![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey everyone, Thanks for any help in advance. Kiekvienas žmogus čia, atrodo, pakankamai gerai, todėl tikiuosi, kas nors gali padėti. Mano bobutė buvo penkerių metų EMachines darbastalio. Diskas išvyko blogai, kad aš pirktas vidaus Pioneer vienetą, Best Buy pakeitimas. I unplugged galia, krekingo atidaryti atveju unplugged galia ir IDA kabelį nuo senojo disko, o tada pateikti naują diską in Viskas suderinta veiksmų, įskaitant specifikacijų įtampa ant maitinimo laido. Deja, nepaisant šių kas atrodė gera kryptis, kompiuteris nebus galia dabar. Plokštės yra žalios šviesos, kuri eina kai aš prijungti elektros, bet kompiuteris bus ne galią. I was wondering: -Did I miss žingsnis mano įdiegti? -Ar problema kyla dėl master / slave / cs nustatymus? Senas diskas buvo nustatyta, kad CS, bet kai aš pradžioje įrengta disko Aš pamiršau jį pakeisti ir jis buvo nustatyta "Master". Net tada, kai naujas Pioneer yra nustatytas ant CS, tai vis tiek nebus galia. Ačiū! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar galia su naujomis jėgomis pašalinti?
| |||
| |||
| I should have tried that. Deja negalėsite grįžti iki rytojaus patikrinti. Aš išbandyti jį senas vairuoti atgal, ir ji vis dar nėra galią. Ar kai iš naujo natūra, Switch, ar kažkas, kas gali tekti keisti, jei byla yra atvira ar diskas yra pašalintas? |
|
| |||
| |||
| Gerai, aš bandžiau atjungti vieną ir pradedant naujas naujas kompiuteris be diską. Jis vis tiek nebus įjungti. Žalia lemputė ant pagrindinės plokštės vis dar egzistuoja, tačiau, išskyrus, kad nėra veiklos, kai aš spaudžiu ant maitinimo mygtuką. Any ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai skambanti PSU mirė.
E-mašinos garsėjo tiekti kompiuterius su vos pakankamas PSUs, jos nuostabios jis vis dar dirba po 5 metų. Įrengimo Tikriausiai ne vairuoti pasirodė deathnail. Ėjimas iš atminties, manau, e-mašinos PSUs nėra standartinio dydžio ir gali turėti skirtingas MOBO jungtis ..... Gal kas nors gali patvirtinti tai. Nekenčiu lietaus ant savo paradą, bet e-mašinų Siaubingi reputacija yra pigūs ir bjaurus .... Jei turite "Google" elektroninio mašinos skundus, pamatysite, ką aš kalbu. Kur eiti nuo čia? ..... Na, jei PSU turi prapūsti, ji gali imtis kitų dalių, iš kurių ji (gerai žinomas elektroninės prekybos automatai), todėl jūs turite nuspręsti, ar verta išleisti pinigus, ar atėjo laikas sumažinti savo nuostolius, ir galvoti apie naują kompiuterį . Jei tai 5 metai, TJO It's time to daryti naujas investicijas, Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| Ačiū I really appreciate advice! Aš galvojau jis PSU, bet tikrai tikiuosi kas nors galėtų atsiliepti ir pasakyti, kad buvo kai kurių užsukimas natūra šio kompiuterio, o ne reali problema. Atrodo tai tikrai laiko naują kompiuterį. Aš negaliu patikėti, kad jie būtų pastatyti kaip šio kompiuterio. Atrodo, jūs negalite išeiti kartą vienas dalykas nustoja dirbti, nes jei jūs jį pakeisti kažką antrinėje rinkoje, PSU išeina, ir PSU, matyt, keistai dydžio ir nėra lengvai keičiamos. Oh well, thanks for the help! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pabandykite į padorus Micro-ATX PSU. EMachines, Compaq, Dell, visi naudoti šią Funky ATX / BTX hibridas PSU tipo. Tačiau, jūs galite liniją iki dviejų ar trijų varžtų, kuri yra pakankamai lengvai įtvirtinti ją saugiai vietoje. Grab antrinėje rinkoje mikro PSU įvertintas padoraus galia, ir pabandyti, kad - arba, kaip sakei, tik gauti naują kompiuterį.