![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα HDD από έναν παλιό υπολογιστή που θα πρέπει να βρούμε ένα εξωτερικό περίβλημα, αλλά το θέμα είναι, δεν έχω ιδέα τι Ψάχνω για κάθε και κοιτάζω τον κατάλογο των προϊόντων οπουδήποτε online Ι καταλήγουν αλλά με τίποτα δεν απογοήτευση και πονοκέφαλο. Ξέρω ότι χρειαζόμαστε μια διεπαφή IDE περίβλημα για ορισμένα, μέχρι στιγμής το υπόλοιπο αυτό που "γνωρίζει" Είμαι μόλις 50% από ορισμένους. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε μια 3.5 ", αλλά θα μπορούσα να κάνω λάθος. Αν κάποιος εδώ θα μπορούσε να με βοηθήσει, παρακαλώ, χρειάζομαι μερικές καλές προτάσεις για το τι συγκεκριμένα προϊόντα να εξετάσουμε για σκληρό δίσκο μου, γιατί είμαι ακόμα αρχάριος στον τομέα αυτό . Και η τιμή είναι ένα θέμα πάρα πολύ, θα ήθελα να δαπανούν λιγότερο από $ 40, αν είναι δυνατόν, αλλά και για την ποιότητα Ι μπορεί να είναι πρόθυμοι να τεντώσει ότι λίγο. Θα είναι ποτέ τόσο ευγνώμων για τις προτάσεις τους. Οποιαδήποτε και όλες οι πληροφορίες κανέναν θα μπορούσε, ενδεχομένως, σχετικά με την ανάγκη μου hdd μπορεί να βρεθεί σε λίγο κάτω: Η εν λόγω μονάδα σκληρού δίσκου είναι ένα Seagate Barracuda 7.200,7 80GB, αριθμό μοντέλου ST380011A. Έχω ακόμα έχεις μια σύνδεση με το εγχειρίδιο: http://www.seagate.com/support/disc/manuals/ata/cuda7200pm.pdf |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η οδήγηση αποτελεί πιθανότατα 3 1 / 2 "drive, το έκανε να προέρχονται από μια επιφάνεια εργασίας, ή έναν φορητό υπολογιστή; Όσο για τι άλλο για να δούμε, θα θέλετε μια μονάδα δίσκου περίβλημα που διαθέτει σύνδεση USB, όπως θα έχουν σχεδόν προκλητικά atleast 1 θύρα USB του υπολογιστή σας, Firewire συνδέσεις είναι πιο γρήγορος, αλλά δεν είναι κατ 'ανάγκη θα έχει μια σύνδεση για αυτό. Δεν έχω προσωπικά είχε καμία εμπειρία με τη χρήση και περιβλήματα, οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω τα οποία είναι καλό να , απλά ρίξτε μια ματιά μέσα από τα σχόλια αγοραστές έχουν δώσει το προϊόν πριν να το αγοράσει.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι είναι σίγουρα ένας 3.5 "IDE Drive.
| |||
| |||
| Αυτό είναι καλό όλα εκτός από ένα πράγμα? Έχω Windows Vista: P (κατάρα vista μισώ). Γνωρίζω, όμως, έχω ένα FireWire και πολλαπλές θύρες USB. Ξέρω πάνω από το μέσο άτομο γνωρίζει το υλικό του υπολογιστή, αλλά όταν πρόκειται για λεπτομέρειες που αφορούν ορισμένα τμήματα όπως οι σκληροί δίσκοι Είμαι clueless. Σας ευχαριστώ και αν η απάντησή σας ήταν χρήσιμο τώρα απλά πρέπει να βρείτε μία που να είναι συμβατή με Vista. Συγκεκριμένες προτάσεις προϊόντων εξακολουθούν να είναι ευπρόσδεκτη και αν:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι συμβατό με όλα τα Vista. Universal Serial Bus - το βύσμα και ανάβετε και θα εμφανιστεί όπως και την τακτική του σκληρού δίσκου. "Γιατί χρειάζονται ένα εξωτερικό" θα είναι η ερώτησή μου. Γιατί δεν είναι μόνο γάντζο μέχρι εσωτερικά;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Έχω μια μάλλον δαπανηρή ολοκαίνουργιο υπολογιστή, και είμαι επιφυλακτικός για να ανοίξει μέχρι να εγκαταστήσετε το παλιό σκληρό δίσκο για τον κίνδυνο της συγκλονιστικό κάτι λάθος με μια στατική συσσώρευση. Ο υπολογιστής το σκληρό δίσκο εργασίας που προήλθε από πρόστιμο μέχρι μία μέρα που θα αποσυνδεθεί, και σας διαβεβαιώνω το έκανα όταν ήταν εντελώς off με τον σωστό τρόπο και, στη συνέχεια, όταν πήγα για σύνδεση στο ότι δεν εργάζονται. Ποτέ δεν άνοιξε ακόμα είναι εξέδρα Δεν έχω κανένα τρόπο να εξηγήσει γιατί, αλλά η μητρική πλακέτα ήταν τηγανητό, ακόμη και εγώ προσπάθησα να την αντικαταστήσει μόνο να βρείτε, επίσης, η αντικατάσταση δεν λειτούργησε. Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο Tελoσπάvτωv, αγοράζουν και περίβλημα είναι φθηνότερη από την αγορά που ήδη είναι εξοπλισμένα με μια μονάδα δίσκου. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Hard Drive Data Αφαίρεση, η οποία Περίβλημα; | oliesminis | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 23 Αυγούστου 2009 14:54 |
| Εξωτερικές Firewire Hard Drive Enclosure για Sata Hd | Buchanan | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 12 Φεβ 2009 04:19 |
| Blu-Ray Disc Rewriter εσωτερική SATA σε USB περίβλημα; | Buchanan | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 9 | 8 Δεκ. 2008 17:07 |
| Hard Drive περίβλημα βοήθεια | iampan69 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 5 | 21 Νοε 2008 07:58 |
| Ψάχνοντας το Service Pack 3 στα Windows XP Home να κάψετε σε ένα δίσκο | P5200 | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 1η Σεπ 2008 23:38 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |