![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám hdd ze starého počítače, který potřebuji najít externí kabině, ale to je, nemám tušení, co jsem hledal, a kdykoliv se podívám na seznam produktů kdekoli online skončím s ničím, ale frustrace a bolesti hlavy. Vím, že potřebují IDE rozhraní kabiny pro některé doposud zbytek toho, co jsem "vědět" Jsem jen některé ze 50%. Myslím, že potřebuju 3,5 ", ale mohu se mýlit. Jestliže někdo mohl pomoz mi, prosím, potřebuju nějaké dobré návrhy toho, co konkrétní výrobky se podívat na pro svůj pevný disk, protože jsem stále ještě začátečník v této oblasti . A cena je taky problém, chtěl bych trávit méně než 40 dolarů, pokud je to možné, ale za kvalitu mohu být ochoten stretch, že málo. uvidíme se někdy tak vděční za jakékoli připomínky. Veškeré info na nikoho to by mohlo potřebovat o mém hdd se nachází těsně pod: Pevný disk v otázce je Seagate Barracuda 7200.7 80GB, model ST380011A číslo. Jsem dokonce dostal odkaz na manuál: http://www.seagate.com/support/disc/manuals/ata/cuda7200pm.pdf |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , Že jednotka je asi 3 1 / 2 "disku, udělal to pocházet z desktopu, nebo notebooku? Pokud jde o to, co jinde hledat, budete chtít řídit výběhu, který má připojení USB, jak budete mít téměř vyzývavě atleast 1 USB portu počítače, Firewire připojení jsou rychlejší, ale nejsou nutně bude mít spojení na to. Nemám osobně nemá žádné zkušenosti s používáním a kouty, takže nemohu komentovat, na nichž jsou dobré dělá , stačí se podívat na hodnocení kupujících daly před zakoupením výrobku.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo je to určitě 3,5 "IDE disk.
| |||
| |||
| To není dobrý, všechny s výjimkou jedné věci jsem si Windows Vista: P (prokletí průhled Nesnáším ho). Ale já vím, mám FireWire a více USB portů. Vím, že více než průměrná osoba ví o hardware počítače, ale když přijde na specifika týkající se některých částí, jako jsou pevné disky Jsem bezradný. Děkuji když vaše odpověď byla užitečná teď jen najít ten, který je kompatibilní s průhled. Konkrétního produktu návrhy jsou stále vítány i když:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jsou kompatibilní se všemi Vista. Universal Serial Bus - plug jej a zapněte ji a zobrazíme nahoru stejně jako pravidelný pevný disk. "Proč potřebujete externí", by se na mou otázku. Proč ne právě háček to vnitřně?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Mám poměrně drahé zbrusu nový počítač, a jsem váhala otevřete jej nainstalovat starý pevný disk pro riziko šokující něco náhodném se statickou stavět-nahoru. V počítači je pevný disk přišel z opracované pokuta až do jednoho dne jsem Unplugged, a ujišťuji vás, když jsem byl úplně mimo na správnou cestu, a potom, když jsem šel k plug to v něm nefunguje. Nikdy jsem ještě otevřeny je to podvozek tak jsem žádný způsob, jak vysvětlit, proč, ale je to základní deska byla smažená, dokonce jsem se snažil nahradit ji jen najít náhradní také nefungoval. V každém případě, potřebuju externí pevný disk tak jako tak, a nákup uzavřeného prostoru je levnější než nákup je již vybavena řídit. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pevný disk Data Stěhovací Kterouž Ozvučnice? | oliesminis | Drives & Removable Media | 2 | 23.srpna 2009 14:54 |
| Firewire Externí pevný disk Ozvučnice pro Sata Hd | Buchanan | Drives & Removable Media | 1 | 12. února 2009 04:19 |
| Blu-Ray Disc Rewriter Interní SATA na usb kabiny? | Buchanan | Drives & Removable Media | 9 | 8. prosince 2008 17:07 |
| Pevný disk kabiny pomoci | iampan69 | Drives & Removable Media | 5 | 21. listopadu 2008 07:58 |
| Hledání Service Pack 3 v systému Windows XP Home vypálit na disk | P5200 | Obecné Software Chat | 1 | 1. Září 2008 23:38 |
| Thread Nástroje | |
| |