![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hey everyone, thanks for any help in advance. Itt mindenki úgy tűnik, hogy meglehetősen jól tájékozott, így remélhetőleg valaki tud segíteni. Nagyim van egy öt éves eMachines asztalon. A merevlemez ment rosszul, így én vásárolta belső műszaki egység a helyett a Best Buy. I. unplugged az erő, szétrepedt a helyzet, unplugged a hálózati kábel és az IDA a régi meghajtót, majd helyezni az új meghajtót be mindent kiegyenlített fel, köztük a feszültség szemüveg a tápkábelt. Sajnos annak ellenére, hogy a következő, amit úgy tűnt, hogy a jó irányba, a számítógép nem kapcsol be most. Az alaplapon van egy zöld fény, ami megy, amikor bekapcsol a hatalom, de a számítógép nem kapcsol be. Csodálkoztam: -Lemaradtam egy lépéssel az én telepíteni? -Nem a probléma abból ered master / slave / cs beállításokat? A régi meghajtó volt állítva cs, de amikor először telepítettem a meghajtót elfelejtettem megváltoztatni, és azt állapították meg "mester". Még akkor is, ha az új, úttörő cs be van kapcsolva, akkor még mindig nem bekapcsoláshoz. Köszönöm! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Does it hatalom az új meghajtót törölni?
| |||
| |||
| Tudnom kellett volna, hogy megpróbáltam. Sajnos nem lesz képes visszatérni, amíg holnap ellenőrizni. Én meg azt a régi meghajtót vissza, és ez még mindig nem kapcsol be. Van-e valami reset, switch, vagy valami, ami meg kell változtatni, ha az ügy a nyílt vagy a meghajtó el? |
|
| |||
| |||
| Ok, megpróbáltam bontása az újat, és elindítja az új számítógép nélkül lemezmeghajtó. Még mindig nem kapcsol be. A zöld fény az alaplapon még ott van, de azon kívül nincs is, mikor nyomja meg a bekapcsoló gombot. any ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hangzik, mint a PSU meghalt.
e-gépek voltak híresek ellátására PC-alig megfelelő PSUs, a csodálatos, hogy még mindig működik 5 év után. Valószínűleg felszerelése a ne meghajtó bizonyult a deathnail. Megy a memóriából, úgy vélem, e-gépek PSUs nem szabványos méretű, és eltérő lehet mobo csatlakozó ..... Talán valaki más is ezt erősíti meg. Sajnálom, hogy esőben a felvonuláson, de az e-gépeket egy szörnyű híres, hogy olcsó és csúnya .... ha a google-e gépeket a panaszok, akkor pontosan lássák, milyen vagyok utalva. Hová menjünk innen? ..... illetve ha a PSU kiégett, akkor azt valószínűleg más részein tett ki vele (jól ismert az e-gépek), így kell eldönteni, hogy érdemes a pénzüket, vagy akár az ideje, hogy vágja el a veszteségek és gondolkodni egy új PC . Ha ez 5 év, IMO, itt az ideje, hogy egy új beruházás My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| Nagyon hálás köszönet a tanácsot! Arra gondoltam, ez volt a tápegység, de igazán abban a reményben, hogy valaki válaszol, és mondd, hogy nem volt valami csípős megjegyzés ezzel a PC, és nem egy valós probléma. Úgy tűnik, hogy határozottan idő egy új számítógépre. Nem hiszem el, hogy épülne egy számítógép, mint ez. Úgy tűnik, mintha te egyszer megragadt egy dolog nem működik, mert ha a helyébe valami utólag, a tápegység kialszik, és a tápegység látszólag bizarr méretű és nem könnyen cserélhető. Ó jól, köszönöm a segítséget! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbálja meg a tisztességes micro-ATX tápegység. eMachines, Compaq, a Dell, az összes ezzel funky ATX / BTX hibrid PSU típus. Bármennyire, tudod: itt a két vagy három csavar, ami elég könnyen rögzíteni, hogy biztonságosan a helyén. Fogj egy utángyártott mikro tápegység névleges méltó teljesítmény, és próbáld meg, hogy - vagy, ahogy te mondtad, csak kap egy új számítógépre.