мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

Требате ли помоћ са диска инсталирате, моћ бројева

Reply

Тхреад Тоолс
Old 7. Јул 2008, 16:20
Нови члан групе

Default Требате ли помоћ са диска инсталирате, моћ бројева

Здраво свима, хвала за сваку помоћ унапред. Сви су овде чини се да је доста образован, тако да надамо се неко може помоћи.

Моја баба има пет година ЕМацхинес десктопу. Диск је лоше, тако да сам купио у унутрашње јединице, као пионир у замену најповољнијих. Ја Унплуггед власт, отворена испуцалу случају, УНПЛУГГЕД моћ и ИДА кабл из старе јединицу, а затим поставља нови погон у. Све упарен горе, укључујући и напона спецификације на кабл напајања.

На жалост, упркос након што се чинило да буде добро праваца, рачунар неће моћи сад. Матична плоча има зелено светло да оде кад сам утикач у власти, али рачунар неће да се укључи. Питао сам се:

-јесам ли пропустио корак са мојим инсталирати?
-Да ли проблем проистиче из господара / роба / цс подешавања? Стари диск је постављен на ЦС, али кад сам раније инсталиран диск сам заборавио да га промени и да је постављен на "господару". Чак и када је нова пионир скуп на ЦС, и даље неће моћи даље.

Хвала!
Old 7. Јул 2008, 16:23
Администратор Гроуп

Да ли је на власти са новим диск уклоњен?

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 7. Јул 2008, 17:05
Нови члан групе

Да сам покушао да. Нажалост, нећу моћи да се врати до сутра да проверите. Ја сам то пробати са старим вратити у, и још увек не би се укључи. Да ли постоји нека врста ресетовање, прекидач, или нешто што може треба да се мења ако је случај отворен или диск се уклањају?
Old 8. Мар 2008, 10:51
Нови члан групе

Ок, покушао сам раскид и нови почетак новог рачунара без диска. То се неће укључити. Зелено светло на матичној плочи је и даље ту, али осим што нема активности када сам притиском на тастер. Аны идеас?
Old 8. јануар 2008, 11:25
Донаторска Група

Звучи као ЛУП је умро.

Е-машине су биле познате за снабдевање рачунаре са једва адекватна ПСУс, његова невероватна и даље ради након 5 година. Вероватно уклапање НЕ диск се показао деатхнаил.

Иде из меморије, верујем Е-машине ПСУс нису стандардне величине и може имати различите конектор мобо ..... Можда неко други може да потврди ово.

Мрзим да кише на параду, али е-машине имају страшан репутацију јефтине и гадан .... ако Гоогле е Машине за жалбе, видећете шта сам се односе на.

Где да идемо одавде? ..... добро ако ХДД има цвијет, можда су се остали делови се са њом (позната на е-машине), тако да морате да одлучите да ли вреди трошење новца или да ли је време да смањи своје губитке и размишљају о новим ПЦ рачунаром .

Ако је 5 година, ИМО, да је време да нове инвестиције

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 8. Мар 2008, 11:50
Нови члан групе

Хвала ЈА стварно поштовати савете! Мислила сам да је ХДД, али стварно надајући би неко одговорити и рећи ми да постоји нека врста Окука са рачунаром и не прави проблем. Изгледа да је дефинитивно је време за нови рачунар.

Не могу да верујем да ће изградити рачунар овако. Изгледа да сте заглавили једном једно престане да ради јер ако га замените нечим афтермаркет,, ПСУ изађе, а ПСУ је наизглед бизаран величину и не може лако заменити.

Ох уелл, Тханкс фор тхе хелп!
Old 8. Мар 2008, 14:18
Донаторска Група

Покушајте да стављате у пристојно микро-АТКС, ЛУП. ЕМацхинес, Цомпак Делл, сви користите овај фанки мАТКС / БТКС ЛУП хибридни тип. Међутим, можете да се построје две или три завртња, што је довољно лако да га безбедно сидро у месту. Зграби афтермаркет, микро ЛУП оцијењено на пристојан волтаже, и покушајте да се - или, као што си рекао, само се нови рачунар.

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Графика проблема након Цлеан Инсталл хулл2000 Грапхицс Цардс & Мониторс 1 28 мај 2009 10:48
Снага питања пфостер23681 Генерал Хардуаре Цхат 17 6. јуна 2008 05:42
Графичка картица са снагом питања? марсаы001 Грапхицс Цардс & Мониторс 11 15 јануар 2008 19:17
Мала ком. моћ бројева мертон123 Цасес & Поуер Супплиес 2 8 децембар 2007 05:58
Хард диск и диск у серисе? Цурлы_том Дривес & Измјењиви медији 3 12. јуна 2007 10:40
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц