![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| יש לי HDD של המחשב הישן שאני צריך למצוא חיצוני עבור צרופות, אבל העניין הוא, אין לי מושג מה אני מחפשת ועל כל אני מסתכל על רשימה של מוצרים מקוונים בכל מקום אני בסופו של דבר, אבל בלי כלום התסכול ואת הראש. אני יודע שאני צריך IDE ממשק קרפיף בוודאות, עד כה לשאר מה שאני "יודע" אני רק 50% של מסוימות. אני חושב שאני צריך 3.5 ", אבל יכול להיות שאני טועה. כאן, אם מישהו יכול לעזור לי, בבקשה, אני צריך הצעות טובות של מוצרים ספציפיים מה להסתכל על הכונן הקשיח שלי, כי אני עדיין Beginner בתחום זה . והמחיר הוא גם בעיה, אני מעוניין להשקיע פחות מ 40 $ אם אפשר, אלא על איכות אני יכול להיות מוכן למתוח את זה קצת. תהיה אי פעם אני כל כך אסיר תודה על כל ההצעות. כל מידע של אף אחד יכול להיות צריך את HDD ניתן למצוא רק להלן: הכונן הקשיח המדובר הוא Seagate Barracuda 7200.7 80GB, מספר הדגם ST380011A. אני אפילו כבר יש קישור המדריך: http://www.seagate.com/support/disc/manuals/ata/cuda7200pm.pdf |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כונן זה הוא כנראה 3 1 / 2 "בכונן, האם זה בא מתוך שולחן העבודה, או מחשב נייד? לגבי מה לחפש במקום אחר, אתה רוצה כונן קרפיף בעל חיבור USB, כפי שאתה תהיה כמעט defiantly יש atleast 1 יציאת USB במחשב, חיבורי FireWire הם מהירים יותר, אבל אתה לא בהכרח הולך להיות בקשר לזה. אני אישית לא היה שום ניסיון עם שימוש ו enclosures, אז אני לא יכולים להגיב על אשר עושה טוב , פשוט תסתכל דרך ביקורות קונים נתנו את המוצר לפני שאתה קונה.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן זה בהחלט 3,5 "כונן IDE.
| |||
| |||
| כי כל אחד טוב, למעט דבר אחד, יש לי Windows Vista: P (לקלל Vista אני שונא את זה). אבל אני יודע יש לי FireWire או מספר יציאות USB. אני מכיר יותר מאשר אדם ממוצע יודע על חומרת המחשב, אבל כאשר מדובר הספציפיים לגבי חלקים מסוימים, כגון כוננים קשיחים אני clueless. תודה בכל זאת את התשובה היה מועיל עכשיו אני רק צריך למצוא אחת כי היא תואמת Vista. מוצר ספציפי הצעות עדיין למרות Welcome:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הם כל תואם Vista. אוניברסלי אפיק טורי - תקע אותו והופכים אותו והוא יהיה להופיע בדיוק כמו כונן קשיח רגיל. "למה אתה צריך חיצוני" יהיה על השאלה שלי. למה לא פשוט חח זה פנימי?
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אני כבר יש די יקר המותג מחשב חדש, ואני מהסס לפתוח אותו כדי להתקין את הכונן הקשיח הישן של סיכון מזעזע משהו עם accidently סטטית לבנות-up. את הכונן הקשיח של המחשב, הגיע עבד בסדר עד שיום אחד אני unplugged אותו, ואני מבטיח לך שאני עשה זאת כאשר הוא היה כבוי לחלוטין ב הדרך הנכונה, ולאחר מכן כאשר הלכתי תקע את זה, אבל זה לא עובד. אני אף פעם לא פתחו זה שסי אז אין לי שום דרך להסביר למה, אבל זה היה לוח האם של פריד, אני אפילו ניסה להחליף אותו רק כדי למצוא את החלפת גם לא עובד. בכל מקרה, אני צריך כונן קשיח חיצוני, בכל מקרה, וכן על רכישת קרפיף הוא זול יותר מאשר לקנות אחד כבר מצוידים בכונן. |