![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy HDD egy régi számítógépet, hogy szükség van arra, hogy egy külső kamra, de a dolog, fogalmam sincs, mit keresek, és mindig úgy nézek ki, a termékek listáját, bárhonnan online I ki semmi, de csalódottság és a fejfájás. Tudom, hogy szükség van egy IDE interfész kamra bizonyos, eddig a többi, amit "know" Én csak 50% biztos. Azt hiszem, kell egy 3,5 ", de lehet hogy nincs igazam. Ha valaki itt tudna segíteni nekem, kérlek, szükségem van néhány jó javaslatok, hogy milyen konkrét termékeket nézni a saját merevlemezén, mert még kezdő ezen a területen . Az ár egy olyan kérdés is, azt gondolja, hogy kevesebbet költsön, mint 40 $, ha lehetséges, de a minőség I. hajlandó stretch, hogy egy kicsit. leszek valaha oly hálás minden javaslatot. minden az információk bárki esetleg szüksége van a hdd megtalálható alatt: A merevlemez adott a Seagate Barracuda 7200,7 80GB, modellszámát ST380011A. Én is kaptam egy linket, hogy a kézikönyv: http://www.seagate.com/support/disc/manuals/ata/cuda7200pm.pdf |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez a meghajtó valószínűleg a 3 1 / 2 "drive, ugye származik egy asztali vagy laptop? Mint mit keres, akkor eldönthetjük, hogy egy meghajtó kamrában van egy USB-kapcsolat, mivel szinte már dacosan atleast 1 USB port a számítógépen, Firewire csatlakozók a gyorsabb, de nem feltétlenül lesz a kapcsolat is. Nem volt semmilyen személyes tapasztalatok felhasználásával, és a zárt, így nem tudok véleményt, amely jó tesz , csak nézd át a vásárlók véleménye, hogy az adott termék, mielőtt vásárlásra.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja, hogy biztosan a 3,5 "IDE meghajtó.
| |||
| |||
| Ez egy jó, egy kivétellel minden dolog, már a Windows Vista: P (átok Vista Utálom). De tudom, hogy van egy FireWire és több USB portok. Tudom, hogy több, mint az átlagos ember tudja, a számítógépes hardver, de amikor sajátosságait érintő egyes részein, mint a merevlemezek, I'm clueless. Köszönjük, hogy a válasz hasznos volt most csak szükség, hogy az egyik, hogy az összeegyeztethető kilátás. Konkrét termék javaslatokat is örvendetes, hogy:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mind összeegyeztethető Vista. Univerzális Serial Bus - csatlakoztassa és kapcsolja be, és majd megjelenik, mint a rendszeres merevlemezére. "Miért van szüksége egy külső lenne a kérdésem. Miért nem csak a horog fel belsőleg?
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Van egy meglehetősen drága vadonatúj számítógépet, és én vagyok a tétova, hogy kezdjen el telepíteni a régi merevlemezt a kockázata sokkoló valamit véletlenül egy statikus kiépítése. A számítógép a merevlemezen érkezett működött jól, amíg egy nap unplugged, és higgye el én is tettem, amikor teljesen ki a helyes utat, majd amikor bementem a dugó, hogy az nem működik. Én még soha nem nyitották fel, hogy az alváz így már nem lehet megmagyarázni, hogy miért, de ez az alaplap volt sült, én is próbáltam, hogy az csak, hogy a csere nem is működik. Mindenesetre, kell egy külső merevlemezt anyways, és vásárlás mérőkamrát olcsóbb, mint egy felvásárlás már látni egy meghajtót. |