![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Hey herkes, önceden herhangi bir yardım için teşekkürler. Herkes burada oldukça bilgili, bu yüzden umarım biri yardımcı olabilir gibi görünüyor. Babaannem beş yaşındaki eMachines masaüstü sahiptir. Disk sürücüsü kötü, o yüzden iç öncü biriminde İyi bir yedek olarak al satın gitti. Ben, güç takılı durumda açık kırık, güç ve eski sürücüden IDA kablosu takılı ve sonra yeni sürücü in herşeyi eşleşmiş, güç kablosunun üzerine gerilim özellikleri de dahil olmak üzere yerleştirilir. Ne yazık ki, aşağıdaki rağmen ne iyi yönde, bilgisayar won't güç şimdi gibi görünüyordu. Anakart hafif yeşil zaman güç, ancak bilgisayar won't fişi gider sahiptir. Merak ediyordum: -i yüklersem bir adım özledin mi? -Could efendisinden sorunu kök / köle / cs ayarları? Eski sürücü CS, ancak kuruldu zaman başlangıçta bunu değiştirmek ve unuttum usta 'olarak belirlenen sürücü yüklü. Bile yeni öncü CS ayarlanır, yine olacak değil güç. Teşekkürler! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaldırıldı yeni sürücü ile bir güç var mı?
| |||
| |||
| I güvenilir olması gerekir. Ne yazık ki ben kadar yarın kontrol etmek için geri dönmek mümkün olmayacaktır. I eski sürücü geri ile çalıştım, ve o-cekti hala güç. Orada sıfırlama çeşit, anahtar veya eğer durum veya sürücü açık değiştirilmesi gerekebilir bir şey mi kaldırılır? |
|
| |||
| |||
| Tamam, yeni bir bağlantısını kesmeden denenmiş ve herhangi bir disk sürücüsü olmadan yeni bilgisayar başlangıç. Yine açılmaz. Anakart üzerindeki yeşil ışık hala orada, ama diğer Bundan daha orada güç düğmesine basın hiçbir zaman faaliyettir. birisi düşünce? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU Sounds like öldü.
E-makineleri ancak yeterli PSU ile PC tedariki için ünlüydü, onun şaşırtıcı hala 5 yıl sonra çalışıyordu. Muhtemelen ne sürücü deathnail olduğunu kanıtlamıştır uydurma. Hafızasından Going, inanıyorum e-makineleri PSU standart değil boyut ve farklı bir mobo bağlayıcı ..... olabilir belki de başka biri bunu onaylayabilir. Ben Rain On Your Parade nefret ediyorum, ama e-makineleri ucuz olan ve kötü .... için korkunç bir üne sahiptir Eğer e makineleri şikayetleri google, tam olarak ne atıfta am görürsünüz. Nereye gidileceği? ..... iyi eğer PSU şişmiş varsa, (iyi e-makinelerde bilinir), bu yüzden karar vermek zorunda onunla diğer bölümlerini almış olabilir mi bu kadar para harcamaya değer veya ister's zamanı kendi kayıplarını azaltmak ve düşünmek yeni bir PC hakkında . Eğer 5 yaşında's, IMO yeni bir yatırım yapmanın zamanı geldi Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| |||
| |||
| Teşekkür gerçekten tavsiye için teşekkür ederiz! Ben PSU, ama düşünüyordum birisine yanıt söyledi ve bana da bu PC ve gerçek bir sorunla cilvesi bir tür olduğunu umuyorum. It gibi kesinlikle yeni bir bilgisayar zamanı geldi gibi görünüyor. Onların böyle bir bilgisayar kuracağına inanamıyorum. Gibi çünkü eğer bir şey satış sonrası ile değiştirin kez bir şey, PSU ve söner psu görünüşte garip bir boyut ve kolay değiştirilebilir değildir durması sıkışmış sanki. Oh well, yardım için teşekkürler! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iyi bir mikro-ATX PSU da koymaya çalışın. eMachines, Compaq, Dell, tüm kullanımları bu funky ATX / BTX hibrit PSU türü. Ancak, sıraya iki veya üç kolaylıkla güvenli yere çapa yeterlidir vidalar, of. Bir sonrası mikro PSU iyi bir vat miktarı az beğenilenler tut ve - veya, gibi dedi, sadece yeni bir bilgisayar almak deneyin.
|
| Bookmarks |