![]() |
|
| |||
| |||
| היי לכולם, תודה על כל העזרה מראש. כולם כאן נראה די ידע, כך אני מקווה שמישהו יכול לעזור. סבתא שלי עם חמש בן eMachines Desktop. כונן הדיסק יצא רע, אז אני שנרכשו ב פנימי חלוץ יחידת כפי תחליף במקרה הטוב קנה. אני unplugged העוצמה, מפוצץ לפתוח את התיק, unplugged העוצמה ואת אידה כבל של הכונן הישן, ולאחר מכן להציב את הכונן החדש למערכת התואמים את הכל, כולל את וולטג מפרט על כוח חוט. למרבה הצער, למרות הבאה נראה מה יהיה טוב כיוונים, המחשב לא יהיה כוח כעת. לוח האם יש אור ירוק, כאשר אני הולך לתקוע תקע את הכוח, אך המחשב לא על כוח. אני תהיתי: אני מתגעגע-עשה צעד שלי עם התקן? האם הבעיה-שאלה מאת Master / slave / CS ההגדרות? הכונן הישן היה מוגדר CS, אבל כשאני תחילה מותקן על הכונן שכחתי לשנות אותו והוא נקבע ב 'אב'. גם כאשר חלוץ חדש מוגדר על CS, זה עדיין לא על כוח. תודה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם זה כוח על הכונן החדש עם הסיר?
| |||
| |||
| אני צריך את זה ניסו. לצערי אני לא יוכל לחזור עד מחר כדי לבדוק. עשיתי את זה עם לנסות את הכונן הישן שוב, והיא עדיין לא היה על כוח. האם יש איזשהו לאפס, בורר, או משהו, כי יכול היה צריך להיות שונה אם לפתוח את התיק או הכונן מוסרת? |
|
| |||
| |||
| טוב, ניסיתי התנתקות החדש ולהפעלת המחשב החדש ללא דיסק בכונן. זה עדיין לא להפעיל. אור ירוק על לוח האם הוא עדיין שם, אבל חוץ מזה אין שום פעילות כשאני לחצו על מתג ההפעלה. רעיונות כלשהם? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע כמו PSU יש מת.
E-המכונות היו מפורסמים לאספקת מחשבים עם מספיק בקושי PSUs, שלה זה היה מדהים עדיין עובדים אחרי 5 שנים. קרוב לוודאי ראוי של NE כונן יש הוכחה להיות deathnail. הולך מתוך זיכרון, אני מאמין האלקטרוני מכונות PSUs לא רגילה הגודל עלולה להיות שונה mobo מחבר ..... אולי מישהו אחר יכול לאשר את זה. אני שונא גשם על המצעד, אבל E-מכונות יש מוניטין נורא זול & בשביל להיות מלוכלך .... אם אי Google מכונות תלונות, תראה בדיוק מה שאני מתכוון אליו. לאן ללכת מכאן? ..... גם אם יש PSU blown, זה יכול להיות לקחו חלקים אחרים עם זה (ידוע גם ב-E מכונות), כך שאתה צריך להחליט אם זה שווה את ההוצאה על הכסף או האם הגיע הזמן לצמצם את ההפסדים, ולחשוב על מחשב חדש . אם זה 5 שנים, IMO זה הזמן לבצע השקעה חדשה המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| |||
| |||
| תודה אני באמת מעריך את העצה! אני חשבתי שזה היה PSU, אבל באמת מקווה שמישהו היה מגיב ותגיד לי שיש איזשהו שגעון עם זה במחשב ולא בעיה אמיתית. זה נראה כאילו היא בהחלט זמן מחשב חדש. אני לא מאמינה שהם לבנות מחשב כזה. זה נראה כאילו אתה תקוע פעם דבר אחד מפסיק לפעול, כי אם אתה מחליף אותו עם משהו aftermarket, את PSU יוצא, ואת PSU הוא כנראה בגודל של ביזארי ולא בקלות להחלפה. אה, טוב, תודה על העזרה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה לשים בתוך הגון מיקרו-ATX PSU. eMachines, Compaq, Dell, זה כל שימוש funky ATX / BTX PSU סוג היברידית. עם זאת, אתה יכול להסתדר בשורה שתיים או שלוש של ברגים, שהוא קל מספיק כדי לעגן את זה במקום בטוח. תפוס א aftermarket מיקרו PSU מדורגים בבית הגון wattage, וכן לנסות את זה - או, כמו שאמרת, רק לקבל מחשב חדש.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| גרפיקה בעיות לאחר התקנת נקה | hull2000 | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | -28 במאי 2009 10:48 |
| בעיות צריכת חשמל | pfoster23681 | כללי חומרה צ 'אט | 17 | 6 יוני 2008 05:42 |
| כרטיס המסך עם כוח בעיות?? | marsay001 | כרטיסי מסך & Monitors | 11 | ה -15 בחודש ינואר 2008 19:17 |
| PC קטן. כוח בעיות | merton123 | מקרים & ספקי כוח | 2 | 8 דצמבר 2007 05:58 |
| דיסק קשיח או כונן דיסק serise? | Curly_tom | כוננים & נשלפת | 3 | 12th יוני 2007 10:40 |
| שרשרת כלים | |
| |