![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci, vďaka za pomoc s predstihom. Všetci tu sa zdá byť docela znalý, takže dúfajme, že niekto môže pomôcť. Moja babička má päť rokov eMachines ploche. Tento disk šel zle, tak som si zakúpil v internej priekopníkom jednotku ako náhrada za Best Buy. I Unplugged moc, krakované otvorený prípad, Unplugged IDA a napájací kábel zo starého disku, a potom sa umiestni nové jednotky palce Všetko spárovaných hore, vrátane špecifikácie napätie na napájací kábel. Žiaľ, aj cez tieto, čo sa zdalo byť dobrým smerom, počítač nebude môcť tak. Základná doska má svetle zelenej, ktorá ide, keď sa pripojíte k moci, ale počítač nebude môcť dňa. Hovoril som si: -som zmeškal krok do inštalácie? -Mohla by problém pramení z master / slave / cs nastavenia? Starý disk bol nastavený na cs, ale keď som pôvodne inštalované mechaniky zabudol som to zmeniť, a to bolo stanovené na 'pána'. Dokonca aj keď sa nový Pionier je nastavený na sk, je ešte stále nebudú môcť ďalej. Ďakujeme vám! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to o moc s novú mechaniku odstrániť?
| |||
| |||
| Mal som sa pokúsil to. Bohužiaľ som sa nebudú môcť vrátiť späť do zajtrajška skontrolovať. Urobil som si to vyskúšať podľa starého disku späť, a to stále nie je o moc. Existuje nejaký reset, switch, alebo niečo, čo by mohlo byť potrebné zmeniť v prípade, že prípad je otvorený alebo disku je odstrániť? |
|
| |||
| |||
| Ok, som Disconnecting nového a spustenie nového počítača bez akýchkoľvek disk. Je stále ešte nebude zapnúť. Zelené svetlo na doske ešte stále existuje, ale iné, než že neexistuje žiadna činnosť, keď som na tlačovej vypínača. akékoľvek nápady? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie to ako PSU zomrela.
e-stroje boli vychýrené pre napájanie počítača so sotva dostatočnou PSUs, jeho úžasné bolo stále pracuje po 5 rokoch. Pravdepodobne montáž a nie riadiť sa ukázalo ako deathnail. Idete po pamäti, som presvedčený, e-stroje PSUs nie sú štandardné veľkosti a môže mať rôzne Mobo konektor ..... Možno, že niekto iný môže potvrdiť to. Nesnáším daždi na váš průvod, ale e-stroje majú hroznou povesť, že sú lacné & nasty .... ak si google e strojov sťažnosti, uvidíte presne to, co jsem s odkazom na. Kam smerujú? ..... aj v prípade, že má PSU fúkané, môže to vzali ďalšie časti sa s ním (známy na e-stroje), takže sa musíme rozhodnúť, či je to dobré vydávať peniaze, alebo či dôjde k zníženiu vašej straty, a zamyslieť sa nad novým PC . Ak je to 5 rokov, IMO je to čas, aby sa nové investície Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Vďaka naozaj ocenia radu! Myslel som, že to bol PSU, ale naozaj dúfal, že niekto bude reagovať a povedal mi, že tam bol nejaký Spry s týmto PC a nie o skutočný problém. Vyzerá to, že to je určite čas na nový počítač. Nemôžem veriť, že by vybudovanie počítačovej takhle. Vyzerá to, že ste prilepené kedysi jedna vec prestane fungovať, pretože keď ho nahradiť niečím aftermarket sa PSU zhasne a PSU je zrejme bizarnej veľkosti a nie sú ľahko vymeniteľné. Ach tak, vďaka za pomoc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúste uvedenie do dôstojnej micro-ATX PSU. eMachines, Compaq, Dell, všetky použitia tohto funky ATX / BTX PSU hybridného typu. Môžete si však linky dve alebo tri skrutky, ktoré je ľahko dost zakotviť ju bezpečne na svojom mieste. Drapák jeden aftermarket micro PSU dimenzované na slušný výkon, a skúste to, že - alebo, jak jsi říkal, len si kúpiť nový počítač.