![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej svima, hvala za svaku pomoć unaprijed. Svatko se ovdje čini se da je jako dobro obavješten, pa nadajmo se netko može pomoći. My Grandma ima pet godina staru eMachines desktop. Na disku je otišao loše, pa sam kupio u unutarnjim pionirskih jedinica kao zamjena na Best Buy. Ja UNPLUGGED moć, napukao otvoren slučaj, UNPLUGGED moć i IDA kabel od starog pogon, a zatim stavio novi drive in podudaranjem Sve gore, uključujući napon naočale na kabel napajanja. Na žalost, unatoč sljedeće što činiti se biti dobra pravaca, računalo neće moć na aukciji. Matična ploča je zeleno svjetlo da ide kad sam utikač u struju, ali je računalo neće na vlast. Bio sam zadivljen: -jesam li propustiti korak sa mojim instalirati? -Mogao pitanje proizilazi iz gospodar / rob / cs postavke? Stari pogon bio postavljen na CS, ali kada sam prvobitno instalirana pogon zaboravio da sam ga promijeniti i to je bio postavljen na 'master'. Čak i kada novi pionir je postavljen na cs, ona ipak neće na vlast. Hvala! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li to moci na pogon s novim uklonjena?
| |||
| |||
| JA pokušao koji bi trebali imati. Nažalost neću biti u mogućnosti vratiti se do sutra da provjerite. Ja sam probati sa starim natrag u pogon, te da će to još uvijek nije na vlast. Ima li neki reset, prekidač, ili nešto što je potrebno da bi mogao biti promijenjen ako je predmet otvorenog ili pogon je maknuti? |
|
| |||
| |||
| Ok, JA pokušao odspajanje novo i započinjanje novog računala bez diska. To još uvijek neće uključiti. Zeleno svjetlo na matičnoj ploči je još uvijek tamo, ali osim da nema aktivnosti kada pritisnete tipku na vlast. bilo koji ideja? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči kao PSU je umro.
e-strojevi bili su poznati za dobavu računala s jedva adekvatne PSUs, njegova nevjerojatna je i dalje radi, nakon 5 godina. Vjerojatno neuklapanje a ne voziti je pokazao da će biti deathnail. Idete iz memorije, vjerujem e-Strojevi PSUs nisu standardne veličine i svibanj imati različite mobo konektor ..... mozda je netko ovo može potvrditi. Mrzim to kiša na vašem parada, ali e-strojevi imaju strašnu ugled za bitak jeftini i prljavi .... ako Google E strojevi pritužbe, vidjet ćete upravo ono što sam se tiču. Kamo dalje? ..... dobro, ako je pregorio PSU, on svibanj uzeti su iz drugih dijelova s njim (dobro poznat na e-strojevi), tako da ćete morati odlučiti hoće li se isplati potrošiti novac na ili da li je vrijeme da rezati vaše gubitke i mislite o novom PC . Ako je 5 godina, IMO je vrijeme da napravite novi ulaganja My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| JA stvarno poštovati Hvala na savjetima! Sam mislio da je bila PSU, ali stvarno nadao netko bi odgovoriti i reci mi da nije bilo nekih zavojak s ovim računalom, a ne stvarni problem. Čini se kao da je definitivno vrijeme za novi kompjuter. Ne mogu vjerovati da će izgraditi računalni ovako. Čini se kao da su jedna stvar zaglavi jednom prestane radni jer ako zamijenite ih s nešto aftermarket je PSU izađe i PSU je navodno jedan bizaran veličina i nije lako zamjenljiv. Oh well, hvala za jedan dan pomoć! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušajte stavljanjem u pristojne micro-ATX PSU. eMachines, tvrtke Compaq, Dell, svi koristili ovu funky ATX / BTX hibridni PSU tipa. Međutim, možete se postroje dva ili tri od vijaka, koji je jednostavno dovoljno da se sidro u sigurnom mjestu. Grab jedne aftermarket mikro PSU ocijenjeno na pristojan snagom, i pokušajte da - ili, kao što si rekao, samo dobili novi kompjuter.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Grafika problema nakon Clean Install | hull2000 | Graphics Cards & Monitors | 1 | 28. svibanj 2009 10:48 |
| Snaga pitanja | pfoster23681 | General Hardware Chat | 17 | 6. lipnja 2008 05:42 |
| Grafička kartica sa snagom pitanja? | marsay001 | Graphics Cards & Monitors | 11 | 15 siječanj 2008 19:17 |
| Mala kom. moć brojeva | merton123 | Cases & Power Supplies | 2 | 8. prosinac 2007 05:58 |
| Hard disk i disk u serise? | Curly_tom | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 12. lipnja 2007 10:40 |
| Thread Tools | |
| |