mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Vajadzīga palīdzība ar diskdzinis instalēt, barošanas jautājumiem

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 7, 2008, 16:20
New Member Group

Default Vajadzīga palīdzība ar diskdzinis instalēt, barošanas jautājumiem

Hey everyone, thanks for any help in advance. Ikvienam šeit, šķiet, ir samērā informēts, tāpēc, cerams, kāds var palīdzēt.

Mans Grandma ir piecus gadus vecs eMachines desktop. Diskdzinis gāja slikti, tāpēc es nopirkto iekšējās pionieru vienībā aizstāšana Best Buy. Es atvienots jauda, krekinga atvērt gadījumā atvieno enerģijas un IDA kabeli no vecā diska, un tad ievieto jauno disku iekšā viss atbilstības pasākumiem, tostarp sprieguma specs par strāvas vadu.

Diemžēl, neskatoties uz šādiem kas, šķiet, ir labi virzienos, dators nebūs ietekme tagad. Mātesplatē ir gaismu, kas iet zaļa, kad es iespraudiet varu, bet dators nav ieslēgtos. Man bija jautājums:

-Vai es garām soli ar manu instal?
-Vai jautājuma izriet no master / slave / cs iestatījumus? Vecais disks tika noteikta, lai cs, bet kad es sākotnēji uzstādītās drive I forgot to mainīt, un tas bija noteikts "kapteinis." Pat tad, kad jaunā pionieri ir iestatīts uz cs, tā vēl nebūs ieslēgtos.

Paldies!
Old Janvāris 7, 2008, 16:23
Administrator Group

Vai tā jauda ar jauno disku noņem?

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Janvāris 7, 2008, 17:05
New Member Group

Es būtu mēģinājis to. Diemžēl es nevar atgriezties rītdienu pārbaudīt. I did try it ar veco disku atpakaļ, un tas joprojām nav ieslēgtos. Vai pastāv kaut kāda veida reset, Switch, vai kaut kas varētu būt jāmaina, ja lieta ir atvērta vai disks ir novērst?
Old Janvāris 8, 2008, 10:51
New Member Group

Ok, es mēģināju atvienojot jauno un sākot jauno datoru bez diskā. Tas vēl nav ieslēgtu. Zaļo gaismu mātesplates joprojām pastāv, bet citi nav, ka nav darbība, kad es preses barošanas pogu. any ideas?
Old Janvāris 8, 2008, 11:25
Donors Group

Izklausās PSU ir miris.

e-machines bija slaveni apgādei PC ar tikko pietiekami PSUs, tās apbrīnojamo tas vēl strādā pēc 5 gadiem. Iespējams aprīkot ne disks ir izrādījusies deathnail.

Going no atmiņas, es uzskatu, e-machines PSUs nav standarta izmēru, un tās var būt dažādas MOBO savienotājs ..... varbūt kāds cits var apstiprināt to.

I hate lietus Jūsu parāde, bet e-machines ir briesmīgs reputācija, kas ir lēts un nikns .... Ja jūs google e mašīnas sūdzības, jūs redzēsiet tieši to, ko es runāju.

Kur aiziet no šejienes? ..... labi, ja PSU ir izpūstas, tā var būt veikti citviet veic ar to (arī zināms par e-mašīnām), tāpēc Jums ir jāizlemj, vai ir vērts tērēt naudu par vai ir pienācis laiks samazināt savus zaudējumus un domāt par jaunu PC .

Ja tas ir 5 gadi, SJO ir pienācis laiks veikt jaunas investīcijas

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Janvāris 8, 2008, 11:50
New Member Group

Thanks I really appreciate padomu! Es domāju tā bija PSU, bet tiešām ceru, kāds varētu atbildēt un pateikt man, ka tur bija ķeburs kādu ar šo datoru, nevis reālu problēmu. Šķiet, ka līdzīgi kā tas ir noteikti pienācis laiks jaunu datoru.

Es nespēju noticēt, ka viņi varētu veidot datora kā šis. Šķiet, ka tāpat kā jūs, ir iestrēdzis vienreiz viena lieta pārtrauc savu darbu, jo, ja tu to aizstāt ar kaut ko tehniskās apkopes tirgū, PSU nodziest, un PSU ir šķietami savāda lielums un nav viegli nomaināms.

Ak, labi, paldies par palīdzību!
Old Janvāris 8, 2008, 14:18
Donors Group

Mēģiniet ieviešot pienācīgus micro-ATX PSU. eMachines, Compaq, Dell, visi izmanto šo bailīgs ATX / BTX hibrīds PSU veids. Tomēr jūs varat līniju līdz diviem vai trīs skrūves, kas ir diezgan vienkārši, lai enkuru tā droši vietā. Grab aftermarket mikro PSU novērtētas ar pienācīgu jaudu vatos, un mēģiniet, ka - vai, kā jūs teicāt, tikai iegūt jaunu datoru.

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):