάλλον τοποθέτηση ενός ne οδήγησης έχει αποδειχθεί ότι είναι το deathnail. Πηγαίνοντας από τη μνήμη, πιστεύω e-μηχανές PSUs δεν είναι κανονικού μεγέθους και μπορεί να έχει διαφορετική υποδοχή mobo ..... ίσως κάποιος άλλος μπορεί να το επιβεβαιώσει. Μισώ τη βροχή για να σας παρέλαση, αλλά e-μηχανές έχουν μια φοβερή φήμη για τη φθηνή & nasty .... αν google e μηχανές καταγγελίες, θα δείτε ακριβώς τι εννοώ με. Πού να πάμε από εδώ; ..... καλά αν το PSU έχει εμφυσημένα, μπορεί να έχουν ληφθεί σε άλλα μέρη με αυτό (γνωστό για το e-μηχανές), κι επομένως θα πρέπει να αποφασίσει αν αξίζει να ξοδέψουμε χρήματα για, ή αν είναι η ώρα να μειώσει τις απώλειες σας και σκεφτείτε ένα νέο PC . Αν είναι 5 ετών, ΙΜΟ, είναι η ώρα να κάνω μια νέα επένδυση Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Χάρη πραγματικά εκτιμώ τις συμβουλές! Σκεφτόμουν ότι ήταν το PSU, αλλά ελπίζοντας κάποιος θα ανταποκριθεί και να μου πει ότι υπάρχει κάποιου είδους τέχνασμα με το PC και αυτό δεν αποτελεί πραγματικό πρόβλημα. Φαίνεται σαν να είναι σίγουρα καιρός για έναν νέο υπολογιστή. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα οικοδομήσουμε έναν υπολογιστή έτσι. Φαίνεται σαν να έχουν κολλήσει μια φορά ένα πράγμα στάσεις εργασίας, διότι, εάν την αντικαταστήσει με κάτι aftermarket, το PSU σβήσει, και το PSU είναι προφανώς περίεργο μέγεθος και δεν είναι εύκολο να αντικαταστάσιμες. Ω καλά, ευχαριστώ για τη βοήθεια! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκιμάστε μια αξιοπρεπή θέση σε μικρο-ATX PSU. eMachines, Compaq, Dell, κάθε χρήση αυτής της funky ATX / BTX PSU υβριδικού τύπου. Ωστόσο, μπορείτε να γραμμής μέχρι δύο ή τρεις από τις βίδες, τα οποία είναι πολύ εύκολα, ώστε να βασίζεται σταθερά στη θέση τους. Πιάσε ένα δευτερογενή μικρο PSU ονομαστική ισχύς σε μια αξιοπρεπή, και να δοκιμάσετε ότι - ή, όπως είπατε, μόλις λάβετε ένα νέο υπολογιστή.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Γραφικά Θέματα Μετά Καθαριότητα Εγκατάσταση | hull2000 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 28 Μαΐου 2009 10:48 |
| Power θέματα | pfoster23681 | Γενική Συζήτηση Hardware | 17 | 6 Ιουν 2008 05:42 |
| Κάρτα γραφικών με αρμοδιότητα τα θέματα;; | marsay001 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 11 | 15 Ιαν 2008 19:17 |
| Μικρές τεμ. θέματα ενέργειας | merton123 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 2 | 8 Δεκ. 2007 05:58 |
| Σκληρός δίσκος και σε δίσκο serise; | Curly_tom | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 12 Ιουν 2007 10:40 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |