פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כוננים & נשלפת

Register

זקוק לעזרה עם מציאת הזכות דיסק קשיח חיצוני קרפיף

Reply

שרשרת כלים
Old 6 נובמבר 2008, 19:14
קבוצת חברות חדשות

Default זקוק לעזרה עם מציאת הזכות דיסק קשיח חיצוני קרפיף

יש לי HDD של המחשב הישן שאני צריך למצוא חיצוני עבור צרופות, אבל העניין הוא, אין לי מושג מה אני מחפשת ועל כל אני מסתכל על רשימה של מוצרים מקוונים בכל מקום אני בסופו של דבר, אבל בלי כלום התסכול ואת הראש. אני יודע שאני צריך IDE ממשק קרפיף בוודאות, עד כה לשאר מה שאני "יודע" אני רק 50% של מסוימות. אני חושב שאני צריך 3.5 ", אבל יכול להיות שאני טועה. כאן, אם מישהו יכול לעזור לי, בבקשה, אני צריך הצעות טובות של מוצרים ספציפיים מה להסתכל על הכונן הקשיח שלי, כי אני עדיין Beginner בתחום זה . והמחיר הוא גם בעיה, אני מעוניין להשקיע פחות מ 40 $ אם אפשר, אלא על איכות אני יכול להיות מוכן למתוח את זה קצת. תהיה אי פעם אני כל כך אסיר תודה על כל ההצעות. כל מידע של אף אחד יכול להיות צריך את HDD ניתן למצוא רק להלן:

הכונן הקשיח המדובר הוא Seagate Barracuda 7200.7 80GB, מספר הדגם ST380011A. אני אפילו כבר יש קישור המדריך: http://www.seagate.com/support/disc/manuals/ata/cuda7200pm.pdf
Old 7 נובמבר 2008, 01:49
קבוצת תורמים

כונן זה הוא כנראה 3 1 / 2 "בכונן, האם זה בא מתוך שולחן העבודה, או מחשב נייד? לגבי מה לחפש במקום אחר, אתה רוצה כונן קרפיף בעל חיבור USB, כפי שאתה תהיה כמעט defiantly יש atleast 1 יציאת USB במחשב, חיבורי FireWire הם מהירים יותר, אבל אתה לא בהכרח הולך להיות בקשר לזה. אני אישית לא היה שום ניסיון עם שימוש ו enclosures, אז אני לא יכולים להגיב על אשר עושה טוב , פשוט תסתכל דרך ביקורות קונים נתנו את המוצר לפני שאתה קונה.

המערכת שלי: OC ראשון

מעבד (ים):
אינטל E2180@2.85
לוח האם:
Gigabyte GA-P35-DS3L
זיכרון RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 קוצר CL5
כרטיס מסך (S):
Gainward ATI 3850
כרטיס קול:
על הסיפון
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
כונן אופטי (S):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Cooling:
א.כ. freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
רשת / אינטרנט:
על הסיפון / כבלים supposedly 10Meg בתולה
צג (S):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
מערכת הפעלה (S):
XP Home
Old 7 נובמבר 2008, 09:14
קבוצת תורמים

כן זה בהחלט 3,5 "כונן IDE.

משהו כמו זה יהיה בסדר. רוב הן מיובאות, לא כל כך אמיתי שם המותג מגיע המוח.

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 7 נובמבר 2008, 21:47
קבוצת חברות חדשות

כי כל אחד טוב, למעט דבר אחד, יש לי Windows Vista: P (לקלל Vista אני שונא את זה). אבל אני יודע יש לי FireWire או מספר יציאות USB. אני מכיר יותר מאשר אדם ממוצע יודע על חומרת המחשב, אבל כאשר מדובר הספציפיים לגבי חלקים מסוימים, כגון כוננים קשיחים אני clueless. תודה בכל זאת את התשובה היה מועיל עכשיו אני רק צריך למצוא אחת כי היא תואמת Vista. מוצר ספציפי הצעות עדיין למרות Welcome:)
Old 8 נובמבר 2008, 03:24
קבוצת תורמים

הם כל תואם Vista. אוניברסלי אפיק טורי - תקע אותו והופכים אותו והוא יהיה להופיע בדיוק כמו כונן קשיח רגיל.

"למה אתה צריך חיצוני" יהיה על השאלה שלי. למה לא פשוט חח זה פנימי?
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 10 נובמבר 2008, 18:02
קבוצת חברות חדשות

אני כבר יש די יקר המותג מחשב חדש, ואני מהסס לפתוח אותו כדי להתקין את הכונן הקשיח הישן של סיכון מזעזע משהו עם accidently סטטית לבנות-up. את הכונן הקשיח של המחשב, הגיע עבד בסדר עד שיום אחד אני unplugged אותו, ואני מבטיח לך שאני עשה זאת כאשר הוא היה כבוי לחלוטין ב הדרך הנכונה, ולאחר מכן כאשר הלכתי תקע את זה, אבל זה לא עובד. אני אף פעם לא פתחו זה שסי אז אין לי שום דרך להסביר למה, אבל זה היה לוח האם של פריד, אני אפילו ניסה להחליף אותו רק כדי למצוא את החלפת גם לא עובד. בכל מקרה, אני צריך כונן קשיח חיצוני, בכל מקרה, וכן על רכישת קרפיף הוא זול יותר מאשר לקנות אחד כבר מצוידים בכונן.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.