manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Trebate li pomoć s diska instalirati, moć brojeva

Reply

Thread Tools
Old 7 siječnja 2008, 16:20
Novi član grupe

Default Trebate li pomoć s diska instalirati, moć brojeva

Hej svima, hvala za svaku pomoć unaprijed. Svatko se ovdje čini se da je jako dobro obavješten, pa nadajmo se netko može pomoći.

My Grandma ima pet godina staru eMachines desktop. Na disku je otišao loše, pa sam kupio u unutarnjim pionirskih jedinica kao zamjena na Best Buy. Ja UNPLUGGED moć, napukao otvoren slučaj, UNPLUGGED moć i IDA kabel od starog pogon, a zatim stavio novi drive in podudaranjem Sve gore, uključujući napon naočale na kabel napajanja.

Na žalost, unatoč sljedeće što činiti se biti dobra pravaca, računalo neće moć na aukciji. Matična ploča je zeleno svjetlo da ide kad sam utikač u struju, ali je računalo neće na vlast. Bio sam zadivljen:

-jesam li propustiti korak sa mojim instalirati?
-Mogao pitanje proizilazi iz gospodar / rob / cs postavke? Stari pogon bio postavljen na CS, ali kada sam prvobitno instalirana pogon zaboravio da sam ga promijeniti i to je bio postavljen na 'master'. Čak i kada novi pionir je postavljen na cs, ona ipak neće na vlast.

Hvala!
Old 7 siječnja 2008, 16:23
Administrator Group

Da li to moci na pogon s novim uklonjena?

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 7 siječnja 2008, 17:05
Novi član grupe

JA pokušao koji bi trebali imati. Nažalost neću biti u mogućnosti vratiti se do sutra da provjerite. Ja sam probati sa starim natrag u pogon, te da će to još uvijek nije na vlast. Ima li neki reset, prekidač, ili nešto što je potrebno da bi mogao biti promijenjen ako je predmet otvorenog ili pogon je maknuti?
Old 8 siječnja 2008, 10:51
Novi član grupe

Ok, JA pokušao odspajanje novo i započinjanje novog računala bez diska. To još uvijek neće uključiti. Zeleno svjetlo na matičnoj ploči je još uvijek tamo, ali osim da nema aktivnosti kada pritisnete tipku na vlast. bilo koji ideja?
Old 8. siječanj 2008, 11:25
Donatorska Grupa

Zvuči kao PSU je umro.

e-strojevi bili su poznati za dobavu računala s jedva adekvatne PSUs, njegova nevjerojatna je i dalje radi, nakon 5 godina. Vjerojatno neuklapanje a ne voziti je pokazao da će biti deathnail.

Idete iz memorije, vjerujem e-Strojevi PSUs nisu standardne veličine i svibanj imati različite mobo konektor ..... mozda je netko ovo može potvrditi.

Mrzim to kiša na vašem parada, ali e-strojevi imaju strašnu ugled za bitak jeftini i prljavi .... ako Google E strojevi pritužbe, vidjet ćete upravo ono što sam se tiču.

Kamo dalje? ..... dobro, ako je pregorio PSU, on svibanj uzeti su iz drugih dijelova s njim (dobro poznat na e-strojevi), tako da ćete morati odlučiti hoće li se isplati potrošiti novac na ili da li je vrijeme da rezati vaše gubitke i mislite o novom PC .

Ako je 5 godina, IMO je vrijeme da napravite novi ulaganja

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 8 siječnja 2008, 11:50
Novi član grupe

JA stvarno poštovati Hvala na savjetima! Sam mislio da je bila PSU, ali stvarno nadao netko bi odgovoriti i reci mi da nije bilo nekih zavojak s ovim računalom, a ne stvarni problem. Čini se kao da je definitivno vrijeme za novi kompjuter.

Ne mogu vjerovati da će izgraditi računalni ovako. Čini se kao da su jedna stvar zaglavi jednom prestane radni jer ako zamijenite ih s nešto aftermarket je PSU izađe i PSU je navodno jedan bizaran veličina i nije lako zamjenljiv.

Oh well, hvala za jedan dan pomoć!
Old 8 siječnja 2008, 14:18
Donatorska Grupa

Pokušajte stavljanjem u pristojne micro-ATX PSU. eMachines, tvrtke Compaq, Dell, svi koristili ovu funky ATX / BTX hibridni PSU tipa. Međutim, možete se postroje dva ili tri od vijaka, koji je jednostavno dovoljno da se sidro u sigurnom mjestu. Grab jedne aftermarket mikro PSU ocijenjeno na pristojan snagom, i pokušajte da - ili, kao što si rekao, samo dobili novi kompjuter.

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Grafika problema nakon Clean Install hull2000 Graphics Cards & Monitors 1 28. svibanj 2009 10:48
Snaga pitanja pfoster23681 General Hardware Chat 17 6. lipnja 2008 05:42
Grafička kartica sa snagom pitanja? marsay001 Graphics Cards & Monitors 11 15 siječanj 2008 19:17
Mala kom. moć brojeva merton123 Cases & Power Supplies 2 8. prosinac 2007 05:58
Hard disk i disk u serise? Curly_tom Drives & Izmjenjivi mediji 3 12. lipnja 2007 10:40
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.