![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво свима, хвала за сваку помоћ унапред. Сви су овде чини се да је доста образован, тако да надамо се неко може помоћи. Моја баба има пет година ЕМацхинес десктопу. Диск је лоше, тако да сам купио у унутрашње јединице, као пионир у замену најповољнијих. Ја Унплуггед власт, отворена испуцалу случају, УНПЛУГГЕД моћ и ИДА кабл из старе јединицу, а затим поставља нови погон у. Све упарен горе, укључујући и напона спецификације на кабл напајања. На жалост, упркос након што се чинило да буде добро праваца, рачунар неће моћи сад. Матична плоча има зелено светло да оде кад сам утикач у власти, али рачунар неће да се укључи. Питао сам се: -јесам ли пропустио корак са мојим инсталирати? -Да ли проблем проистиче из господара / роба / цс подешавања? Стари диск је постављен на ЦС, али кад сам раније инсталиран диск сам заборавио да га промени и да је постављен на "господару". Чак и када је нова пионир скуп на ЦС, и даље неће моћи даље. Хвала! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли је на власти са новим диск уклоњен?
| |||
| |||
| Да сам покушао да. Нажалост, нећу моћи да се врати до сутра да проверите. Ја сам то пробати са старим вратити у, и још увек не би се укључи. Да ли постоји нека врста ресетовање, прекидач, или нешто што може треба да се мења ако је случај отворен или диск се уклањају? |
|
| |||
| |||
| Ок, покушао сам раскид и нови почетак новог рачунара без диска. То се неће укључити. Зелено светло на матичној плочи је и даље ту, али осим што нема активности када сам притиском на тастер. Аны идеас? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи као ЛУП је умро.
Е-машине су биле познате за снабдевање рачунаре са једва адекватна ПСУс, његова невероватна и даље ради након 5 година. Вероватно уклапање НЕ диск се показао деатхнаил. Иде из меморије, верујем Е-машине ПСУс нису стандардне величине и може имати различите конектор мобо ..... Можда неко други може да потврди ово. Мрзим да кише на параду, али е-машине имају страшан репутацију јефтине и гадан .... ако Гоогле е Машине за жалбе, видећете шта сам се односе на. Где да идемо одавде? ..... добро ако ХДД има цвијет, можда су се остали делови се са њом (позната на е-машине), тако да морате да одлучите да ли вреди трошење новца или да ли је време да смањи своје губитке и размишљају о новим ПЦ рачунаром . Ако је 5 година, ИМО, да је време да нове инвестиције Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| |||
| |||
| Хвала ЈА стварно поштовати савете! Мислила сам да је ХДД, али стварно надајући би неко одговорити и рећи ми да постоји нека врста Окука са рачунаром и не прави проблем. Изгледа да је дефинитивно је време за нови рачунар. Не могу да верујем да ће изградити рачунар овако. Изгледа да сте заглавили једном једно престане да ради јер ако га замените нечим афтермаркет,, ПСУ изађе, а ПСУ је наизглед бизаран величину и не може лако заменити. Ох уелл, Тханкс фор тхе хелп! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушајте да стављате у пристојно микро-АТКС, ЛУП. ЕМацхинес, Цомпак Делл, сви користите овај фанки мАТКС / БТКС ЛУП хибридни тип. Међутим, можете да се построје две или три завртња, што је довољно лако да га безбедно сидро у месту. Зграби афтермаркет, микро ЛУП оцијењено на пристојан волтаже, и покушајте да се - или, као што си рекао, само се нови рачунар.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Графика проблема након Цлеан Инсталл | хулл2000 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 28 мај 2009 10:48 |
| Снага питања | пфостер23681 | Генерал Хардуаре Цхат | 17 | 6. јуна 2008 05:42 |
| Графичка картица са снагом питања? | марсаы001 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 11 | 15 јануар 2008 19:17 |
| Мала ком. моћ бројева | мертон123 | Цасес & Поуер Супплиес | 2 | 8 децембар 2007 05:58 |
| Хард диск и диск у серисе? | Цурлы_том | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 12. јуна 2007 10:40 |
| Тхреад Тоолс | |
| |