по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Дискове & сменяемите носители

Register

При нужда от помощ при намиране на правото твърдия диск външните заграждение

Reply

Нишка Инструменти
Old 6-ти Ноември 2008, 19:14
Новите държави Група

Default При нужда от помощ при намиране на правото твърдия диск външните заграждение

Имам HDD от стар компютър, който трябва да се намери външен заграждение, но това нещо е, нямам идея какво Търся и всеки погледна списъка на продуктите, където онлайн Аз свършиш с нищо, но чувство на неудовлетвореност и главоболие. Знам, че се нуждаят от IDE интерфейс заграждение за някои, доколкото останалите какво "знаят" Аз съм само 50% от някои. Мисля, че се нуждаят от 3.5 ", но може да бъде погрешно. Ако някой тук да ми помогнеш, моля те, имам нужда от някои добри предложения за това какво специфични продукти, за да погледна за моя твърд диск, защото аз съм все още начинаещ в тази област . А цената е въпрос също, Бих искал да прекарват по-малко от $ 40, ако е възможно, но и за качеството да бъдат готови да простра, че малко. Ще бъдат все така благодарен за всякакви предложения. Всякакви на информация на никого вероятно ще е необходимо за моя твърд диск може да се намери само по-долу:

Твърдият диск в въпрос е SEAGATE Barracuda 7200,7 80GB, модел номер ST380011A. Аз бях дори има линк към ръководството: http://www.seagate.com/support/disc/manuals/ata/cuda7200pm.pdf
Old 7 ноември 2008, 01:49
Номер на групата

Default При нужда от помощ при намиране на правото твърдия диск външните заграждение

Това устройство е вероятно 3 1 / 2 "шофиране, нали идват от десктопа или лаптоп? Що за какво друго да търсите, вие ще искате шофиране заграждение, че има USB връзка, тъй като вие ще имате поне почти defiantly 1 USB порт на вашия компютър, FireWire връзки са бързи, но не са непременно ще има връзка за него. Аз лично не са имали опит с използването и заграждения, така че не можем да коментираме, които са добри прави , само да погледна през преразглежданията купувачите са дали на продукта, преди да купите.

Моята система: Първо OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Дънната платка:
Гигабайт GA-P35-DS3L
RAM памет:
2x1GB OCZ PC2-9200 жетваря CL5
Графична карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
120GB SEAGATE Barracuda 7200,7
Оптично устройство (а):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Дело / PSU:
Корсар VX450
Охлаждане:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мрежа / Интернет:
на борда / мнение 10Meg девице кабел
Монитор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операционна система (и):
XP Home
Old 7-ми ноември 2008, 09:14
Номер на групата

Да това е определено е 3.5 "IDE устройство.

Нещо като това ще се оправи. Повечето са внесени, така че няма истинско име марката идва в съзнание.

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 7-ми ноември 2008, 21:47
Новите държави Група

Това е добър всички страни с изключение на едно нещо; Имам Windows Vista: P (прокълни изглед Мразя него). Но аз знам, че имат FireWire и няколко USB порта. Аз знам повече от средния човек знае за компютърен хардуер, но когато става въпрос за подробности относно някои части като твърди дискове съм clueless. Благодарим ви, че отговорът ти е от полза сега просто трябва да намерим този, който е съвместим с Vista. Конкретни предложения продукт, макар и все още са добре дошли:)
Old 8-ми Ноември, 2008, 03:24
Номер на групата

Те са на всички съвместими с Vista. Универсални серийна шина - включете я и я включите и тя ще се появи само като редовни твърдия диск.

"Защо ви е нужен външен" ще бъде мой въпрос. Защо просто не кука я вътре?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 10-ти Ноември 2008, 18:02
Новите държави Група

Имам доста скъпо чисто нов компютър, и аз съм колебаят да започне да го инсталирате на стария хард диск за риска от шокиращи нещо случайно със статичен изгради структура. Компютърът на твърдия диск дойде от работник глоба до един ден и аз изключени нея, и ви уверявам, че направи така, когато тя е била почти изцяло в правия път, и тогава, когато отидох да го включите в него не е работа. Аз дори не се откриха е шасито така имам никакъв начин да обясня защо, но това е дънната платка е пържен, аз дори се опита да го замени, само за да намерите резервни също не работи. Във всеки курс, имам нужда от външен твърд диск всъщност, както и закупуване на едно заграждение е по-евтино, отколкото купуват един часа вече е оборудван с устройство.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Hard Drive Данни отстраняване, Което обсебване? oliesminis Дискове & сменяемите носители 2 23-ти август 2009 година 14:54
FireWire Външен твърд диск обсебване за SATA HD buchanan Дискове & сменяемите носители 1 12 Feb 2009 04:19
Blu-Рей Диск Rewriter вътрешен SATA към USB заграждение? buchanan Дискове & сменяемите носители 9 8 Декември 2008 17:07
Твърд диск заграждение Помощ iampan69 Дискове & сменяемите носители 5 21 ноември 2008 07:58
Намиране на Service Pack 3 на Windows XP Home за изгарянето на диска P5200 Общи Софтуер Чат 1 1-ви септември 2008 23:38
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc