manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Kojima je potrebna pomoć u pronalaženju pravo vanjski hard disk kućišta

Reply

Thread Tools
Old 6. studeni 2008, 19:14
Novi član grupe

Default Kojima je potrebna pomoć u pronalaženju pravo vanjski hard disk kućišta

Imam hdd od starih računala koje mi je potrebno pronaći vanjska kućišta za, ali je stvar, ja nemam pojma što sam Tražim i sve sam pogled na popis proizvoda nigdje online JA kraj gore sa ništa ali frustracija i glavobolju. Znam da trebam IDE sučelje za određene ograde, tako daleko i sve ostalo što ja "znam" da sam samo 50% od određene. Mislim da mi treba i 3.5 ", ali sam mogao biti u krivu. Ako se itko ovdje mogao pomoć me, molim te, Trebam neke dobre prijedloge o tome što određene proizvode potražite na tvrdom disku za moje, jer ja sam ipak početnik u tom području . I cijena je pitanje previše, želim trošiti manje od 40 dolara, ako je moguće, ali za kvalitetu JA svibanj biti spremni da se protežu malo. Ja ću se ikada toliko zahvalan za bilo kakve prijedloge. sve je itko info moglo bi eventualno trebati oko moje hdd se može naći samo u nastavku:

Tvrdi disk u pitanju je SEAGATE BARRACUDA 7200,7 80GB, ST380011A broj modela. Čak sam dobio link za prirucnik: http://www.seagate.com/support/disc/manuals/ata/cuda7200pm.pdf
Old 7. studeni 2008, 01:49
Donatorska Grupa

To je vjerojatno voziti 3 1 / 2 "voziti, to dolaze iz desktop ili laptop? Kao za što drugo tražiti će vam žele voziti prilog koji ima USB priključak, jer ćete imati gotovo definitivno atleast 1 USB port na računalu, Firewire priključci su brži, ali vi ne nužno će imati veze za to. Nisam imao lično iskustvo sa koristeći bilo koji i enclosures, pa ne mogu komentirati što su dobri za nuždu , samo pogledajte kroz recenzije kupaca dali proizvoda prije kupnje.

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 7. studenog 2008, 09:14
Donatorska Grupa

Yep je svakako 3.5 "IDE Drive.

Nešto slično ovo će biti u redu. Najviše se uvoze, tako da nema pravo ime marke dolazi na um.

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 7. studenog 2008, 21:47
Novi član grupe

To je jedna dobra stvar svi osim jednog; Imam Windows Vista: P (prokuni vidik Mrzim ga). Ali ja znam da imam FireWire i višestruke usb luka. Znam više nego prosječna osoba zna o hardveru računala, ali kada je riječ o specifičnostima glede nekih dijelova poput tvrdih diskova I'm clueless. Hvala vam iako vaš odgovor bio koristan sada sam samo trebate naći onaj koji je kompatibilan sa Vidik. Određenog proizvoda prijedlozi dobrodošli mada se i dalje:)
Old 8. studenog 2008, 03:24
Donatorska Grupa

Oni sve kompatibilne sa Vidik. Universal serijska sabirnica - dodatak je i skrenuti ga i ona će se pojaviti kao pravilan hard disk.

"Što vam je potreban vanjski" bi bilo moje pitanje. Zašto ne samo to kuka gore interno?
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 10. studenog 2008, 18:02
Novi član grupe

Ive 'je dobio prilično skupe potpuno novo računalo, a ja sam neodlučan da otvorite ga instalirati stari hard disk za rizik šokantne nešto accidently sa statičkim graditi-gore. Na računalu je tvrdi disk dolazi do finog radili jedan dan sam ga UNPLUGGED, i uvjeravam vas da nije tako, kada je u potpunosti isključiti na pravi način, a onda kad sam otišao u plug je u to nije posao. Nikada nisam ni otvorio je šasije tako da sam ni na koji način objasniti zašto, ali je bio matična ploča pržene sam pokušao zamijeniti samo da nađe zamjenu također nije 'funkcionirati. U svakom slučaju, mi treba neki vanjski hard disk anyways, i kupnjom prilog je jeftinije nego kupnja već opremljen pogon.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Hard Drive Data Uklanjanje koji Enclosure? oliesminis Drives & Izmjenjivi mediji 2 23 kolovoz 2009 14:54
Firewire External Hard Drive Enclosure za Sata Hd Buchanan Drives & Izmjenjivi mediji 1 12. veljača 2009 04:19
Blu-ray Disc Rewriter Interni SATA na USB kućišta? Buchanan Drives & Izmjenjivi mediji 9 8. prosinac 2008 17:07
Hard disk kućišta pomoć iampan69 Drives & Izmjenjivi mediji 5 21. studeni 2008 07:58
Pronalaženje Service Pack 3 u Windows XP Home za paljenje na disk P5200 Općenito Software Chat 1 1. rujan 2008 23:38
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.